Zen Mod Napisano %s u %s #16523 Napisano %s u %s kazem ja, treba zabraniti fudbal Ikaro and chakija je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano %s u %s #16524 Napisano %s u %s (izmenjeno) ^^ Šutiranje lopte povećava senzibilnost Izmenjeno %s u %s od Leonardo Ikaro and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano %s u %s #16525 Napisano %s u %s Pre sat vremena, Zen Mod reče kazem ja, treba zabraniti fudbal Ne treba zabraniti fudbal nego balerinama i manekenima da igraju.
Zen Mod Napisano %s u %s #16526 Napisano %s u %s treba zabraniti ekipne pro sportove na jedno 5 godina, da se ocisti mafija zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16527 Napisano %s u %s pre 52 minuta, Zen Mod reče treba zabraniti ekipne pro sportove na jedno 5 godina, da se ocisti mafija Dušanov Zakonik na snagu , pa da vidiš Švajcarske kad mafija ostane bez ruku i nogu LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano %s u %s #16528 Napisano %s u %s Šta bi tu bilo invalidskih penzija! Neće da valja. A i navukla bi se neka uvozna mafija i fukara, a tek bi nas oni cedili ko presa čvarke. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16529 Napisano %s u %s pre 17 časa, Leonardo reče navukla bi se neka uvozna mafija i fukara, a tek bi nas oni cedili ko presa čvarke. „Leteći cirkus Montija Pajtona“ je ništa u poređenju sa onim šta se radi ovde.
Vix Napisano %s u %s #16531 Napisano %s u %s Ovu vaudiofilsku sam "pozajmio" sa velikog voruma... ZASto, LightMatic and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 2
Leonardo Napisano %s u %s #16532 Napisano %s u %s Kad praviš? LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano %s u %s #16534 Napisano %s u %s psihopera u srce sustine!! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 19 časa #16536 Napisano pre 19 časa Untisumpora LightMatic je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 16 časa #16538 Napisano pre 16 časa Rade dvojica električara na stupu, a ispod prolazi baba. Jedan vikne: — "Baba, bil mi dodala otaj kabel s poda?!" Baka se sagne, uzme kabel i doda mu ga. — "Hvala, bako!" Kad je baka zamaknula iza ugla, ovaj kaže drugome: — "Vidiš da je nula, a ti cijelo vrijeme vičeš: 'Pazi, faza, faza! Jebla te faza!'" Vix, ninja and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Doktor Napisano pre 16 časa #16539 Napisano pre 16 časa 5 hours ago, Mikorist said: nema kraja zanimljivostima. Ovo je kolosalno. Znaci, krenulo je . . . Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 15 časa Autor #16540 Napisano pre 15 časa Pre sat vremena, Doktor reče Ovo je kolosalno. Znaci, krenulo je . . .
Aleks Napisano pre 1 sat #16544 Napisano pre 1 sat pre 12 časa, Zen Mod reče kod nas ce bude 300% Ima stari vic, ali kod nas sa svakim Vođom je aktuelan ehem Kaže leteli negde avionom Slobodan Milošević, Bil Klinton, Papa, i 2 studenta. Odjednom, negde iznad okeana, bum tras, explodira motor i krene avion da pada! U avionu 3 padobrana, pilot i kopilot uzmu 2 i iskoče, i ostane samo jedan. I sad avion i dalje pada i krenu preostali putnici da se predlažu ko će izleteti, kažu studenti: Ma nema veze što smo mi mladi, vi ste svi velike face, neka uzme neko od vas padobran. Kaže Papa, ma ja sam mator, ionako bih uskoro na onaj svet, uzmite vi... Tu preseče Klinton: Oh no no, we want democracy organizovaćemo izbore! Elections. I ko pobedi, taj uzima padobren end jumping. Ništa, slože se svi, organizuju oni izbore, naprave spisak, kutije, listiće, sve, glasanje je tajno, sve po demokratskim merilima. Prebroje glasove - Milošević pobedio, uzme padobran i iskoči. I sad, avion i dalje pada, i kaže Klinton smorio se sve: Okej sve, pobedio je, al nije mi jasno odakle mu 250.000 glasova? Odprilike to ti sve i sad sa ovim novim vođom jbga :P Princip je isti, sve su ostalo, nijanse...
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah