крокодил Napisano Jul 18 Share #15005 Napisano Jul 18 pre 2 časa, zerowaf reče Je li ovo slika koja zaista postoji, ili se neko dobro zeza? Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Jul 18 Share #15006 Napisano Jul 18 Pa to je verovatno fotografija pa onda dodat neki efekat, da kao pomalo lici na slikanu zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Jul 18 Share #15007 Napisano Jul 18 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 18 Share #15008 Napisano Jul 18 pre 16 minuta, крокодил reče Je li ovo slika koja zaista postoji, ili se neko dobro zeza? I ja bih volio znati više. Nabasao sam na nju i oduševio se. Mislim, Alan Ford i sve s njim povezano je tipično naša interna spika i vjerujem da je netko s područja bivše YU to napravio. pre 10 minuta, Koja reče Pa to je verovatno fotografija pa onda dodat neki efekat, da kao pomalo lici na slikanu I sam sam pomislio isto, ali želim vjerovati da je slika autentična. Nemoj mi sad rušiti Snješka! Vix and black coffe je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Koja Napisano Jul 18 Share #15009 Napisano Jul 18 Nije autenticna sigurno, vidis da su stranice u stripu stvarne, tako nešto je nemoguće nacrtati četkicom (kistom :D). Fotografisano je pa dodat neki filter... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 18 Share #15010 Napisano Jul 18 pre 20 minuta, Koja reče Nije autenticna sigurno, vidis da su stranice u stripu stvarne, tako nešto je nemoguće nacrtati četkicom (kistom :D). Fotografisano je pa dodat neki filter... Ma znam, ali ne smijemo dozvoliti istini da stane na put dobroj prici. Recimo ovoj: Ulje na platnu je nastalo u istoj seriji kada je naslikana i Nocna straza. black coffe je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 18 Share #15011 Napisano Jul 18 Za sad mi izgleda da je ovaj gospodin autor. EDIT: Obrisao sam link na FB. Ipak nije on. Slika je s ove FB stranice: My Brain Hurts - Alan Ford WWW.FACEBOOK.COM My Brain Hurts - Alan Ford. Gefällt 8.167 Mal · 1.131 Personen sprechen darüber. Na stranici su uploadani svi brojevi Alan Forda od 1 do 400+. Specijali, priče Broja Jedan... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
John Coltrane Napisano Jul 18 Share #15012 Napisano Jul 18 Yugo Strip AF - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM "Strip" means "comic". Online reader for a comic popular in former Yugoslavia. zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Jul 19 Share #15013 Napisano Jul 19 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Jul 19 Share #15014 Napisano Jul 19 pre 17 časa, zerowaf reče još i danas , uz Kishona po N-ti puta volim pročitati zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Jul 19 Share #15015 Napisano Jul 19 pre 14 časa, Koja reče Pa to je verovatno fotografija pa onda dodat neki efekat, da kao pomalo lici na slikanu AI ... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Jul 19 Share #15016 Napisano Jul 19 pre 2 minuta, black coffe reče još i danas , uz Kishona po N-ti puta volim pročitati btw i Brazil od "pajtonovaca " ... Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 19 Share #15017 Napisano Jul 19 pre 21 minuta, black coffe reče još i danas , uz Kishona po N-ti puta volim pročitati Da! Sjećam se koliko sam se cerekao kad sam u knjiznici otvorio prvu stranu i procitao vapaj o tome kako ih je Gospod odveo iz zemlje neobicno bogate naftom i doveo u Kanaan gdje teku samo med i mlijeko. To je bilo prijateljstvo na prvi pogled. black coffe je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Vix Napisano Jul 19 Share #15018 Napisano Jul 19 (izmenjeno) . Izmenjeno Jul 19 od Vix grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Jul 19 Share #15019 Napisano Jul 19 LightMatic, Mikorist, Ikaro and 5 ostalih je reagovao/la na ovo 1 7 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zek Napisano Jul 19 Share #15020 Napisano Jul 19 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Zen Mod Napisano Jul 19 Share #15021 Napisano Jul 19 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
grone Napisano Jul 19 Share #15022 Napisano Jul 19 LightMatic, Vix and Koja je reagovao/la na ovo 3 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Superhik Napisano Jul 20 Share #15023 Napisano Jul 20 Bio jedan dizalicar i imao Lenco L75 bez rucke. LightMatic je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Brijac Napisano Jul 20 Share #15024 Napisano Jul 20 U skladu sa skorasnjim IT dogadjajima 🤣 Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
black coffe Napisano Jul 20 Share #15025 Napisano Jul 20 On 19. 7. 2024. at 9:20, zerowaf reče Da! Sjećam se koliko sam se cerekao kad sam u knjiznici otvorio prvu stranu i procitao vapaj o tome kako ih je Gospod odveo iz zemlje neobicno bogate naftom i doveo u Kanaan gdje teku samo med i mlijeko. To je bilo prijateljstvo na prvi pogled. ma besmrtan je , men je kad ga je država dala na sud jer je prouzročio poplave ili nešto sl jer ima isto ime ko i rijeka Eprahim ili kad se nadmudroje s konobarom za ostatke hrane (kao za psa) ... zerowaf je reagovao/la na ovo 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
zerowaf Napisano Jul 20 Share #15026 Napisano Jul 20 Upravo sada, black coffe reče ma besmrtan je , men je kad ga je država dala na sud jer je prouzročio poplave ili nešto sl jer ima isto ime ko i rijeka Eprahim ili kad se nadmudroje s konobarom za ostatke hrane (kao za psa) ... Tesko se mogu sjecati detalja jer sam ga iscitavao u osnovnoj skoli. Ako se pogleda sto sam sve iscitao do svoje srednje skole nitko ne bi pomislio u kakvu cu se barabu pretvoriti kasnije. Vidio sam da znam i mogu ako hocu, pa sam se prestao truditi sve dok do tocke kad vise nisam ni znao ni htio. Dobar sam i ispao. Vix and black coffe je reagovao/la na ovo 1 1 Link to comment Podeli na ovim sajtovima More sharing options...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah