Leonardo Napisano pre 8 časa #16853 Napisano pre 8 časa (izmenjeno) ninja, Ma sprdnja sa Reddita. Mada je istina da ima jako mnogo i previše ovih nesrećnih lokala. Izmenjeno pre 8 časa od Leonardo
mutayu Napisano pre 8 časa #16854 Napisano pre 8 časa Ako bi ih pravilno rasporedili bile bi udaljene oko 5km jedna od druge u svakom pravcu, na celoj teritoriji.
Leonardo Napisano pre 7 časa #16855 Napisano pre 7 časa Austrija i Mađarska su jednako lude za klađenjem i igrama "na sreću", verovatno i druge EU države ali dominira online klađenje pa ne bi bilo lako prikazati klokacije kao što je to slučaj sa Srbijom. Oni samo imaju više sreće jer nemaju glasne drugo ili trećeaustrijance ili Mađare. U Srbiji jednostavno ima dosta danguba koje su navučene na kladionice i kocku. To zaista jeste problem. Zavisnost. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16856 Napisano pre 7 časa Uprava objavljuje gotov ukupan broj u statističkim podacima..... Direktan link za statistiku: https://www.uis.gov.rs/rsl/statisticki_podaci Tamo svakog meseca piše tačan broj aktivnih kladionica i kockarnica za prethodni mesec. Trenutni zvanični podaci (početak 2026): 2.836 Slika je možda AI ali su cifre približno tačne.
Doktor Napisano pre 7 časa #16857 Napisano pre 7 časa Bolest zavisnosti u slučaju Srb kockarnica je vrh ledenog brega po pitanju inkama i obrta novca. Kao što već rekoh, gro kinte koja ulazi u sve ove kladionice se propisno "pere" i izlazi tako "oprana". Da ne govorimo o kladionicama i porezima. Teška će to biti priča da se reši. Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano pre 7 časa #16858 Napisano pre 7 časa (izmenjeno) Evo potrudio sam se i proverio podatak za Mađarsku. Ima 7.700 uplatnih mesta. Unuci koji žive u Austriji mi kažu da kod njih nema ko se ne kladi ili igra nešto na sreću ali je to sve online. Manji broj ide u ADMIRAL kockarnice, lokale, i to su gotovo po pravilu Turci, Srbi, Bosanci i Hrvati. Izmenjeno pre 7 časa od Leonardo
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16859 Napisano pre 7 časa pre 9 minuta, Doktor reče Bolest zavisnosti u slučaju Srb kockarnica je vrh ledenog brega po pitanju inkama i obrta novca. Kao što već rekoh, gro kinte koja ulazi u sve ove kladionice se propisno "pere" i izlazi tako "oprana". Da ne govorimo o kladionicama i porezima. Teška će to biti priča da se reši. Brate taj kontrast ljudima bode oči: sa jedne strane mnogo mesta za klađenje, a sa druge osećaj da su zdravstvo, škole ili socijalna sigurnost pod pritiskom. Zato se ta mapa toliko deli po internetu. Nije samo zbog broja tačkica nego zbog simbolike. Ljudi se sprdaju sa mapom kladionica, ali stanje po ulicama je ozbiljno. Danas sam bio u običnom Maksiju srednje veličine . Za 15 minuta ono na izlazu zvoni 4 puta. Bukvalno ljudi kradu pred svima. I nisu samo narkomani kako ljudi vole da misle, video sam i penzionere. To je možda i najtužniji deo cele priče. Doktor, ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16860 Napisano pre 7 časa pre 23 minuta, Leonardo reče Evo potrudio sam se i proverio podatak za Mađarsku. Ima 7.700 uplatnih mesta. Evo i ja sam ostatak Stanovništvo (≈ 2025) Srbija ~6.5–6.7 mil Maađarska ~9.5–9.7 mil nacionalni zavodi Površina 88.000 km² 93.000 km² vrlo uporedivo Mađarska (uporedivo u istom stilu) oko 2.400–2.800 osnovnih škola oko 1.000–1.200 srednjih škola (ako se gleda širi sistem obrazovanja) oko 4.000–4.500 vrtića / predškolskih ustanova oko 60–70 visokoškolskih ustanova (fakulteti + univerziteti zajedno) oko 30–35 univerziteta (u užem smislu) Zdravstvo (Mađarska) oko 100–120 bolnica (opšte + specijalne) oko 1.500–2.000 domova zdravlja / ambulantnih centara (zavisi kako se definiše “primary care unit”) oko 6.000+ lekara opšte prakse ordinacija (GP praxis)
Leonardo Napisano pre 7 časa #16861 Napisano pre 7 časa Apsolutno si u pravi. Da neko pokrene akciju za proterivanje kladionica i kockarnica, odmah bi dao svoj glas. LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
aaa zmaju! Napisano pre 6 časa #16862 Napisano pre 6 časa Agelast Podcast (@agelast_) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 863 likes, 9 comments - agelast_ on February 17, 2026: "Na koji način kladionice koriste sport i sportske događaje za privlačenje korisnika? Aleksandar Janić Jana je osnivač projekta koji nosi naziv „Krokodili...
LightMatic Napisano pre 3 časa #16863 Napisano pre 3 časa pre 4 časa, ninja reče Je li ovo stvarno ovako Jes burazeru, na cijelom Balkanu samo niču kladionice,kazina i sl. s**nja za uzimanje para nizašto. I rade non-stop, nema ni svetka ni petka.
LightMatic Napisano pre 3 časa #16864 Napisano pre 3 časa pre 3 časa, Mikorist reče Brate taj kontrast ljudima bode oči: sa jedne strane mnogo mesta za klađenje, a sa druge osećaj da su zdravstvo, škole ili socijalna sigurnost pod pritiskom. Zato se ta mapa toliko deli po internetu. Nije samo zbog broja tačkica nego zbog simbolike. Ljudi se sprdaju sa mapom kladionica, ali stanje po ulicama je ozbiljno. Danas sam bio u običnom Maksiju srednje veličine . Za 15 minuta ono na izlazu zvoni 4 puta. Bukvalno ljudi kradu pred svima. I nisu samo narkomani kako ljudi vole da misle, video sam i penzionere. To je možda i najtužniji deo cele priče. Možda nam i ne bi bilo tužno, odvratno i užasno ovo današnje stanje da ne znamo da čovječanstvo može i drugačije da živi.
Mikorist Napisano pre 3 časa Autor #16865 Napisano pre 3 časa evo i prateči blog LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano pre 59 minuta #16866 Napisano pre 59 minuta JOJ! Ovo je bolje od NLO i kockarskih priča LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
крокодил Napisano pre 55 minuta #16867 Napisano pre 55 minuta pre 13 časa, ninja reče U Bosni bi rekli, mala ćuna LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah