Leonardo Napisano %s u %s #16215 Napisano %s u %s zerowaf, Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
ninja Napisano %s u %s #16217 Napisano %s u %s zerowaf, LightMatic and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 1 1
Leonardo Napisano %s u %s #16220 Napisano %s u %s Cena kafe kada bi je formirao EPS Pchelac, LightMatic, dejanco32 and 1 član je reagovao/la na ovo 4
крокодил Napisano %s u %s #16221 Napisano %s u %s Vix, dejanco32 and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
dejanco32 Napisano %s u %s #16222 Napisano %s u %s 17 hours ago, Leonardo said: Cena kafe kada bi je formirao EPS Popust 5% ako sam sipaš mleko 6% ako piješ sa komšinicom 7% ako piješ iz svoje šolje Pousti se ne sabiraju Vix, LightMatic, Leonardo and 1 član je reagovao/la na ovo 2 2
Leonardo Napisano %s u %s #16223 Napisano %s u %s ^ Ako nekim slučajem, vama padne na pamet da postanete "samokuvači" na našim aparatima, u stvari vašim kojih ste se dobrovoljno odrekli, obračunaće vam se korišćenje i plodouživanje navedenih pogodnosti u iznosu +25%. Cvrc! LightMatic, Mikorist and dejanco32 je reagovao/la na ovo 3
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16224 Napisano %s u %s Zemun kodeks popusta, poštujem, ali sa stilom, ćacocid.
LightMatic Napisano %s u %s #16226 Napisano %s u %s grone, zerowaf, Leonardo and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
LightMatic Napisano %s u %s #16227 Napisano %s u %s Leonardo, grone and Vix je reagovao/la na ovo 2 1
Leonardo Napisano %s u %s #16228 Napisano %s u %s Opet čarobni Mataković, na temu I....I Vix, grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 3
Leonardo Napisano Juče u 09:28 #16229 Napisano Juče u 09:28 Probna pilotkinja grone and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
LightMatic Napisano pre 14 časa #16232 Napisano pre 14 časa Nije mi jasno, kako Europa ispade ciieli svijet...
John Coltrane Napisano pre 13 časa #16233 Napisano pre 13 časa Ja sam samo zumirao da se vidi naša oblas kolko je zagađena u odnosu na okolinu World's Air Pollution: Real-time Air Quality Index WAQI.INFO How polluted is the air today? Check out the real-time air pollution map, for more than 80 countries.
LightMatic Napisano pre 13 časa #16235 Napisano pre 13 časa (izmenjeno) pre 51 minuta, John Coltrane reče Ja sam samo zumirao da se vidi naša oblas kolko je zagađena u odnosu na okolinu World's Air Pollution: Real-time Air Quality Index WAQI.INFO How polluted is the air today? Check out the real-time air pollution map, for more than 80 countries. Nisam predbacivao tebi ništa, nego ovima što su izbacili informaciju.....Ahaaa, ima i ostatak, oprosti na brzopletosti... Izmenjeno pre 13 časa od LightMatic
Aleks Napisano pre 47 minuta #16236 Napisano pre 47 minuta Ovo 310 je definitivno Niš Sinoć nije bilo moguće izaći iz stana na 2 (slovima: dva) minuta i ne usmrdeti garderobu na smog. Mogu onda da zamislim kako je plućima
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah