ninja Napisano %s u %s #16017 Napisano %s u %s vladd, LightMatic, zerowaf and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Aleks Napisano %s u %s #16018 Napisano %s u %s LightMatic, zerowaf and vladd je reagovao/la na ovo 2 1
zerowaf Napisano %s u %s #16019 Napisano %s u %s pre 51 minuta, Aleks reče Kad imas diplomu s privatnog sveucilista. Aleks, Ikaro and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 2
Leonardo Napisano %s u %s #16021 Napisano %s u %s Parazitni ženski signali LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano %s u %s #16022 Napisano %s u %s joj sto mi ai ide na 314ckin zivac Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano %s u %s Autor #16024 Napisano %s u %s Pre sat vremena, Zen Mod reče joj sto mi ai ide na 314ckin zivac vladd, Ikaro, asimze and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4
ninja Napisano Juče u 13:55 #16026 Napisano Juče u 13:55 zerowaf, Vix, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
ninja Napisano Juče u 14:03 #16027 Napisano Juče u 14:03 LightMatic, Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 3
LightMatic Napisano Juče u 15:03 #16028 Napisano Juče u 15:03 pre 59 minuta, ninja reče Jaoooooooooooooooo
Aleks Napisano Juče u 15:32 #16029 Napisano Juče u 15:32 Pre sat vremena, ninja reče Do you have a soul? No. Liar. Do you have a soul? Yes. Sell it. Buy yacht
dejanco32 Napisano pre 23 časa #16030 Napisano pre 23 časa (izmenjeno) 86. Rodjendan Maxa Bunkera, tvorca legendarnog Alan Forda Izmenjeno pre 23 časa od dejanco32 zerowaf, vladd, LightMatic and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 1 5 1
zerowaf Napisano pre 12 časa #16031 Napisano pre 12 časa pre 10 časa, dejanco32 reče 86. Rodjendan Maxa Bunkera, tvorca legendarnog Alan Forda vladd, LightMatic and Vix je reagovao/la na ovo 3
zerowaf Napisano pre 5 časa #16033 Napisano pre 5 časa Pre sat vremena, ninja reče Great minds thinks alike Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao. Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun. Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena. Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head". Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je. Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita. Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? ) Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada.
ninja Napisano pre 4 časa #16034 Napisano pre 4 časa 1 hour ago, zerowaf said: Great minds thinks alike Prije nekog vremena sam se ulogirao na Reverb, kojeg inace ne koristim, ali sam tko zna kada i zasto napravio nalog, pa me je Google bez problema ulogirao. Dao sam ponudu za Mr Brier zvucnicu koju je trgovac prihvatio i onda me je Reverb iz nekog razloga prepoznao kao ugrozu i blokirao mi racun. Kako to u danasnje vrijeme ide, moj upit je obradio AI s generickim odgovorom koji me je stavio u poziciju da ne mogu dovrsiti kupovinu, a dao sam ozbiljnu ponudu koja je prihvacena. Nakon nekoliko prolazaka kroz istu petlju na Chatu i genericki kreirane odgovore sam napisao da zelim da slucaj hitno preuzme netko tko ima puls i tko ne moze prezivjeti "with a plastic bag on his/hears head". Ubrzo se javio netko ciji je stil pisanja takodjer podsjecao na AI, pa sam upitao je li on stvarno covjek, a on je rekao da je. Zatim sam, doduse iz zafrkancije, ali i pomalo trolovski nastrojen jer sam iznerviran situacijom, downloadao jednu takvu fotografiju i zatrazio ga da procita. Poslao je nekoliko smajlija i napisao sto pise na fotki koju je generirao AI da omete AI u radu (paradoks, ha? ) Za minutu sam bio ulogiran i skinuta je blokada. Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika
zerowaf Napisano pre 3 časa #16035 Napisano pre 3 časa pre 15 minuta, ninja reče Da, alin samo ea znaš da ima i programa da čitaju sa slika Zato sam i rekao da je to program kojeg je AI napravio da ga AI ne moze procitati.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah