Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Thx Zeljkor,

Audio Note su izlazni, Lundahl interstage. Choke i visokonaponski su dupla C jezgra a ostali trafoi EI. Nema torusa...

Ulazna 6N30P ili 6N6P gold grid, 2a3 su NOS CEI za prvu ruku...Ceo projekat ce se predstaviti kad bude gotovo. 

Napisano

Do horni stigao nisam. Do kupusa stigao tri puta plus zaljutio sva trimad opako:heat:.  Do klozeta u Bg stigoh jedva. :hyper:Vozio bez trunke dostojanstva i oborio sve rekorde. Nikad lepsi kupus, nikad veca frka ( zbog moje alavosti na lepotu i ljuto). Opasan zvuk kod Wolanda u sistemu bio. Jos opasniji unutar mene negde kod Beske... Sve posle toga suluda voznja i grc u vilici. :yikes: Prelep dan sa akcionim zavrsetkom.7a1ff3812d0b78530fda8bc88f2567b9.jpg

Napisano
17 minutes ago, simplicisius said:

To bi se moglo nazvati dvostruki SE vezan kao simetrija.

Najbolje od oba principa! SE zvuk sa kontrolom i snagom PP!

full differential

krenulo se od Amity a valjda ce da bude i bolji

Napisano

video Godzilu kako se rani više puta, uvek bilo neko mesište.. al što je gotivan sa kašikom.. ee to je trebalo videti :) jede, priča, umače, dosipa, hvali, oće još, dosoljava, biberi, dosipa alevu papriku al onako :) auu brate, svakačas :)

Napisano
10 minutes ago, Woland said:

video Godzilu kako se rani više puta, uvek bilo neko mesište.. al što je gotivan sa kašikom.. ee to je trebalo videti :) jede, priča, umače, dosipa, hvali, oće još, dosoljava, biberi, dosipa alevu papriku al onako :) auu brate, svakačas :)

Grozni odmah iza marabunte i mene

Napisano
1 hour ago, grozni said:

Do horni stigao nisam. Do kupusa stigao tri puta plus zaljutio sva trimad opako:heat:.  Do klozeta u Bg stigoh jedva. :hyper:Vozio bez trunke dostojanstva i oborio sve rekorde. Nikad lepsi kupus, nikad veca frka ( zbog moje alavosti na lepotu i ljuto). Opasan zvuk kod Wolanda u sistemu bio. Jos opasniji unutar mene negde kod Beske... Sve posle toga suluda voznja i grc u vilici. :yikes: Prelep dan sa akcionim zavrsetkom.7a1ff3812d0b78530fda8bc88f2567b9.jpg

si vido Grozni kod Wolanda se u svemu uziva dva put, pa i u ljutom kupusu!!!

prvi put kad se jede:heat:

drugi put.....:assshake::JC_moon::yikes:.....

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...