revox Napisano Maj 1 #6117 Napisano Maj 1 nocas na repertoaru britanski blues paja959 je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Maj 11 #6118 Napisano Maj 11 treci put vrtim 125th street congress kakav groove ... snimak do jaja izdanje USA iz 1973 KC 32210 paja959 and krca44 je reagovao/la na ovo 1 1
Aoxomoxoa Napisano Maj 13 #6119 Napisano Maj 13 Kad kazemo JOHN COLTRANE,obicno mislimo na "A love supreme","Ascension","Giant steps","My favorite things"... Ovo je my favorite Coltrane: "Coltrane playes the blues" (1962)...moj primerak made in Japan(1972),prvo japansko izdanje. krca44, zerowaf and SthlmBK je reagovao/la na ovo 3
revox Napisano Maj 14 #6121 Napisano Maj 14 poslije pedeset godina i dalje zanimljivo za poslušati zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6122 Napisano Maj 15 Carlos Santana and John McLaughlin: "Love Devotion Surrender" 1973. Sony Japan Naišlo jeftino, pa sam mislio: "Iako negdje imam i CD, griota bi bilo ne uzeti." Kad sam stavio iglu na ploču sam pomislio: "Ma kak'i CD!" revox je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Maj 15 #6123 Napisano Maj 15 obojica ludi ko struja al mnogo dobro sviraju zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6124 Napisano Maj 15 pre 22 minuta, Zen Mod reče obojica ludi ko struja al mnogo dobro sviraju Dijagnoza je apsolutno točna! Pozitivno ludi ljudi su začin svijetu. Evo što mi je još došlo u ruke: Al Di Meola: "Splendido Hotel" CBS/Sony, Japan, 1980. Hoćemo lli ovome staviti etiketu "Prog rock"? Nije važno. Sjajan album i izvrstan otisak. revox je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Maj 15 #6125 Napisano Maj 15 jbo etikete kad smo kod toga, setih se ovoga kao primera jbo etikete
zerowaf Napisano Maj 15 #6126 Napisano Maj 15 pre 43 minuta, Zen Mod reče jbo etikete kad smo kod toga, setih se ovoga kao primera jbo etikete Ovo prvi put vidim! Sad opet moram guglati!
zerowaf Napisano Maj 15 #6127 Napisano Maj 15 Vratimo se mi na gitaru.... Larry Coryell & The Eleventh House: "At Montreux" Vanguard, 1978. USA Uffff.....sjelo k'o pivo na baušteli usred jula! revox and krca44 je reagovao/la na ovo 2
revox Napisano Maj 15 #6128 Napisano Maj 15 (izmenjeno) 4 hours ago, zerowaf said: Carlos Santana and John McLaughlin: "Love Devotion Surrender" 1973. Sony Japan Naišlo jeftino, pa sam mislio: "Iako negdje imam i CD, griota bi bilo ne uzeti." Kad sam stavio iglu na ploču sam pomislio: "Ma kak'i CD!" tacno tako greota ne uzet ... hebes cd-e ... imam ga al mi nesto ne lezi ... bem li ga ne znam zašto ... 3 hours ago, Zen Mod said: obojica ludi ko struja al mnogo dobro sviraju mozda za moj ukus malo previše artistčki ... il to dođe s godinama da leži mekša muzika ... jebat ga s'godinama sve po malo omekša pa i to Izmenjeno Maj 15 od revox zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6129 Napisano Maj 15 John Abercrombie (and Jan Hammer and Jack DeJohnette): "Timeless" Nešto i za isiem sektu. ECM, 1975., USA krca44 and revox je reagovao/la na ovo 2
asimze Napisano Maj 15 #6130 Napisano Maj 15 pre 28 minuta, revox reče mozda za moj ukus malo previše artistčki ... il to dođe s godinama da leži mekša muzika ... jebat ga s'godinama sve po malo omekša pa i to Pa nije nužno da vrijeđaš! Omekša ???? Poveča se senzibiltet, tehnika .....!!!! revox je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Maj 15 #6131 Napisano Maj 15 5 hours ago, zerowaf said: Carlos Santana and John McLaughlin: "Love Devotion Surrender" 1973. Sony Japan Naišlo jeftino, pa sam mislio: "Iako negdje imam i CD, griota bi bilo ne uzeti." Kad sam stavio iglu na ploču sam pomislio: "Ma kak'i CD!" evo sad gledam moju kopiju Columbia C32034 ... santa maria pressing sto god mu to znacilo ... i metnuh na gramofon ... dobar otisak al konstatacija ostaje 😁 sastavih a stranu ucijelo i dosta 14 minutes ago, asimze said: Pa nije nužno da vrijeđaš! Omekša ???? Poveča se senzibiltet, tehnika .....!!!! puuu puuuu puuu daleko bilo ... kakvo vrijeđanje ... tek sad je pravoooo asimze and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6132 Napisano Maj 15 pre 5 minuta, revox reče evo sad gledam moju kopiju Columbia C32034 ... santa maria pressing sto god mu to znacilo ... i metnuh na gramofon ... dobar otisak al konstatacija ostaje 😁 sastavih a stranu ucijelo i dosta Nisam uvijek spreman za svu glazbu koju volim. Zato je i ima toliko. A ima dana, pa čak i po čitav tjedan, da uživam u tišini ili na YT krenem klikati po mjuzi s kojom sam odrastao, a da ju danas prvi put čujem ne bih rekao da sam oduševljen. Ipak, i to su soundtraci mog života. Gledam što mi klinka sluša i kako je oduševljena dubinama nekih meni novih bendova i imena, koji za mene imaju odavno prepoznat zvuk koji mi nije novost. I ona gradi soundtrack svog života. Bit će tu svega kao što je i kod svakog od nas. I uvijek će mirisati ili na uspomenu ili na novo putovanje, zavisi u kom dijelu života se s čime srećemo.
zerowaf Napisano Maj 15 #6133 Napisano Maj 15 Zaokret u stilu... Ray Charles: "Doing His Thing" ABC, 1969. USA (Pitman) aaa zmaju!, revox and krca44 je reagovao/la na ovo 1 2
zerowaf Napisano Maj 15 #6134 Napisano Maj 15 Već sam ovdje (oduševljeno) pisao o Randy Newmanovom albumu "Sail away". Naišao mi je još jedan album u puškomet. "Sail away" mi je možda bolji, ali to ne znači da je ovaj loš. Ako imate priliku, nabavite bilo koji ili oba. Stvar ukusa. Randy Newman: "Born Again" Warner, 1979. USA (Winchester)
revox Napisano Maj 15 #6135 Napisano Maj 15 (izmenjeno) ponunkan tvojim zaokretom napravih i ja 😁 cista znatizelja razlog da pitam sto ce ti svi ti srafcigeri i ne znam jos što na gramofonu ja to vadim samo kad moram ... ne da boze da su mi tako pri ruci Izmenjeno Maj 15 od revox zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6136 Napisano Maj 15 pre 19 minuta, revox reče ponunkan tvojim zaokretom napravih i ja 😁 Oh yeah! Sutra ću se počastiti s Armstrongom. Završavam sesiju sa bluesom. Nekako mi je izgledalo kao da tako treba. Muddy Waters: "Muddy "Mississippi" Waters Live" Blue Sky, 1979. Sjajan snimak, a album i ne treba predstavljati. revox je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Maj 15 #6137 Napisano Maj 15 pre 26 minuta, revox reče cista znatizelja razlog da pitam sto ce ti svi ti srafcigeri i ne znam jos što na gramofonu ja to vadim samo kad moram ... ne da boze da su mi tako pri ruci Lijenost. Već dugo ih nisam trebao, ali stoje tu zato što sam lijen odnijeti ih.....onako kao: "što ako zatrebam?" A ovo "što još" je četka za ploče, četkica za iglu, zaštita igle koja se vraća kad se ne sluša ništa. Da sam uvijek vraćao zaštitu, još uvijek bih imao EMT zvučnicu, a ne bih trebao ni popravak nevjerojatno dobre SPU GT/e napravljenu u 1000 komada za japansko tržište krajem osamdesetih. Radi ona i dalje sjajno....ali ono što je radila prije popravka nije vraćeno. revox je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano Maj 15 #6138 Napisano Maj 15 35 minutes ago, zerowaf said: Lijenost. Već dugo ih nisam trebao, ali stoje tu zato što sam lijen odnijeti ih.....onako kao: "što ako zatrebam?" A ovo "što još" je četka za ploče, četkica za iglu, zaštita igle koja se vraća kad se ne sluša ništa. Da sam uvijek vraćao zaštitu, još uvijek bih imao EMT zvučnicu, a ne bih trebao ni popravak nevjerojatno dobre SPU GT/e napravljenu u 1000 komada za japansko tržište krajem osamdesetih. Radi ona i dalje sjajno....ali ono što je radila prije popravka nije vraćeno. dobro četke kamp libela lupa i ostale drkalice su tu vazda u blizini 👍 men se clearaudio concept V2 skrsila upravo rad toga ... em strci van glave em nema zastitu koristim samo glave koje imaju zastitu i to bez skidanja sa glave kao AT i stari ortofoni zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah