Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
Pre sat vremena, ninja reče

image.thumb.jpeg.db8c9744ffc12388c6a56625fa7ddf7e.jpeg

Do you have a soul? 

No.

Liar.

Do you have a soul? 

Yes.

Sell it. Buy yacht :rofl: 

Napisano
Pre sat vremena, ninja reče

image.thumb.jpeg.654b987da31254f3a400561fdb98135e.jpeg

Great minds thinks alike :D 
Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao.
Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun.
Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena.
Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head".
Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je.
Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita.
Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? :D )
Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada.

Napisano
1 hour ago, zerowaf said:

Great minds thinks alike :D 
Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao.
Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun.
Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena.
Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head".
Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je.
Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita.
Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? :D )
Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada.

Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika :jamaica:

Napisano
pre 15 minuta, ninja reče

Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika :jamaica:

Zato sam i rekao da je to program kojeg je AI napravio da ga AI ne moze procitati. :D 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...