Jump to content

Scan Speak| od SP95 preko Jensen do custom, by Shonne

Preporučeni Komentari

Napisano (izmenjeno)
23 hours ago, NIXIE said:

Može to možda i da se opravi da valja. Driveri imaju taj potencijal. Ono što ne valja, montaža bas drivera pozadi nije baš neko srećno rešenje. Za tu koncepciju potrebna je niska rezna frekvencija ispod 200Hz, a srednjotonci su mi nekako malecki za taj zadatak, mada ih ima dva komada.

Ne pratis na casu :)

Rez je na 135 Hz. Nisu bas toliki amateri :)

Izmenjeno od Delija
Napisano

Ne pise to u specifikaciji - moras malo da se potrudis ;)

4" midbass imas u nekim bookshelf kutijama koje sviraju daleko dublje od tih 135 Hz - i to prilicno pristojno, dokle god se ne trude da sviraju preduboko. Ovde ih ima 2 komada.

• 2 nedelje kasnije...
Napisano
On 10/29/2022 at 1:56 AM, Koja said:

Javi koliko će te rebnuti carina

Jel si to kupio na oglasima na leboncoin-u ili kako?

Carina 30 eur. Sutra slike 🤗

Napisano
2 hours ago, Koja said:

Kul, sad moraš da ih koristiš kao open baffle midove :D

Magneti su mnogo interesantni, prvi put ovako nesto vidim. Ko oni veliki za strujomere 🤗

• 2 nedelje kasnije...
Napisano

Sinoc se igrao malo sa simulacijama. Bilo sta da stavim za dva bass-a, impedansa se ne povecava vise od 2.5-2.6 ohma. Morace ovde hypexi da idu. Da se ne bi pravile velike forune. 

Napisano
50 minutes ago, shonne said:

Tera me @Superfi, da napravim ovako nesto, jos kad udjem u svet cevki 😁😛

IMG-d3f2875df5a51c49c571f861684a93cb-V.thumb.jpg.39ebee6b1e9b40d87443374b80d9c269.jpg

Vojvodjani...sto severnije to gore 🙃🤗

Sta reci... Monstrum!

(od zvucnika, hocu reci)

Man'i s'ti toga... :buehehe:

Napisano (izmenjeno)

@asimze

Prvo kada se gleda su kutije vlasnika, pa amp...

Ne znam cije je ovo,... moj drug vazno da se slikao i reko mi da kada budem isao u posetu da ce da posetimo i vlasnika ovog sistema. 

Postoje penzionerski sistemi,  za to si upoznat...minimalisticki pristup 😁

Ovaj sistem sa cevkama i kutijama mi skroz nepoznat, u koju grupu da stavim. Izbacivao i skoro slike illumnator 5 isto sa cevkama. 

Neki novi trend pre nego sto zakoracis u penzionerske vode. 😁😛

Izmenjeno od shonne
Napisano

Jel to ono beše neki Avalon klon, ili neka druga firma? Zaboravio sam koji je to dizajn. Drajveri deluju da su visokotonci i ovi dole subovi Focal, a midovi mogu da budu bilo šta, npr one nove Vife iz NE serije itd.

Napisano
9 minutes ago, Koja said:

Jel to ono beše neki Avalon klon, ili neka druga firma? Zaboravio sam koji je to dizajn. Drajveri deluju da su visokotonci i ovi dole subovi Focal, a midovi mogu da budu bilo šta, npr one nove Vife iz NE serije itd.

Ahaaa 😁

Ove kutije kostale 68k...

WWW.STEREOPHILE.COM

Though taller, narrower, deeper, more gracefully sculpted, and even more mantis-like than the MAXX Series 2 that I reviewed in the August 2005 Stereophile, at first glance the Wilson Audio Specialties MAXX Series 3 seems little more than a minor...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...