Woland Napisano Januar 7, 2014 #177 Napisano Januar 7, 2014 Sjajan rad Sorry na off-u, ali - isti hladnjaci, nešto drugačije rešenje
Beli_Ninja Napisano Januar 7, 2014 #178 Napisano Januar 7, 2014 @BBIma signal da se zbuni i da promasi zicu :)Mada, mozda Daudio slusa samo zicane instrumente pa mu treba pojacalo sa mnogo zica da bi prenelo sve tonove sa gitare, violine, cela...
Daudio Napisano Januar 11, 2014 Autor #179 Napisano Januar 11, 2014 А да сви окачите своја појачала која имају исте ладњаке па да наставим да пишем Овако ни сам незнам која је моја,која је Штајнова ,а сад и Wolijeva кутија. Плашим се да не ставим интерстејџ трафое у погрешну. ББ мани се ти математике и атомске физике него смотај онако како ти је речено,није ти ово HCCP БН биће још жица и претежно слушам звечке,досада и надаље.
bata bane Napisano Januar 11, 2014 #181 Napisano Januar 11, 2014 ББ мани се ти математике и атомске физике него смотај онако како ти је речено,није ти ово HCCP Znas da to kod mene tako ne ide, palim se na suze i bol....
2a3 Napisano Januar 27, 2014 #183 Napisano Januar 27, 2014 SAM_2315.JPGSAM_2316.JPGSAM_2317.JPGSAM_2319.JPGSAM_2320.JPGSAM_2321.JPG Jel ovo robot polemio
bata bane Napisano Januar 27, 2014 #184 Napisano Januar 27, 2014 Sad videh, postoje 4 jezgra, aj da kazemo da su ova 2C Interstage, a sta mu dodju 1C, prigusnice-napajanje? Auuu, pa ti si sve stavio i TVC i atenuator ....leeeleeee
Daudio Napisano Januar 27, 2014 Autor #185 Napisano Januar 27, 2014 Захваљујем : на донацији делова: @ Sipi @sp300B @ZenMod @BataBane -furdi ovozemaljskoj несебичној помоћи: @ManicP @BataBane неизмерној подршци @Eci @Zflazar @grau стрпљењу и враћању на прави пут @Sipi ћакулању о пројекту @ZenMod @Stein @Guja011 Једином разумевању у правом тренутку... @ Zika Отварању очију и убеђивању да могу сам направити кутију @Leonardo Неизмерном узроку и извору ината(без кога овај пројекат не би био завршен) @ZZZ Човеку који ми је измамио сузе и смекшао да му "уступим " половче од бабушке, а самим тим створио услове и простор у полици за овај урадак @gaggia Осталим члановима који су трпели мој креативни хаос и изливе негативне енергије, И наравно главном кривцу за овај пројекат Синиши Мијаиловићу и породици која је разумела тренутно запостављање ради реализације зацртаног.
zika Napisano Januar 27, 2014 #186 Napisano Januar 27, 2014 Једином разумевању у правом тренутку...@ Zika Nisam zaslužio da budem u ovako probranom društvu ali mi je toplo oko srca ako sam ičim, makar i trunku, pomogao... Uživanje je veće time što uspevam da prepoznam i (po)nešto od delova u uređaju... Toplinu pojačava i pomisao na Vaš pogled pri prvom slušanju... Uživajte, zaslužili ste...
sp300b Napisano Januar 27, 2014 #187 Napisano Januar 27, 2014 Komšo, ima li signala na izlazu, odnosno svira li to ?
Daudio Napisano Januar 27, 2014 Autor #188 Napisano Januar 27, 2014 Чему то служи,а притом и не ради?
ZZZ Napisano Januar 27, 2014 #189 Napisano Januar 27, 2014 Неизмерном узроку и извору ината(без кога овај пројекат не би био завршен) @ZZZ . Uopšte te nisam ničim obeshrabrivao ni nipodaštavao tvoj izvedeni rad i uloženi trud..? Čak sam se u više navrata pozitivno izrazio, ako to uopšte nešto znači, pošto ne smatram sebe značajnim u tom smislu... . Ja sam samo pokušao da ti dam neke informacije, potkrepljene nekim argumentima, a koje su povezane sa temom, na recimo društveno prihvatljiv način... Bez cinizama, pošalica i nečega što bi imalo lični pečat a nije u direktnoj vezi sa temom. A ti si to shvatio kao neku vrstu "inata" kako si i napisao. Malo je bezveze (Mnogo je bezveze). . Opet si "obrnuo fazu"
ZZZ Napisano Januar 27, 2014 #190 Napisano Januar 27, 2014 Hvala, ALI nema potrebe da mi se "zahvaljuješ" na takav način Zahvali se sebi.
stein Napisano Januar 28, 2014 #191 Napisano Januar 28, 2014 Ganut sam i ponizno zahvaljujem, a tebi sve najbolje i mnogo sati uživanja uz pojačalce
Leonardo Napisano Januar 28, 2014 #192 Napisano Januar 28, 2014 Nema na čemu Daudio, tvoja sreća je i moje veliko zadovoljstvo. Želim ti prijatne trenutke uživanja uz novitet.
bata bane Napisano Januar 28, 2014 #193 Napisano Januar 28, 2014 Nista ti to ne valja, sve si upropastio kad si metno pesak
ManicP Napisano Januar 28, 2014 #194 Napisano Januar 28, 2014 Nista ti to ne valja, sve si upropastio kad si metno pesak Kako ono beše... ..."Najgori su bivši pušači i bivši komunisti"
bata bane Napisano Januar 28, 2014 #195 Napisano Januar 28, 2014 Kako ono beše... ..."Najgori su bivši pušači i bivši komunisti" Ma ja sve volim, ali se pravim
Daudio Napisano Januar 28, 2014 Autor #196 Napisano Januar 28, 2014 . Uopšte te nisam ničim obeshrabrivao ni nipodaštavao tvoj izvedeni rad i uloženi trud..? Čak sam se u više navrata pozitivno izrazio, ako to uopšte nešto znači, pošto ne smatram sebe značajnim u tom smislu... Opet si "obrnuo fazu" Ти све погрешно прочиташ,или уопште не прочиташ, Брже ти перо од замисли Да се нисмо ономад закачили око 6н6п и трафоа у аноди, била би нека друга цев у оптицају и пуно раније би пала завеса на овај рад. Обзиром да сам обећао да ћу намотати трафо баш за ову цев то сам и урадио. Теби у инат, па се ти окрећи наглавачке. То што ти видиш да је негативно твој проблем-окрени монитор за пи/2 Још једном хвала ти на извору ината
ZZZ Napisano Januar 28, 2014 #197 Napisano Januar 28, 2014 Opet ti inat pa inat... i ponovo se "zahvaljuješ" na način i stilom koji nije primeren tom kontekstu. Namotaj i pedeset trafoa, odlično, ALI ja te stvarno nisam pimoravao da meni bilo šta obećaš? To što si ti to zacrtao nema stvarno nikve veze sa mojim postovima. . nisam siguran koliko si svestan toga ALI konstantno vršiš negativnu propagandu. Stalno predstavljaš da ja vidim nešto negativno, iz posta u post. (A lepo se vidi da ustvari tvoji postovi odišu negativnom atmosferom, negativnim nabojem i motivacijom. I to ne samo kada su moji postovi u pitanju.) . Na taj način permanentno vršiš pasivno agresivnu, a bogami sada se već može reći i aktivno agresivnu kampanju. Kažem kampanju, pošto se to ponavlja iz teme u temu, iz posta u post. Nema razloga da se prema meni odnosiš na takav način. Nisam te "zezao", nisam bio "ciničan" u komentarima tvojih postova, nisam se dvosmisleno izražavao, ćak i cenim tvoj trud, nisam te provocirao, sve se to može videti u mojim postovima u ovoj temi. . Mogao si samo lepo reći "Stvarno me ne zanimaju informacije koje ovde postuješ" , ili "ZZZ nerviraš me i odlazi iz moje teme" itd i OK, sigurno ne bih na silu pokušavao da učestvujem u temi. Uopšte ne mogu da ukapiram o čemu se ovde radi i čime sam sa tvoje strane izazvao takvo ponašanje? Ali u suštini nema ni veze... . Ja samo želim da posećujem forum i da u nekim temama koje me tog momenta zanimaju napišem pokoji post. Isto kao i svi drugi. Ali ne po svaku cenu. . Ako ne želiš da čitaš moje postove nemoj. Stvarno više mi je muka. Meni u principu nije teško da ubuduće ne učestvujem u temama koje ti otvoriš ili u kojima aktivnije učestvuješ. Ne odgovara mi ova vrsta konfrontacije na kojoj insistiraš tvrdoglavo. Otvoreno ovo kažem. Nadam se samo da nisi i druge ubedio u to što pišeš iz posta u post kao što si tako uspešno ubedio samog sebe u to. .
Daudio Napisano Januar 29, 2014 Autor #198 Napisano Januar 29, 2014 Ко погрешно схвата? Ја или ти? Ставио сам и смајлије и ти и даље зацепао да имам нешто против тебе. Ајде немој да параноишеш,смајли је знак шале или неозбиљног контекса. Мајке ми ,у инат теби Имаш толико година а понашаш се ко дете. Како год или шта год ти ја напишем ти погрешно протумачиш, ја ти ту стварно не могу помоћи. Ако ти сметају моји одговори немој постовати у мојим темама, или немој ми реплицирати. Ја немам више нерава да се препуцавам са тобом, са овог брвна ја силазим,не пада ми се у воду по овој хладноћи. Уосталом одјављујем се са форума, ово је мој предпоследњи пост.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah