Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

stvarno je smešno ali i pomalo sumnjivo jer ja mislim da kp team može da povuče negativnu

Napisano
3 minutes ago, crni. said:

evo sve sam te poslušao :)

čuo sam se sa tomom...stavlja at-95e i sve za 450e...isto mi kaže, ćuti, vozi i uživaj, a kad ti dosadi stavićemo bolju zvučnicu

najverovatnije sutra šalje, još da vidim kad ja mogu da dočekam bus

inače, na keca je stavio linn-a ispred thorensa :) 

:clapping:

Čestitam ti kao duplom korisniku ostrvske magle.

Napisano
3 minutes ago, crni. said:

stvarno je smešno ali i pomalo sumnjivo jer ja mislim da kp team može da povuče negativnu

Ovako je zabavnije a i definise davaoca negativne.

Cestitke za kupovinu, pa lepo da se arci. :) 

Napisano
1 minute ago, NIXIE said:

Tako je uvek bilo.

Sta je uvek bilo?

Ovde kupovinu definise vise odlicna rucka nego daska i mehanika. Znacajnija, ozbiljno, je od ostatka.

Inace po nekim detaljima Linn ne moze da pridje Torensu...

Napisano
8 minutes ago, vladd said:

Sta je uvek bilo?

Ovde kupovinu definise vise odlicna rucka nego daska i mehanika. Znacajnija, ozbiljno, je od ostatka.

Inace po nekim detaljima Linn ne moze da pridje Torensu...

U pravu si, nego ne vredi mehanika ako ovo bolje zvuči, a to je već subjektivno. Ja bih pre uzeo onaj Thorens TD160 nego ovaj Linn zbog bolje mehanike, ali tamo je lošija ručica i onda se pitaš šta je bolje u konačnom rezultatu.

Napisano

Torens je kao stari auto, ili ruska Raketa, stalno nesto podesi, pregledaj.... podmazi, ali detalje mehanike ima odlicne..

Napisano
1 hour ago, vladd said:

Torens je kao stari auto, ili ruska Raketa, stalno nesto podesi, pregledaj.... podmazi, ali detalje mehanike ima odlicne..

@vladd:manje vise od '82 sam sa nekom Thorens skalamerijom (-2 god Rega P3,-3 godine StabiS+StogiS)..to samo dokoni popovi jarice krste..ne cackaj mecku za p...u,i nece biti nikakvih problema sa njima..vazi za 160,147,320 i 126 modele,ono u zavisnosti koliko su upotrebi,svakih 3-5 godine se menja belt,i vozi dalje....B)..

Napisano

Pa to su price kao za Golfa 2, sipaj i vozi, ulje se razredjuje naftom, i masnoca proba medj prstima. :D 

Sta god se radilo ili ne, na Torensima su prosto mehanizmi takvi da im treba bar godisnji pregled. Ne dramatican, lagan, osovina, kais i pogonski kaisnik.

E sad, posto je vise korisnika nego servisera, ne jeftinih, onda teraj i ne diraj...

Beltovi duze traju zato sto je kvacilo na kaisu...ako ono prokliza lepo pri startu a posle drzi na zeljenoj brzini, sve je u redu. Ako izadje iz opsega, jesce beltove srazmerno inerciji plinta.

Napisano

navedi gramofon kojem ne treba (takav) godisnji pregled ;

cak i od onih koji koriste ( tzv ili ne tzv) svemirsku tehnologiju , mozda 5% ne koristi ni remen ni ulje

a ostali svemirci , navode da im godisnje promenis ulje , pa ma koje da je 

priroda stvari .......

msm, pocne deterdzentni ukljucak u ulju da penusa , valja se :smesna:  

Napisano

Pa ne znam, i ne treba da znam.

I singerica se podmazuje pred svako sivenje :) 

Ja sam inace vise pod haubom nego u voznji, i kod kola i kod gramofona...tu mi je vece uzivanje :) 

Torens ima to kvacilo i tezak plint, a u duvanskim sobama na duvanskom putu je (u)PM zagadjenje...

Napisano
38 minutes ago, vladd said:

Pa ne znam, i ne treba da znam.

I singerica se podmazuje pred svako sivenje :) 

Ja sam inace vise pod haubom nego u voznji, i kod kola i kod gramofona...tu mi je vece uzivanje :) 

Torens ima to kvacilo i tezak plint, a u duvanskim sobama na duvanskom putu je (u)PM zagadjenje...

ne vidim problem da se jednom u po godine odradi ciscenje pogona I promjeni ulje ... a da svaki dan raznoraznim cetkicama brisemo prasinu sa gramofona pa nam to ne smeta

Napisano

@crni.

Jel' ovo sa Dual-om neka zahebancija ? :)

Daj, uozbilji se malo. Ona Rega sto si je nesretno prodao ( kako se vidi iz prilozenog ) je Ferrari za ovog starkelju. 

Btw, odgovor je u jednoj reci - next ! 

Napisano

ebga, video sam po netu mnogo žalbi na ležajeve na akito ručici i veoma niske prosečne ocene, pitao prodavca za njegovo mišljenje, nije me zadovoljilo i odustao sam...nije mi bio ubedljiv, jednostavno

Napisano
7 minutes ago, Srecko said:

Mnogo je lep!

Od mene, kratko i jasno, nepretenciozno (svestan sam svog dunsterluka) i u domenu onoga o čemu smem da imam stavemoji4.png.

jeste...ali i ovaj počeo da vrda na konkretna pitanja...šta god da ga pitam on odgovara kod mene super radi, slušam na njemu skupe ploče i tako to

ostaje mi još jedan td160 iz novog sada, ali i taj slabo odgovara na pitanja...kaže slabo se ja razumem, dođite da vidite...a razumeo se da ga kupi... moreee...

Napisano

Tesko ce biti naci nesto u okviru 500e da bude takav odnos cena/kvalitet kao sto je bio Linn.

Bitno - bio ti Toca ( aka Toma ) neubedljiv, nemoj d.petom zatvarati vrata u relaciji sa njim.

Stize mu roba iz UK i nudi je na KP. Recimo, ako te toliko nervira ta Akito rucica, pa mogao si mu traziti da ti npr. na tu Linn bazu metne neku Rega-u koju trenutno ima, ili da eventualno narucis od njega u nekoj novoj turi, pa cekas.

Kako bilo da bilo, odajem ti priznanje da si razmrdao ovu finu temu, a sto je dobro. :thumbsup:

Teraj dalje, kopaj, trazi, pa meci ovde predloge. Kritikujemo, ako zasluzuje hvalimo, ako ne, kudimo. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...