Zen Mod Napisano pre 16 časa #14499 Napisano pre 16 časa Beyma 15WR400 LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
BANAT Napisano pre 7 časa #14500 Napisano pre 7 časa 10 hours ago, grone said: EV Vmr dosli poklon imao sam i EV St -350 lepo se sloze ne znam sta cu za bass! Uz te tvoje odlicne EV preporucio bih ti da pojuris neke polovne ali u dobrom stanju odlicne EV-DL15W ili EV-DL18W koji se dosta povoljno mogu naci . grone je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 3 časa #14501 Napisano pre 3 časa pre 12 časa, Zen Mod reče Beyma 15WR400 Kad se već spominju bas zvučnici, zamolio bih te, kad stigneš, da mi daš podatke za izradu kutija za one moje Beyma 115 basove, kao i skretnicu .
Zen Mod Napisano pre 3 časa #14502 Napisano pre 3 časa kutija nije problem, pravljena i dokazana skretnica - zavisi od toga sta ces gore sta ces sa cinjenicom da je jedan motan i - ako se secam dobro - zna da ceska? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 3 časa #14503 Napisano pre 3 časa Dobro, mislim da smo dogovorili da gore budu Tannoy-ci (što su kod tebe), a zar nisam objavio da su prihajali oni drugi Beyma basovi iz DE? Ako nisam, izvinjavam se nije namjerno. Što se tiče kutija, privezao me se prdoserac mamin sin, da to pravimo, sad su na ferijama pa bi on kao da vidi kako to zvuči, itd. Ja sam prezadovoljan što ga ikako interesuje nešto što je sa ovoga svijeta i analogno, jer koliko vidim mladež je najviše zainteresirana za virtuelno. Vix je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 3 časa #14504 Napisano pre 3 časa ima tvoj Gazda Viber, ako vec ti nemas ...... pa mozemo i da se cujemo LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 2 časa #14505 Napisano pre 2 časa pre 43 minuta, Zen Mod reče pa mozemo i da se cujemo Možemo i da se vidimo, ako Bog da....
grone Napisano pre 1 sat #14506 Napisano pre 1 sat Ima ovde povoljno mada shipping je uvek skup. Imam dosta 15" koje stoje treba prvo da probam slusam... https://www.nonsolospeakers.com/15-38cm/16778-beyma-15wr400-woofer-15-8ohm-99db-400w-ferrite.html LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah