Leonardo Napisano %s u %s #16193 Napisano %s u %s Ivo Džima vs. Svinjo Džima LightMatic, Vix and ZASto je reagovao/la na ovo 3
крокодил Napisano %s u %s #16194 Napisano %s u %s LightMatic, zerowaf and ninja je reagovao/la na ovo 3
dejanco32 Napisano Juče u 08:36 #16196 Napisano Juče u 08:36 zerowaf, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2 1
Aleks Napisano Juče u 08:53 #16197 Napisano Juče u 08:53 On 21. 11. 2025. at 22:44, grone reče Sad se kupuje dok pada ;)
Leonardo Napisano pre 19 časa #16198 Napisano pre 19 časa (izmenjeno) Izmenjeno pre 19 časa od Leonardo LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano pre 19 časa #16199 Napisano pre 19 časa (izmenjeno) Izmenjeno pre 19 časa od Leonardo LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano pre 18 časa #16200 Napisano pre 18 časa pre 45 minuta, Leonardo reče Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je.
zerowaf Napisano pre 14 časa #16201 Napisano pre 14 časa pre 3 časa, LightMatic reče Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je. Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle. Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 14 časa #16202 Napisano pre 14 časa pre 1 minut, zerowaf reče Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle. Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita . Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca .
zerowaf Napisano pre 14 časa #16203 Napisano pre 14 časa pre 3 minuta, LightMatic reče Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita . Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca . Svakako podržavam beatifikaciju! (Ne znam zove li se to i u pravoslavlju isto "beatifikacija", ali znate svi na što mislim) Ja se namjerno izoliram od vijesti, ali svejedno do mene dođe ponešto. Ovo sa svetim Nikolom Teslom je ipak bio i moj svjestan "napor" jer sam kliknuo na You tubeu na video Zorana Kesića, tj. 24 minuta. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano pre 14 časa #16204 Napisano pre 14 časa Treba ga proglasiti svecem u svim svjetskim konfesijama. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 5 časa #16205 Napisano pre 5 časa "Dragi Marconi, ako stvarno želiš napraviti radio samo napravi kako sam ti rekao. To će ti pomoći da platiš režije, a mene ako se setiš - setiš" - Sv. Nikola resul dalaj Tesla P.S. Nije ga se sjetio. LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah