ninja Napisano %s u %s #16017 Napisano %s u %s grone, LightMatic, zerowaf and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Aleks Napisano %s u %s #16018 Napisano %s u %s vladd, zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano %s u %s #16019 Napisano %s u %s pre 51 minuta, Aleks reče Kad imas diplomu s privatnog sveucilista. Aleks, LightMatic and Ikaro je reagovao/la na ovo 1 2
Leonardo Napisano %s u %s #16021 Napisano %s u %s Parazitni ženski signali Vix and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano %s u %s #16022 Napisano %s u %s joj sto mi ai ide na 314ckin zivac Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16024 Napisano %s u %s Pre sat vremena, Zen Mod reče joj sto mi ai ide na 314ckin zivac vladd, Ikaro, Vix and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4
ninja Napisano %s u %s #16026 Napisano %s u %s zerowaf, LightMatic, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Aleks Napisano %s u %s #16029 Napisano %s u %s Pre sat vremena, ninja reče Do you have a soul? No. Liar. Do you have a soul? Yes. Sell it. Buy yacht
dejanco32 Napisano %s u %s #16030 Napisano %s u %s (izmenjeno) 86. Rodjendan Maxa Bunkera, tvorca legendarnog Alan Forda Izmenjeno %s u %s od dejanco32 Mikorist, Pchelac, Ikaro and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 5 1
zerowaf Napisano %s u %s #16031 Napisano %s u %s pre 10 časa, dejanco32 reče 86. Rodjendan Maxa Bunkera, tvorca legendarnog Alan Forda vladd, dejanco32, Vix and 1 član je reagovao/la na ovo 4
zerowaf Napisano %s u %s #16033 Napisano %s u %s Pre sat vremena, ninja reče Great minds thinks alike Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao. Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun. Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena. Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head". Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je. Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita. Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? ) Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada. Vix je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano %s u %s #16034 Napisano %s u %s 1 hour ago, zerowaf said: Great minds thinks alike Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao. Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun. Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena. Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head". Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je. Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita. Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? ) Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada. Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika
zerowaf Napisano %s u %s #16035 Napisano %s u %s pre 15 minuta, ninja reče Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika Zato sam i rekao da je to program kojeg je AI napravio da ga AI ne moze procitati.
ninja Napisano Juče u 14:34 #16037 Napisano Juče u 14:34 LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah