Vix Napisano Jul 15, 2018 #485 Napisano Jul 15, 2018 Evo par screenshotova Mesto je najsevernije letovaliste u Albaniji, tik uz Crnu Goru. Bukvalno se nalazi "sa one strane Ade Bojane". Obicno sam ujutru pesacio nekoliko km duz plaze do Bojane i natrag. Plaza je maltene ista kao i Ulcinjska velika plaza, pescana, ali ima jednu prednost sto popodne ne duva vetar, za razliku od Ulcinja. U Albaniji jos imaju posla oko turizma, ali uveliko rade i grade, svake godine imaju pomak na bolje. Jos uvek je jeftinije nego u Cg. Ja sam placao apartman sa kuhinjom 20 eur/noc 5 min od plaze, a ima i jeftinije. Isli smo tamo zbog klinaca, tj zbog pescane plaze. A ako neko od vas zeli u Albaniju, onda bih vam preporucio jug Albanije, tamo su plaze sa kamencicima, i ipak je malo bolji mentaliet ljudi sto mestana, sto gostiju, vise je trip i feeling Grcke.
skrstic Napisano Jul 16, 2018 #487 Napisano Jul 16, 2018 Za sve one koji nisu napravili turu oko Despotovca topla preporuka. Manastir Manasija, Park minijatura, Resavska Pećina, Lisine (Veliki Buk). NIXIE and Woland je reagovao/la na ovo 2
aaa zmaju! Napisano Jul 17, 2018 #488 Napisano Jul 17, 2018 Woland and paja959 je reagovao/la na ovo 2
djmilicic Napisano Jul 24, 2018 #489 Napisano Jul 24, 2018 pozdrav. baošići 2018. Woland je reagovao/la na ovo 1
djmilicic Napisano Jul 24, 2018 #491 Napisano Jul 24, 2018 Hvala, razmišlja se i čita o sledećim projektima
ninja Napisano Jul 27, 2018 #492 Napisano Jul 27, 2018 Na putu Woland, black coffe and Vix je reagovao/la na ovo 3
black coffe Napisano Jul 28, 2018 #494 Napisano Jul 28, 2018 11 hours ago, ninja said: Na putu E ono gore ! Žuti + beli + bakljav je moj favorit u kolači ! .
black coffe Napisano Jul 28, 2018 #495 Napisano Jul 28, 2018 A kaj se tiče ljetovanja žena me časti pa sam izabrao putovanje busom preko Srbije u Makedoniju do Ohrida prek Albanije do Crne Gore i prek Dubrovnika doma . Između koje kakvih Toskana , Čeških i inih destinacija odlučio sam za puteve "revolucije" . Naime bil sam u vojski - armiji . 78 - 79 ta u Crnoj Gori , ( Masline) , pa prekomanda u Skoplje ( Maršalka ) . Bio sam saobraćajac ( to su oni kaj na motorima prete vučne vozove koji sim pa tam prevažaju tenkove i rovokopače ) pa sam uglavnom gledao "danas neko ne napadne" a ne prirodnne ljepote ? I sad kad me žena - "potegnula " idem to pogledat na miru Božijem . Bit će ofrlje , al mislim da bu se isplatilo nakon 40 let vidjeti kak je sad . A tek da vidim jel još Babuš u Skoplju radi - najbonji čevapi ikad ? - il kao vojnik sam bio gladan itd .... . Veselim se priredbi . Beli and vladd je reagovao/la na ovo 2
NIXIE Napisano Jul 28, 2018 #496 Napisano Jul 28, 2018 29 minutes ago, black coffe said: preko Srbije u Makedoniju do Ohrida prek Albanije do Crne Gore i prek Dubrovnika doma Ko drug Tito kad krene da obilazi parohiju. black coffe je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano Jul 28, 2018 #497 Napisano Jul 28, 2018 Još uvijek na putu ka moru Onaj gore na vrhu sam ja, žena slika black coffe and Vix je reagovao/la na ovo 2
ninja Napisano Jul 28, 2018 #499 Napisano Jul 28, 2018 1 minute ago, vladd said: Probaj Samotok, malo, za probu.. Vozim a tada ne pijem, I upravo krećemo dalje.
black coffe Napisano Jul 29, 2018 #500 Napisano Jul 29, 2018 21 hours ago, NIXIE said: Ko drug Tito kad krene da obilazi parohiju. Sam napiso - "putevima revolucije " , a za Titu ? kakav je bio je bio al je ipak uzjugunjeno stado kao pravi pastir držao na okupu . Malo mrkvom , malo štapom , al funkcioniralo je . U stvari zabole me za njega htio bih vidjeti kako sad to izgleda sa odmakom od 40 godina . Jedino u klopu ne sumljam u svim destinacijama . Ima kod nas nacionalnih restorana , al mi navek nešto fali ? od onog izvornog ? . To je ko kad slušaš sistem koji si davno slušao pa prvi put te impresionirao , a sad sa izvjesnim iskustvom dolaziš to provjerit . Eto neču više davit sam se veselim novim iskustvima .
black coffe Napisano Jul 29, 2018 #501 Napisano Jul 29, 2018 16 hours ago, ninja said: Još uvijek na putu ka moru Onaj gore na vrhu sam ja, žena slika A joj "nevjerniče " pa izdao si espresso ? ! . Za tamo neku "kahfu" Al uz ovaj izvorni cake sve drugo bi bilo neprimjereno , jesam li vidio kockice šećera ? -
Doktor Napisano Jul 29, 2018 #503 Napisano Jul 29, 2018 6 minutes ago, black coffe said: I alvu ? Nije alva. Lokum je. black coffe je reagovao/la na ovo 1
black coffe Napisano Jul 29, 2018 #504 Napisano Jul 29, 2018 1 hour ago, Doktor said: Nije alva. Lokum je. Ma Roku (hum) m rahatluk ? , izgubio se u prevodu ? . al ? nemoj kaj zamerit ? sve sam probao ! i bilo mi je fino . sam sam očigledno pobrkao lončiče ? pa eto ! kriv sam ? ! .
Doktor Napisano Jul 29, 2018 #505 Napisano Jul 29, 2018 Nisi. I to je onaj regularni, izvorni - od ruze. Nista oni fensi sa orasima, lesnicima, bademima . . .
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah