Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16.2k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
On 21. 11. 2025. at 22:44, grone reče

585404004_811047665262872_623989975393900174_n.thumb.jpg.be110b1b82f5172b1f7b85cc22400a2f.jpg

Sad se kupuje dok pada ;) 

Napisano
pre 45 minuta, Leonardo reče

image.thumb.jpeg.0296a500d537554cbe7bb3ba950a795f.jpeg     :oke:

Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je.

Napisano
pre 3 časa, LightMatic reče

Šta sve neće izmislit'....A kad čovjek bolje pogleda, trebalo bi ga proglasiti svecem ako je iko zadužio čovječanstvo on je.

Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle.
Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. :D 

Napisano
pre 1 minut, zerowaf reče

Ma bio je nedavno jedan gaf u kojem je neka voditeljica komentirajući neko društveno događanje iskomentirala kako čovjek pješači noseći sliku svetog Nikole Tesle.
Za više informacija se valja obratiti Zoranu Kesiću. :D 

Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita :thumbsup:. Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca :drinks:.

Napisano
pre 3 minuta, LightMatic reče

Već sam u nekoliko navrata dokazao da sam (namjerno) zaostao što se tiče većine glavnih tema koje nas sve svakodnevno pritišću, tako da ne sumnjam da je tvoja opaska istinita :thumbsup:. Isto tako stojim u potpunosti iza moje izjave o proglašenju za sveca :drinks:.

Svakako podržavam beatifikaciju! (Ne znam zove li se to i u pravoslavlju isto "beatifikacija", ali znate svi na što mislim)
Ja se namjerno izoliram od vijesti, ali svejedno do mene dođe ponešto.
Ovo sa svetim Nikolom Teslom je ipak bio i moj svjestan "napor" jer sam kliknuo na You tubeu na video Zorana Kesića, tj. 24 minuta.

Napisano

"Dragi Marconi, ako stvarno želiš napraviti radio samo napravi kako sam ti rekao. To će ti pomoći da platiš režije, a mene ako se setiš - setiš"

- Sv. Nikola resul dalaj Tesla 

:D 

P.S. Nije ga se sjetio. 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...