Vix Napisano Jun 26 #15753 Napisano Jun 26 1 hour ago, Aleks said: Pa... nije da nema jbt A ima li negde ono drugo...znate vec..ulaz u pecinu? Mikorist, LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 3
Aleks Napisano Jun 26 #15755 Napisano Jun 26 pre 2 časa, Vix reče A ima li negde ono drugo...znate vec..ulaz u pecinu? De nema, si lud LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Jun 26 #15756 Napisano Jun 26 28 minutes ago, Aleks said: De nema, si lud Eee...kad bolje razmislim, da se nakaci fullrange na uzem kraju, ko horna (A zvao bi se Horny Speaker) LightMatic and Aleks je reagovao/la na ovo 2
Leonardo Napisano Jun 26 #15758 Napisano Jun 26 (izmenjeno) A Classsa Terasssa! Upravo izmerio temperaturu na terasi koja je okrenuta prema Suncu. Gvozdena ograda 56,9°C+ i tenda koja pravi senku 54°C Izmenjeno Jun 26 od Leonardo LightMatic and Walter je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Jun 26 #15759 Napisano Jun 26 jel' to mi svi majstori imamo terasu A Klase, i bojimo nokte na desnoj ruci!? ninja, Leonardo, silentbob and 1 član je reagovao/la na ovo 4
LightMatic Napisano Jun 26 #15760 Napisano Jun 26 pre 33 minuta, Leonardo reče Upravo izmerio temperaturu na terasi Ja se ne usuđujem da mjerim ali već 15-ak dana nesvjesno bauljam tako da me ne čude rezultati mjerenja koje je poduzeo imenjak.
Leonardo Napisano Jun 26 #15761 Napisano Jun 26 (izmenjeno) 33 minutes ago, Zen Mod said: jel' to mi svi majstori imamo terasu A Klase, i bojimo nokte na desnoj ruci!? Drktala mi majstorska ruka nelakiranijeh nokata, pa sam zamolio Gospođu da me odmeni. Al' da je vuruna, Vuruna je! Izmenjeno Jun 26 od Leonardo LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Jun 26 #15762 Napisano Jun 26 59 minutes ago, Leonardo said: nelakiranijeh nokata a skontah, no ne izdrzah sta bi mi bez njih, ni temperaturu ne bi znali izmeriti LightMatic, Vix and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 2
Leonardo Napisano Jun 26 #15763 Napisano Jun 26 Znam da si skontao. Kao i uvek, u pravu si. Treba samo biti pametan i izabrati manji ženu. Vix, LightMatic and grone je reagovao/la na ovo 1 2
LightMatic Napisano Jun 26 #15764 Napisano Jun 26 A ima i ona: u maloj boci je otrov.... Vix and black coffe je reagovao/la na ovo 1 1
grone Napisano Jun 26 #15765 Napisano Jun 26 Quattor, ninja, LightMatic and 1 član je reagovao/la na ovo 1 3
Vix Napisano Jun 26 #15766 Napisano Jun 26 59 minutes ago, LightMatic said: A ima i ona: u maloj boci je otrov.... One male papricice su najljuce... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano Jun 27 #15768 Napisano Jun 27 Vix, LightMatic, ZASto and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 4
grone Napisano Jun 27 #15772 Napisano Jun 27 Number of human deaths caused by each species per year. Aleks je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah