aaa zmaju! Napisano Juče u 12:39 #16238 Napisano Juče u 12:39 Kad krenu barže iz Rumunije, da se ne sramotimo Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Ikaro Napisano Juče u 17:31 #16240 Napisano Juče u 17:31 LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 1 1
Mikorist Napisano Juče u 17:52 Autor #16241 Napisano Juče u 17:52 pre 5 časa, aaa zmaju! reče Kad krenu barže iz Rumunije, da se ne sramotimo Dok god se sva beogradska govna izlivaju tamo kod njih, žitelji Beograda na vodi mogu da se farbaju u zlatno, al’ od mirisa fekalija neće pobeći. To ti je ko kad sipaš Arijel u septičku jamu, lepo zvuči, al’ džaba, zna se šta tu vlada. Može tamo da niče staklo, mermer i pozlata, al’ brate, miris je i dalje čista realnost sa drenažom. Pchelac je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano Juče u 18:09 #16242 Napisano Juče u 18:09 pre 37 minuta, Ikaro reče Jel' ovo Wall of Sound? Vix, grone and Ikaro je reagovao/la na ovo 2 1
grone Napisano Juče u 18:51 #16243 Napisano Juče u 18:51 LightMatic, ninja, Ikaro and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
LightMatic Napisano pre 20 časa #16244 Napisano pre 20 časa pre 5 časa, LightMatic reče Jel' ovo Wall of Sound? Očigledno sam izvalio glupost, k'o Gala g**no....
Zen Mod Napisano pre 19 časa #16245 Napisano pre 19 časa pa lici na wall of sound LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 10 časa #16246 Napisano pre 10 časa pre 9 časa, Zen Mod reče pa lici na wall of sound I meni se učinilo kao G.D. WOS, zato i komentarisah a pošto se kolege nasmijaše na moju objavu, sigurno ima neko značenje koje moja malenkost ne prepoznaje Ikaro je reagovao/la na ovo 1
Ikaro Napisano pre 41 minuta #16247 Napisano pre 41 minuta 9 hours ago, LightMatic said: I meni se učinilo kao G.D. WOS, zato i komentarisah a pošto se kolege nasmijaše na moju objavu, sigurno ima neko značenje koje moja malenkost ne prepoznaje Druže ne zameri, ništa ti nisi pogrešio....liči Samo što ćemo ovo sokoćalo krstiti kao "titanik audio pro." LightMatic je reagovao/la na ovo 1
крокодил Napisano pre 25 minuta #16249 Napisano pre 25 minuta LightMatic and Ikaro je reagovao/la na ovo 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah