Jump to content

Preporučeni Komentari

• Odgovora 6.5k
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Napisano
pre 14 minuta, jorgoss reče

Neverovatno, ja za drugi lek sem bosiljka nisam cuo...sta ti je zivotno iskustvo, daj mi pricaj o hifi ju, verovatno radis nesto rutinski a ja za to nisam ni cuo :D

Ja nisam bas neki hifista. Imam rok pamcenja za sprave, topologije, imena i ostalo vezano uz to otprilike koliko i poslovicna ribica ili ona sto je spasavala Nemoa. :rofl:
Zapravo, nitko ne zna, pa ni ja sam, zasto se uopce bakcem s time kad mi je vise-manje svejedno. 

pre 11 minuta, Zen Mod reče

e sad bi ja nesto rekao za hifi i 0WAF, al necu

:smesna: 

Ako si htio reci ovo sto sam napisao gore nemas brige - to nije tajna.  :D
Ako ima nesto sto ni sam ne znam - samo raspali! Cemu inace sluze drugari nego da se sprdaju s tobom?! :rofl: 

Napisano

a nemoj njega mukicu, to mi sugrađanin, dečko imo problema s alkoholom šta ćeš, bezobrazni su ovi što su pustili da emisija teče, ipak je tu bio realizator ili urednik prisutan valjda,  mada ta televizija bolje da se i ne pominje

Napisano
pre 1 sat, zika reče

U Engleskoj je recimo zakonom zabranjeno da nosiš ovo na protestu... U drugim zemljama ne smeš da voziš vozilo itd...

Citat

REFLECTACLES ORIGINALS reflect visible-light making you seen on the road when biking and anonymous in images/video using a flash. Most to least reflective: Silver, Neon, Gold, Blue, Green, Orange, Red.

Displaying red visible light to the front of a vehicle (including a bicycle), including via reflective strips, is contrary to regulation 11(1) of the Road Vehicle Lighting Regulations 1989. Anyone wearing a pair of red retro-reflective glasses while cycling would, in my view, be liable to a £50 fixed penalty (or up to a £1,000 fine at court).

U banku ako uđeš sa ovim obezbeđenje može odma alarm da upali...Tako da bih dobro razmislio da li da ih nosim...:smesna:

Ima i slučaj onog lika koji je džepni laser uperio u policijski helikopter pa je otišao na robiju.

Napisano
Upravo sada, NIXIE reče

Sme li se to sa IR diodama staviti na kola da se ne vidi broj tablice? To bi bilo zanimljivo. :laugh1:

Ama može.... Lako se i pravi....a lako i mogu čike da dođu da te uhapse...

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...