Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

na poklonu paru rikona skidao staro nekompletno vesanje

ona 4 radio popravku i revitalizaciju vesanja , tretman membrane i centriranje

Napisano

ako ikada zatrebaju , razmisljacu tad ..... sta se nadje ........ tanko gumeno , platneno ...... najmanje cenim neopren

Napisano

Corvette 1965.

posle restauracije u SAD , potom koje je prodata u Evropu , nije radio motor za brisace , kao ni pola instrumenata

otprilike 70% restauracije se ponovo radi i samo sto nije gotovo

Napisano
1 hour ago, Zen Mod said:

Corvette 1965.

posle restauracije u SAD , potom koje je prodata u Evropu , nije radio motor za brisace , kao ni pola instrumenata

otprilike 70% restauracije se ponovo radi i samo sto nije gotovo

Osećam da ima i radio na lanpeB)

Napisano

ima, neispravan , ali taj se oteo ....... potrebni delovi su bukvalno nenadjijum

resilo bi se i to , ali nemoguce u raspolozivom vremenu

Napisano
1 minute ago, Vix said:

Obozavam te retro aute vise nego hifu :)

Puno troši, i treba mu konverzija na bezolovni, ono tipa novi sicevi ventila, novi ventili i slično.

Napisano

Ma jok, ako ne gresim postoji neki aditiv koji se dodaje, ali moras posebno ga da kupis, ne znam da to ima ovde. I teras. A sto trosi, ma nek trosi jednom se zivi. Jedan od auta koji mi je ostao u lepsem secanju iz detinjstva je Ford Taunus GT, ako ne gresim bio je 3.0 V6, jeste trosio, ali je bilo milina voziti se u njemu.. :)

Napisano

Da ne kvarim temu, ali setih se jos jednog auta iz detinjstva. Seca li se ko Fiata 128 sport? (Slika sa neta, a imam negde i pravu, ja i 128S)

128sc_01.jpg

Napisano
53 minutes ago, Vix said:

Da ne kvarim temu, ali setih se jos jednog auta iz detinjstva. Seca li se ko Fiata 128 sport? (Slika sa neta, a imam negde i pravu, ja i 128S)

Ja stalno gledam emisije sa sređivanjem oltimer-a, te su mi omiljene.

Napisano
5 hours ago, Zen Mod said:

Corvette 1965.

Meni čika GOOGLE pokazuje drugačike ali nebitno je izgleda ubavo. Oće dva put godišnje na tehnički ili ide u mizej? 

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...