Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Da ne bude da cigo hvali svoga konja, cuce se i ovako, setace se :)

Ukratko, znate ono kako pekari majstorski barataju, frljakaju, uvijaju ono testo, e tako ovaj dac radi sa bass-om 😁 Ima ozbiljno dobar whooop, na svoju ruku, majstorski. Decay je odlican, vokali lepi... Sta izlazi iz ove male spravice... David protiv Golijata. I to sve na +-12Vdc, i analogni i digitalni, sve uvezano na jedno napajanje za test. 

Ceka se sad psu maticna sa sve razdvojenim railovima za svaki reg. Ocekujem jos dodatno razvijanje situacije. I mora malkice joste da prodje struje kroz vene ovog dacica. 

Napisano

Trebam AB da poredim sa pcm63, ali je trenutno dekomisioniran. Moram u kutiju novu da ga ubacim, nisam mu jos polemio napajanje, ovo je nekako bio prioritet da pokrenem. 

Napisano
pre 13 časa, Brijac reče

Da ne bude da cigo hvali svoga konja, cuce se i ovako, setace se :)

Ukratko, znate ono kako pekari majstorski barataju, frljakaju, uvijaju ono testo, e tako ovaj dac radi sa bass-om 😁 Ima ozbiljno dobar whooop, na svoju ruku, majstorski. Decay je odlican, vokali lepi... Sta izlazi iz ove male spravice... David protiv Golijata. I to sve na +-12Vdc, i analogni i digitalni, sve uvezano na jedno napajanje za test. 

Ceka se sad psu maticna sa sve razdvojenim railovima za svaki reg. Ocekujem jos dodatno razvijanje situacije. I mora malkice joste da prodje struje kroz vene ovog dacica. 

Zamisli da zveknes muses05 na ovo i  tps7 regulatore. :smesna:

Napisano
55 minutes ago, Mikorist said:

Zamisli da zveknes muses05 na ovo i  tps7 regulatore. :smesna:

Rekoh ti juce to, to mi je rezon za high end verziju ovog daca :) 

Ali to smanjuje svrhu, da ovo bude odlican jeftin dac, koji sabija kineze u daleko vecem rangu, sa tako malesnom velicinom. Tps i muses mu dize cenu za duplo. 

Napisano

Taj chip ako ima nije ispod 50$.... Ovi ostali delovi plus pcb jedno 30$...

Plus ti treba JLS ,  PCB sa napajanjem i trafo.... 

Jedno 180-200  evra u plastičnoj kutiji. Skoro pa džabe. :happy64:

Napisano (izmenjeno)

Čip taj SMD je malo jeftiniji od ovih u DIP26 pakovanju. Ali je sve ostalo malo skuplje, plus neka lepa kutija. Umesto JLS može i Amanero, ali treba dodati šift registre. Za JLS treba dodati dva napajanja za max. efekat. Znači kompletno novi dizajn pločice mora da se raditi za Amanero. A gde je tu još uloženo znanje i rad da se sve spakuje na tu mini pločicu i da radi kako treba?  A tek strah od prvog uključenja da ne pominjem. :bad_boys_20:

Izmenjeno od NIXIE
Napisano (izmenjeno)

E

2 hours ago, NIXIE said:

A tek strah od prvog uključenja da ne pominjem. :bad_boys_20:

Pricaj mi malo o tom' :risitas:

Izmenjeno od Zbora
Napisano
pre 20 minuta, Zbora reče

E

Pricaj mi malo o tom' :risitas:

Meni je bila frka malo samo za PCM63. Ovo ostalo nije tako skupo niti retko. A to tvoje, vadi jedan osigurač, stavi sijalicu 100W i kreši. :character13:

Napisano

Meni nije JASNO odakle skidaju polovne  AD1865 N-K ...Za nove mi ne treba objašnjenje.

Nemaš usređaj koji ima AD1865 a da nije koštao mnogo...

AUDIO ALCHEMY

AUDIO NOTE 

CAMBRIDGE AUDIO  

HONOR  

LECTOR DIGICODE  

NAKAMICHI  

PARASOUND  i WADIA

NEMA govana na spisku :sarcastic_hand::smesna:

Napisano
pre 12 minuta, NIXIE reče

Ne znam odakle im. 

1865.jpg

Ne znam odakle im i novi čipovi. :D

Čudna stvar skroz...Možda su kinezi pokupovali magacine sa viškovima. Ili štancuju fejk :sarcastic_hand:

Napisano
25 minutes ago, NIXIE said:

Ne znam odakle im. 

1865.jpg

Ne znam odakle im i novi čipovi. :D

Ovi "žohari" su iz sandučeta gde su ubacivali  II  i  III. klasu elemenata, prilikom proizvodnje onih uređaja koji "koštaju mnogo".

U tim sandučićima baš ima svašta da se nađe, a onda ih krste  NOS, i prodaju za masne novce. 

"Skupljači" koji lageruju svašta, od pokvarenih igračaka do  staroegipatskih vaznica, sigurno imaju ovakve "žohare".  

Napisano (izmenjeno)

Kupio sam N, a od tog prodavca je i taj N-K kod Mike. Pitao sam ga ima li još, kaže nema jerbo teško se nabavlja N-K. :kinez:

Tebi ću Leo da donesem da čuješ malo žoharče kad se budemo videli. :smesna:

Izmenjeno od NIXIE

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...