aaa zmaju! Napisano %s u %s #16238 Napisano %s u %s Kad krenu barže iz Rumunije, da se ne sramotimo LightMatic, dejanco32, BANAT and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 2 3
Ikaro Napisano %s u %s #16240 Napisano %s u %s LightMatic, dejanco32 and Vix je reagovao/la na ovo 1 2
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16241 Napisano %s u %s pre 5 časa, aaa zmaju! reče Kad krenu barže iz Rumunije, da se ne sramotimo Dok god se sva beogradska govna izlivaju tamo kod njih, žitelji Beograda na vodi mogu da se farbaju u zlatno, al’ od mirisa fekalija neće pobeći. To ti je ko kad sipaš Arijel u septičku jamu, lepo zvuči, al’ džaba, zna se šta tu vlada. Može tamo da niče staklo, mermer i pozlata, al’ brate, miris je i dalje čista realnost sa drenažom. Pchelac je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano %s u %s #16242 Napisano %s u %s pre 37 minuta, Ikaro reče Jel' ovo Wall of Sound? grone, Vix and Ikaro je reagovao/la na ovo 2 1
grone Napisano %s u %s #16243 Napisano %s u %s ninja, BANAT, LightMatic and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 2 4
LightMatic Napisano %s u %s #16244 Napisano %s u %s pre 5 časa, LightMatic reče Jel' ovo Wall of Sound? Očigledno sam izvalio glupost, k'o Gala g**no....
Zen Mod Napisano Juče u 00:16 #16245 Napisano Juče u 00:16 pa lici na wall of sound LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano Juče u 09:32 #16246 Napisano Juče u 09:32 pre 9 časa, Zen Mod reče pa lici na wall of sound I meni se učinilo kao G.D. WOS, zato i komentarisah a pošto se kolege nasmijaše na moju objavu, sigurno ima neko značenje koje moja malenkost ne prepoznaje Ikaro je reagovao/la na ovo 1
Ikaro Napisano Juče u 19:20 #16247 Napisano Juče u 19:20 9 hours ago, LightMatic said: I meni se učinilo kao G.D. WOS, zato i komentarisah a pošto se kolege nasmijaše na moju objavu, sigurno ima neko značenje koje moja malenkost ne prepoznaje Druže ne zameri, ništa ti nisi pogrešio....liči Samo što ćemo ovo sokoćalo krstiti kao "titanik audio pro." LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano pre 23 časa Autor #16248 Napisano pre 23 časa Ikaro and BANAT je reagovao/la na ovo 2
крокодил Napisano pre 23 časa #16249 Napisano pre 23 časa Ikaro and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
grone Napisano pre 21 časa #16250 Napisano pre 21 časa LightMatic, ZASto and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 2
Mikorist Napisano pre 13 časa Autor #16252 Napisano pre 13 časa Šta rade ćelavi roditelji? LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 5 časa #16253 Napisano pre 5 časa pre 7 časa, Mikorist reče Šta rade ćelavi roditelji? Vjerovatno isto što i oni bez ruku....
Leonardo Napisano pre 2 časa #16254 Napisano pre 2 časa BANAT, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 2
MARSAUDIO Napisano pre 1 sat #16255 Napisano pre 1 sat zerowaf, LightMatic and BANAT je reagovao/la na ovo 1 2
LightMatic Napisano pre 1 sat #16257 Napisano pre 1 sat pre 47 minuta, MARSAUDIO reče Dobro da nije unijela Badnjak......
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah