Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

E, pa doktore čestitam na prinovi i želim puno sigurnih i sretnih kilometara u Laguni....ali ne previše kilometara - nego da ju iz čistog luksuza zamijeniš za nešto što ti opet privuče pogled i to prije isteka roka od 25 godina! :D Živjeli! :cheers: Zen, nadam se da će se stvari raspetljati povoljno za tebe, te da nečeš morati postupati po Sipijevom poučku! :(

Napisano

More, ako mu dođemo Sipi i ja, povedemo i Mlava, i ima da dobiješ auto, samo će da Ti kažu da Ti je auto, već, pred kućom, i čude se kako ga nisi primetio...

Napisano

Čestitke @stein-u uz želje da ga auto služi u zdravlju i dugo!

Hvala Doktore :)Eto meni prilike da isprobam auto na vangradskoj relaciji ka Becskereku... :Viannen_loungelizard:Naravno, ne baš odma'
Napisano

Ovo je auto sa pravim limom. Kad udaris pesaka nema se izvuce.

ISTITNA!!! Svojevremeno sam vozio FIGUARA 1968, caletovog, vrata se otvarala kontra... I za neki Prvi Maj idemo mi na Frusku, i meni pri kocenju propadne kocnica i udarim Golfa II, u zadnji deo... njemu cudo jedno sta je sve polupano, a meni samo rozeta na faru od Figuara... To mi je jednini sudar gde sam ja bio kriv, mada uslovno jerbo je kocnica otkazala, ali Figuar mi je i dan danas omiljeni auto!
Napisano

More, ako mu dođemo Sipi i ja, povedemo i Mlava, i ima da dobiješ auto, samo će da Ti kažu da Ti je auto, već, pred kućom, i čude se kako ga nisi primetio...

UUU Znachi ipak Chubura rulez... Pazi vako Munze Sipi, Blokovi Mlava (mislim da je tako), Cubura (Zile) i moracu i ja da dodjem ko predstavnik Shumara!
Napisano

UUU Znachi ipak Chubura rulez... Pazi vako Munze Sipi, Blokovi Mlava (mislim da je tako), Cubura (Zile) i moracu i ja da dodjem ko predstavnik Shumara!

S obzirom da mi pun kufer te "društveno-firmaške" srpske poslovnosti (istina u zadnje vreme imam posla s izvesnom kineskim preduzećem   :girl_devil:) , ako do ovoga dođe i ja ću da krenem sa Sipijem iz Munze Konza.Katran ima ja da obezbedim od svojih para, a za perje ćemo se snaći usput. Doniraću još i dve litre benzina na ovu skupoću, mjku 'm....Pravi je momenat da pustim Metallica - Seek and destroy, davno to nisam slušao! :sporty095_2:
Napisano

Pošto sam, sada, na BK, računam se, i ja, u munZe...Dakle, ima nas, već 4-ca... Mlava će pristati, znam... Dakle, 5-ca...Zunto mora pasti...

Napisano

Prava organizovana krmenalna grupa! :serbvidkakisicl0:

Doći ćemo i po tebe, ne brini...Samo reci...
Napisano

Zemunski klan švajsera   :blackeye::hammer::hammer::hammer::hammer:

Ja nisam švajser. Nemam znanje i predispozicije... Al' sam simpatizer...
Napisano

Doći ćemo i po tebe, ne brini...Samo reci...

Ne se kaže PO nego KOD... :P
Napisano

Ne se kaže PO nego KOD... :P

Do not mix buisiness and pleasure. Zovem te na zadatak, da pomognemo drugu, a Ti...
Napisano

Do not mix buisiness and pleasure. Zovem te na zadatak, da pomognemo drugu, a Ti...

Hteo ja danas da odem, kaže bolje ne danas, danaske kopa kanalizaciju...
Napisano

nisam kop'o - otcepljav'o ;blagodeti pastoralne idile , i cena prednosti sto ne zivim u kojekakovim prestonicama ( mislim na moderne )

Napisano

Šta god da si, samo da si završio, sutra će biti toplije, ali i ponedeljak...Pastorala i idila su kada nemaš kanalizaciju. Kao kod mene npr. Ali zato komšinicine svinje gaje muve... :buehehe:

Napisano
:connie_nutzo: :buehehe:e pa ovo je neverovatno .....po informaciji iz Fiat Kragujevac - auto sa ser. brojem koji je na mojoj profakturi je prodat jos 22.06. ...... sto je slucaj i sa autom iz profakture koja je izdata zeninom kolegi sa posla ...primili smo zesca uveravanja da cemo dobiti klokotala u cetvrtak ili petak ...... a ja se pitam koji cetvrtak ili petak :rofl:i - sta onda kad treba u banku odneti kopije fiskalnog i garantnog lista - sa sasvim drugim seriskim brojevima - jos jedna stvar o kojoj ja kao kupac treba da mislim ....... ne mogu da prestanem da se smejem ......... :buehehe:
Napisano

Hebote... Da ne zivimo u zemlji Srbiji bilo bi da covek NE poveruje.Ovakve muljaze i bezobrazluk su zaista ogledalo "drzave" u kojoj ziv(otinjar)imo...Ovo je stvarno strasno.:connie_nutzo:Drzimo fige da se sve najbolje mogucce zavrsi!

Napisano

...auto sa ser. brojem koji je na mojoj profakturi je prodat jos 22.06. ........

Znaci ti ga kupio jos u junu i zaboravio, a sad si dos'o da zajebavas posten narod u Zastavi, jel' tako ? :buehehe:Mamu li im nepismenu giliptersku - uf, kad cujem ovakve stvari, popizdim k'o Vule! :angry7:
Napisano

Ajde, ajde... :clapping:Daleko si ti od toga da budes i priblizno taki "egzemplar".... :buehehe:

Ma znam, to se samo tako kaze... :buehehe:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...