Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

taj mirage je neka novija generacija od onih koje je uvozila neka zagrebacka firma krajem osamdesetih. meni to ostalo u secanju kao najlepse zvuceca klasicna kutija tog doba za svet koji voli da slusa muziku a ne samo sprave, to i snell. slicna skola, isti drajveri, slican zvuk.

Napisano

taj mirage je neka novija generacija od onih koje je uvozila neka zagrebacka firma krajem osamdesetih. meni to ostalo u secanju kao najlepse zvuceca klasicna kutija tog doba za svet koji voli da slusa muziku a ne samo sprave, to i snell. slicna skola, isti drajveri, slican zvuk.

Da ovaj Mirage je upravo iz tog doba mislim da je jedina njihova kompresiona kutija koju su imali u ponudi.

Lomio sam se između John Bowers Activ 1 i Meridian m20 ali je tu slaba litraža i sobzirom da ja uglavnom slušam Rock a mnogo manje Jazz

pala je odluka na ove Mirage m1295is koje su izgleda jako retke jer skoro ništa (osim par komentara) nisam našao na netu  :huh:

Nadam se da sam kupio pravu stvar za sebe i da će se lepo slagati sa McIntosh-om (za srednje i visoke u bi-wire modu)  B) posle ovoga,

možda još sme...

Napisano

SME...  poslednja karika u lancu...  ali...  Roberte, ne moraš ti sve da znaš  :P

Ne moram ja da znam ništa, ali samo bih te molio da ne gubiš vreme da SME stavljaš na onog Dual-a... (smatraj se upozorenim ;) )

Napisano

PGA2310 od Audiophonicsa. Zanimalo me kako jedan takav dorađeni PGA radi, a nije bilo preskupo.

Prvi dojam dobar, vidjeti ćemo kada ga spakiram u kutiju i malo razradim.

post-26-0-41278600-1416593592_thumb.jpg

Napisano

igre bez granica. B) .pristigla i druga,doduse sa skrsenom iglom,njena sudbina se vec nazire negde u daljini =retipovanje sa fine-line iglom,,,,

:good:

Divim ti se na neumornom traganju i istrajnosti u pronalazenju "svetog grala" u domenu MM zvucnica.

Samo napred. :)

Napisano

Nisam izdržao:post-347-0-40796100-1416655578_thumb.jpg

Sada, pošto je jedan DIY (veoma poznatog tvorca) TVC kod mene na slušanju, proveravam razliku između tri TVC-a. Treći je, naravno, TVC1 (Šolaja Audio).

Za ne verovati koliko (i) tu može biti jasnih i ponovljivih razlika. Unplugged. A tek kada se u to uvede više pojačala, nekoliko DAC-ova i ostalo, zabava je neizbežna.

Neki bi u sve to još uveli i cable-ove i eto beskrajona.

Upravo svira: Pink Floyd - The Endless River (2014) jer sam sve ostalo (što je obavezno i poznato) već potrošio... ;)

Napisano

Nisam izdržao:attachicon.gifa25495ae.JPG

Sada, pošto je jedan DIY (veoma poznatog tvorca) TVC kod mene na slušanju, proveravam razliku između tri TVC-a. Treći je, naravno, TVC1 (Šolaja Audio).

Za ne verovati koliko (i) tu može biti jasnih i ponovljivih razlika. Unplugged. A tek kada se u to uvede više pojačala, nekoliko DAC-ova i ostalo, zabava je neizbežna.

Neki bi u sve to još uveli i cable-ove i eto beskrajona.

Upravo svira: Pink Floyd - The Endless River (2014) jer sam sve ostalo (što je obavezno i poznato) već potrošio... ;)

Neviđen gušt B) super stvar na duže staze, po mom iskustvu je potrebno najmanje nedelju dana da se utvrdi šta je zapravo bolje, A ili B il C.

Igrarijama i uživanciji nikad kraja  B) a da Žiko onaj drot na bakterije jeste koaksijalac  :beach:

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Trafoi?
Vidim da su spojeni na RCA, dakle ovdje su u svojstvu nekog izlaznog elementa. To radiš neki phono ili se igraš sa onim svojim DSD DAC-om?

Napisano

Kada je ovom prijatelju ponuđen na prodaju, čovjek me pitao što ja mislim o tome i cijeni. Nažalost, rekao sam mu istinu riječima, ako ti nećeš ja ću i ostao bez njega. :)

Napisano

Ma obraz nema cijenu. Neka si mu pošteno rekao.

Znači preamp. Zato ima bezbroj žica? To su onda sekundari. a pot/birač je na onoj maloj pločici?

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...