zerowaf Napisano pre 10 časa #16325 Napisano pre 10 časa Prava vjera i duhovnost se ne veže ni za kalendar, ni za tlo, ni za naciju. Izostanak duhovnosti nije povezan niti s komunizmom niti sa znanosti, ali ću za svakoga tko svoju vjeru nije u stanju odvojiti od nacije ili tla pretpostaviti da je u duhovnom deficitu. Nauk ljubavi i integriteta koji postavlja takve granice, ma koliko labave bile, više nije nauk ljubavi nego bodljikava žica na rubu sela s jednim prezimenom. Mikorist and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano pre 9 časa Autor #16326 Napisano pre 9 časa Ljubav bez istine je šlajm, istina bez ljubavi je pendrek, Hristos drži oba. Kad jedno fali, rađa ili nasilje ili prazninu… kod nas sad: nasilje ide po kružnom toku, praznina drži megafon, a mi svi vičemo ‘stoj, bre!’ dok semafor misli da je narodna vojska. Ostatak što bih napisao je za kafanu. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano pre 7 časa #16327 Napisano pre 7 časa Mikorist, grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16328 Napisano pre 7 časa grone, Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
Leonardo Napisano pre 7 časa #16329 Napisano pre 7 časa Petre! LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano pre 7 časa Autor #16331 Napisano pre 7 časa Ikaro and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano pre 40 minuta #16335 Napisano pre 40 minuta pre 22 minuta, grone reče Mislim da situacija nije za smijeh ali to je prvi osjećaj koji sam osjetio nakon što sam pročitao komentar.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah