Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ovako; Brane je sastavio spisak spavača prema vašim prijavama gore. Dakle tko se u prijavi nije izjasnio da će prespavati nije niti na ovom preliminarnom popisu.

Dakle, u popis spavača se dodaju još i:

1. Ninja

2. Doktor

3. Grozni

4. Grau

Neka se svatko nadopiše u c/p maniru. 

Ovo je popis do sada neprijavljenih spavača koji nisu na Sir Oliverovom excelu označeni kao spavači!

Pa jesu označeni u exelu kao spavači i Ninja i doktor i Grozni, samo Grau  nije bio definisan.

A ZeroWAF, dolaziš li ti?

• Odgovora 542
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

resicemo sve sutra , bez brige

nije cik sezone , pa da se ne moze naci konak

nemo mi sa  yuga ( to jest sa škodu) koji najdalje putujemo i verovatno poslednji stižemo da izvisimo za konak.

Napisano

oni sto su najdaleko imaju prednos'

daklem - ninju ce pustimo da spava 48 sata , bez da ga budimo

:respect:

Napisano

Izmenio excell fajl. Sada sam sabira koliko nas ima kog dana i na spavanju. Samo ubacite zvezdicu u odgovarajuću kolonu. Ja sam svima po difoltu stavio subotu a spavačima sam stavio i nedelju ( valjda neće sabajle da begaju nego ostaju ceo dan). Par njih ne spava ali dolazi i u nedelju pa u tome razlika izmedu spavača i nedeljnih posetilaca.

Za sada je 46 u subotu, 19 spava i 21 je u nedelju prisutan

vrdnik (2).zip

Napisano

Ja sam "spavač" (sad to tako zlokobno zvuči kao da se samo čeka neki telefonski poziv da poludim i krenem da pravim masakr među okupljenima :buehehe: ) prvenstveno zarad mnogo stvari koje teglim a želim da ih što veći broj ljudi koji dolaze može videti i čuti. Ako nekom baš jako zaglavi, ja spavam na tvrdom ako ikako mogu pa možemo da nabacimo dva ekstra ćebeta i da se ja spustim na pod u sobi i oslobodim jedan krevet za nekoga. Planiram da krenem kući u nedelju popodne, ne bih da ostajem ni poslednji ali ni da odem prvi u nedelju. Dakle, zvezdice u koloni sa mojim imenom ostaju tamo gde jesu.

Napisano

spavajte na rate ....... il' u spratove

pa valjda je pederbal ......

:buehehe:

sreca pa traje samo dva dana ........ da je duze , uskladili bi nam se menstrualni ciklusi

:rofl:

Napisano

Ово личи на обданиште!Каните се 5 година за окупљање,Један човек подметнуо леђа и сад правите питање за спавање.Још да кренете са условима за повечерје у 22х,после чега несме да се слуша гласно музика да не би сметала деци док књавајуЈел се ви то окупљате ради спавања или ради размене искустава и социјализације,Ја мислио поента је да се искорити сво време у корисне сврхе.На спавањац само они што морају да возе,остали на бдење око уређаја.

Napisano

kuj ima vrecu za spavanjac , neka ponese , da se nadje

dobre su i za sedenje na travi

Napisano

oni sto su najdaleko imaju prednos'daklem - ninju ce pustimo da spava 48 sata , bez da ga budimo :respect:

Sad sam skoro 30x blize tako da odpadam ... sa liste prioriteta :-)
Napisano

Lep provod vam zelim i nemojte da prodje sa malo slika i utisaka, ne bi bilo lose da se i na youtube nadje neki video da mi koji ne mozemo da dodjemo dozivimo delic atmosfere koja ce verovatno biti odlicna.

Napisano

Dolazim sa prijateljem i ne spavam tako da je krevet slobodan jbg sad doso sa pecanja pa ne mogu u exelu :respect:  :drink:

Napisano

Znam da kasnim, ali ja bi da dodjem da se podruzimo sutra. U koje vreme se skupljate?

Od 10 pa do nedelje :-)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...