chakija Napisano Jun 4, 2024 Autor #243 Napisano Jun 4, 2024 Super su slušalice, ali ko i sve prolazna faza jbg. Bitno je da si zadovoljan i da uzivas LightMatic, Mikorist and Zbora je reagovao/la na ovo 3
ManicP Napisano Jun 4, 2024 #244 Napisano Jun 4, 2024 2 hours ago, zika said: How To Avoid Damaged Hearing From Earbuds HEALTH.CLEVELANDCLINIC.ORG Headphones and earbuds can fill your ears with satisfying sounds — but they could also damage your hearing. Prevent that from happening with this advice from an audiologist. Da ne pominjem neka, ne davna, događanja na otvorenom. Čuvajte sluh... Na Rammsteinu uopšte nije glasno koliko kruže legende, zapravo može da se razgovara na koncertu bez previše napora. Proverio dosta puta, otvoreni i zatvoreni prostori. Ljudi koji rade zvuk baš znaju posao. Biće da doteraju dosta sabova pa ne mora panje ono iznad da to bude kako treba. Slično je bilo u Zappa bazi pre nekoliko meseci na Clan of Xymox, vrlo me prijatno iznenadio zvuk i ventilacija. Negativan primer je Fest u Zemunu, gde razglas pojačavaju koliko može da dobiju utisak da ima basa. Tamo se ide sa dobrim antifonima. Sve u svemu, slušaice na glavu (ili ređe u uši) mećem potpuno utišane i pojačam koliko treba. Primetio sam da tako slušam tiše nego kada pot nije na nuli. LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
LightMatic Napisano Jun 4, 2024 #245 Napisano Jun 4, 2024 (izmenjeno) pre 7 časa, zerowaf reče Predljetno ciscenje. Postovi su prebaceni u Kafanu. Šta ste navalili u tu kafanu k'o da je neznam šta...., nego recite ni što ja nemogu tamo, pa nisam šugav i tako to.... Sad se sjetih onog vica kad je društvo zvalo Muju da ide sa njima u provod a žena mu zabranila, pa on izaš'o na avliju i kaže: Ma idite vi samo, ko njoj j**e mater.... Izmenjeno Jun 4, 2024 od LightMatic Vix and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Jun 4, 2024 #246 Napisano Jun 4, 2024 a sto ne kukas bez kukanja nemoz da budes clan Vix, LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1 1
Vix Napisano Jun 4, 2024 #247 Napisano Jun 4, 2024 36 minutes ago, LightMatic said: ... nego recite ni što ja nemogu tamo, pa... Ne izdrzah, izvinite za off zerowaf and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Jun 4, 2024 #248 Napisano Jun 4, 2024 pre 55 minuta, LightMatic reče Šta ste navalili u tu kafanu k'o da je neznam šta...., nego recite ni što ja nemogu tamo, pa nisam šugav i tako to.... Sad se sjetih onog vica kad je društvo zvalo Muju da ide sa njima u provod a žena mu zabranila, pa on izaš'o na avliju i kaže: Ma idite vi samo, ko njoj j**e mater.... Pa, hajd´ i ti u Kavanu! Nije ni tvoja runda za baciti! LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano Jun 4, 2024 #249 Napisano Jun 4, 2024 pre 51 minuta, Zen Mod reče a sto ne kukas A čoče, nijesam naviko da kukam, ti to najbolje znaš . Zahvaljujem se na pozivnici u kaf/vanu, obećavam da neću praviti dar-mar, časna pionirska .
LightMatic Napisano Jun 4, 2024 #250 Napisano Jun 4, 2024 (izmenjeno) Još da mi objasnite kako se "učlanjuje", znate da sam ja zaostao u vremenu i prostoru, nekoliko puta sam već to navodio. Oprostite, kao i uvijek, jezik brži od pameti, nakon što napisah prvi dio poruke ugledah u notifikacijama pozivnicu od našeg jednog i jedinog Zen Mod-a, pa uniđoh i rekoh dobar dan narode moj ili ako može uz pjesmu: Izmenjeno Jun 4, 2024 od LightMatic
zerowaf Napisano Jun 4, 2024 #251 Napisano Jun 4, 2024 pre 49 minuta, LightMatic reče obećavam da neću praviti dar-mar, Pa štaš ond dolazt u gostiJonu??? 😎🤣 LightMatic je reagovao/la na ovo 1
LightMatic Napisano Jun 4, 2024 #252 Napisano Jun 4, 2024 Paaaa, eto onako, kud svi turci tud i mali Mujo.... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
chakija Napisano Avgust 20, 2024 Autor #253 Napisano Avgust 20, 2024 (izmenjeno) Ima'l još koja BF8-ica da je ko praviJo? Moja će kanda pregurati ovo leto...pu pu pu EDIT: e da...jbt kakav aNp!!! Izmenjeno Avgust 20, 2024 od chakija
Zbora Napisano Avgust 20, 2024 #254 Napisano Avgust 20, 2024 (izmenjeno) U mene nije 8ica al nema nikak'ih problema , obzirom da klima radi nonstop, nije greda ni za babysiter ... Kakav aNp Izmenjeno Avgust 20, 2024 od Zbora chakija je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Avgust 20, 2024 #255 Napisano Avgust 20, 2024 Kada u 21 veku..mi "ekonomski tigar" prebiramo koliko se kupamo da uštedimo vodu, hladimo klimom i koliko mnogo sme da se pali pojačalo opremljeno sa ventilatorom jer je u stanu 35 stepeni,kako naš kralj reče..palimo samo po jednu sijalicu i živimo malo bolje nego u kamenom dobu..na žalost,jezivo. Odlutaše mi misli...
Doktor Napisano Avgust 20, 2024 #256 Napisano Avgust 20, 2024 ^ Evo ga : konačno sačeskasmo mi sa cevnim uređajima da danas mal(k)o pripalimo sistem. Atm temp. napolju "svega" +24 C. Jedva čekam da završim radni dan, pa da se zaletim kući pustim vinil(e). Biće u temi " Trenutno na . . ". zerowaf, Mikorist, LightMatic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 1 3 1
chakija Napisano Avgust 20, 2024 Autor #257 Napisano Avgust 20, 2024 (izmenjeno) 1 hour ago, Zbora said: Kakav aNp 'š se menjamo na mjecec dana? Izmenjeno Avgust 20, 2024 od chakija
Zbora Napisano Avgust 22, 2024 #258 Napisano Avgust 22, 2024 Velika je to fizikalija, al uz malo truda nije neizvodivo
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah