Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 16k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano (izmenjeno)
pre 4 časa, zek reče

Screenshot 2024-10-19 at 11.28.14.png

Evo snip shot:

Snimka zaslona 2024-10-19 152959.png   

EDIT: Ni ja nisam clan, pa sam mogao otvoriti ovo sto sam postao. Upravo sam kliknuo da se pridruzim grupi i cekam odobrenje. Ne znam zasto, ali ne stoji mi na nozi. :D 

Izmenjeno od zerowaf
Napisano
pre 49 minuta, zerowaf reče

Evo snip shot:

Snimka zaslona 2024-10-19 152959.png   

EDIT: Ni ja nisam clan, pa sam mogao otvoriti ovo sto sam postao. Upravo sam kliknuo da se pridruzim grupi i cekam odobrenje. Ne znam zasto, ali ne stoji mi na nozi. :D 

ovo je pojačalo za automobil neverovao ili da :smesna:

inače ništa veće i bolje nema od AM4 pa puta koliko kanala  - treba ti trafo stanica pored za ovo 

222.webp

Napisano
pre 12 minuta, Mikorist reče

ovo je pojačalo za automobil neverovao ili da :smesna:

inače ništa veće i bolje nema od AM4 pa puta koliko kanala  - treba ti trafo stanica pored za ovo 

222.webp

Inace sam uvijek zainteresiran za razumnu dozu pretjerivanja. :rofl:

Napisano
pre 4 minuta, Mikorist reče

Postoji limit koliko kilovata možemo kod kuće da povučemo. Provodnici itd... :D

Znamo da smo se priblizili limitu kad zidovi pocnu grijati**. :Viannen_loungelizard:

**tamo gdje ispod zbuke ide instalacija. 

Napisano
pre 17 časa, zerowaf reče

Znamo da smo se priblizili limitu kad zidovi pocnu grijati**. :Viannen_loungelizard:

**tamo gdje ispod zbuke ide instalacija. 

Obzirom da sam "neakav električar" , uspio sam izbjeći limitatore , pa i dalje imam pancere 35 A po fazi (3)  (one rastalne) na razvodnoj ploči , a na priključku su (do njih ne mogu i jači ... ) naravno sve po zakonu ;) :) (instalacija bez brige podnosi) sam izmišljanje novih propisa radi para ... itd nisam dao plačenu ! angažiranu snagu - iak mi više ne treba ? . Naime zatvorio servis - mirovina . Ialo su me "izradili" ugranjom "digitalnog" brojila ? no ostala mi je angažrana snaga pod istim uvijetima tipa tko zna što če djeca htjeti raditi ... , pa zašto da plačaju nešto što sam ja platio . NO :) 

Napisano (izmenjeno)
43 minutes ago, Mikorist said:

prevrant.png

:loleverybody:

Pa koliko ljudi menjaju dok menjacnica ne radi? 2k eur na gomili? Obicno menjaju po 50 eur...

Izmenjeno od Koja
Napisano
pre 2 časa, Koja reče

Pa koliko ljudi menjaju dok menjacnica ne radi? 2k eur na gomili? Obicno menjaju po 50 eur...

Nemam pojma. Našo na tviteru. Ludo burazeru skroz. A nemož ni da prijaviš lika jer je nelgalno na ulici da prodaješ devizle. :D

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...