Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 6.5k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
On 30. 1. 2024. at 15:15, Leonardo reče

image.thumb.jpeg.06b3ef1f3948d36b40deb615833500e8.jpeg   Ni običnu muziku nismo savladali, a već jezdimo ka kvantnoj  :Dizzy::buehehe:

Znamo da je free Jazz kvantna muzika.

Naizgled totalan kaos zbog odsustva melodije, a opet je harmonijski sve u redu. 🥰

:D

Napisano (izmenjeno)

Da li se ćelavi posle ića tog mesa ili pića tog mleka? Meni i ne bi smetalo. šišam se što kraće ali... Da li ima i nekih drugih propratnih pojava? Obično smo saznavali to na (naj)teži način...

Izmenjeno od zika
Napisano
8 minutes ago, Mikorist said:

^  Treba ova planeta da nas otrese ko buve...Čemu i kome mi služimo a posebno što je većina izopačenih i zlih dovela do potpunog besmisla života . . .

Worry not, Miko! Taj proces smo već odavno otpočeli...

Napisano

Ako ste se ikada pitali zašto nekada nije bilo plavih ili belih LED dioda, evo i odgovora - ja iskreno jesam, bilo mi je čudno da ima da se kupe samo crvene, zelene i žute LED... Kada su se pojavile plave i bele, više nisam postavljao to pitanje, uzeo sam "zdravo za gotovo" - aha evo plave LED, ok to je to idemo dalje.

No, priča je zaista interesantna :)

Napisano (izmenjeno)
On 25. 2. 2024. at 18:49, Aleks reče

No, priča je zaista interesantna :)

Tek sam sad uhvatio vremena pogledati video.
Sjajna prica!
Hvala Aleks! :thumbsup:

U spojeru ima detalja koji odaju ponesto iz videa, pa vi koji niste pogledali, a ne zelite znati unaprijed, ne morate procitati. :D 

Spojler

U jednom trenutku mi je odnos Nichia-e prema nasem "Prometeju" stvorio malo gorak okus u ustima, ali se rasplinuo kasnije kad sam vidio da je stekao svoj doktorat, a dok je to pokusavao je usput dobio i Nobelovu nagradu! 

Izmenjeno od zerowaf
Interpunkcija

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...