Kuršum Napisano Oktobar 15, 2021 #1 Napisano Oktobar 15, 2021 (izmenjeno) Hajd' i ja da se zapljunem ovde. Ufatilo me, jbg. Do proleća idu sitne prepravke, ali se dobije maltene "new look". Već znamo i koji, no nek ostane tajna na sta ćemo zimu utrošiti. Izmenjeno Oktobar 15, 2021 od Kuršum black coffe, Spachek, zeljko_v and 9 ostalih je reagovao/la na ovo 7 1 1 3
Srecko Napisano Oktobar 15, 2021 #2 Napisano Oktobar 15, 2021 Kao pudlica je.Nek Vam je sa srećom i da se nauživate. Spachek and Kuršum je reagovao/la na ovo 2
чика-Брка Napisano Oktobar 15, 2021 #3 Napisano Oktobar 15, 2021 Yamaha Virago 535, moja stara ljubav.
Zen Mod Napisano Oktobar 15, 2021 #4 Napisano Oktobar 15, 2021 neka je sa srecom! sto se tice prepravki, gledaj da ostanes u zakonskim "vidislikunainternetupapresudivrljavomgradjaninu" okvirima Kuršum je reagovao/la na ovo 1
чика-Брка Napisano Oktobar 15, 2021 #5 Napisano Oktobar 15, 2021 ako si mislio na prepravku na bobber-a odmah odustani. imaces problem sa registracijom. mada, kad skines zadnje sediste (za drugoga) i promenis volan - vec je lepsi motor. a nije problem jednom godisnje da vratis volan i sediste zbog registracije. prednji blatobran se podrazumeva, takodje. Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Oktobar 15, 2021 Autor #6 Napisano Oktobar 15, 2021 (izmenjeno) 49 minutes ago, Zen Mod said: neka je sa srecom! sto se tice prepravki, gledaj da ostanes u zakonskim "vidislikunainternetupapresudivrljavomgradjaninu" okvirima 6 minutes ago, чика-Брка said: ako si mislio na prepravku na bobber-a odmah odustani. imaces problem sa registracijom. mada, kad skines zadnje sediste (za drugoga) i promenis volan - vec je lepsi motor. a nije problem jednom godisnje da vratis volan i sediste zbog registracije. prednji blatobran se podrazumeva, takodje. Neću bober. Malo svedenija verzija ovoga. A i sve prepravke su na šraf, pa se za regisrraciju za pola sata vrati u ovo stanje. Jedino što za tu priliku mora da se ima 2 zadnja blatobrana. Mislim video sam od dečka jednog kako je uradio, pa mi se mnogo dopalo, nisam nista sam smislio. Izmenjeno Oktobar 15, 2021 od Kuršum vladd je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Oktobar 15, 2021 Autor #7 Napisano Oktobar 15, 2021 (izmenjeno) 24 minutes ago, чика-Брка said: mada, kad skines zadnje sediste (za drugoga) i promenis volan - vec je lepsi motor. To je deo priče i kraći zadnji blatobran. Takođe prednje sedište se malo lepše uradi. Ostalo su migavci, ručke na kormanu, retrovizori, farbanje poliranje i sl sitnice. Ali izgleda ekstra. Ajd šta da krijemo, već je momak objavio na jednom bike forumu kako to izgleda. Izmenjeno Oktobar 15, 2021 od Kuršum Spachek, dejanco32, mrcelavi and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 3 2
чика-Брка Napisano Oktobar 15, 2021 #8 Napisano Oktobar 15, 2021 neka bandit verzija ? elem, ja sam odustao od bobbera (imao ih 2) zbog mnogih stvari. odrzavanje, skupa registracija ... sezona me kosta ... uh ! sad imam cvajtakt Cagivu 125 kubika, jeftina registracija a sto se tice odrzavanja - maltene ga nema. za sve ovo vreme kod mene aktivno, za 3 godine promenio lanac, svecicu, filter i davac na radilici. jes da nije bobber i da nema 650 ili 1100 kubika, al jebiga. narednih godinu-dve ne mogu bolje. finansije mi nedozvoljavaju. da se vratim na temu - Yamaha Virago je dobar motor, bas dobar ali ima 2 pogane stvari - namotaje i frajlauf. to me je odbilo od kupovime. vladd je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Oktobar 15, 2021 Autor #9 Napisano Oktobar 15, 2021 (izmenjeno) 7 minutes ago, чика-Брка said: neka bandit verzija ? ..... Yamaha Virago je dobar motor, bas dobar ali ima 2 pogane stvari - namotaje i frajlauf. Da, kod njega to zna da zeza, frajlauf, anlaser.... Za sad je pu, pu, pu... Izmenjeno Oktobar 15, 2021 od Kuršum
peter 71 Napisano Oktobar 16, 2021 #10 Napisano Oktobar 16, 2021 To Kuršume,brate bajkerski. Samo napred Nikad nije kasno. Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Novembar 15, 2021 Autor #11 Napisano Novembar 15, 2021 Svi gadžeti stigli. Sad idemo polako farbanje, sređivanje sedišta, poliranje srebrnih delova, zamena ulja u kardanu, vilama, kociona tečnost, filteri. Biće na proleće kako je zamišljeno, nadam se. shonne, mrcelavi, vladd and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 4 1 1
prophet Napisano Novembar 15, 2021 #13 Napisano Novembar 15, 2021 To je deo priče i kraći zadnji blatobran. Takođe prednje sedište se malo lepše uradi. Ostalo su migavci, ručke na kormanu, retrovizori, farbanje poliranje i sl sitnice. Ali izgleda ekstra. Ajd šta da krijemo, već je momak objavio na jednom bike forumu kako to izgleda. Boga mi, dobro te zdrmalo. Kuršum and Spachek je reagovao/la na ovo 1 1
Kuršum Napisano April 21, 2022 Autor #14 Napisano April 21, 2022 Bajkeri, 'ajd neku preporuku za kacigu. Nije da nisam probao do sad jedno 10 i više, al' možda neki tip dobro dođe. Malo sam okrugao pa na ćoše.
ninja Napisano April 21, 2022 #16 Napisano April 21, 2022 52 minutes ago, Kuršum said: Bajkeri, 'ajd neku preporuku za kacigu. Nije da nisam probao do sad jedno 10 i više, al' možda neki tip dobro dođe. Malo sam okrugao pa na ćoše. Nista od preporuka, moras naci sta ti glavi pase.
Kuršum Napisano April 21, 2022 Autor #17 Napisano April 21, 2022 44 minutes ago, чика-Брка said: ima na KP. moj savet je nova. 14 minutes ago, ninja said: Nista od preporuka, moras naci sta ti glavi pase. Nova svakako, nego reko možda je neko ko ima glavu ni jajastu ni okruglu već prošao agoniju, pa suzio izbor.
чика-Брка Napisano April 21, 2022 #18 Napisano April 21, 2022 (izmenjeno) prodavci navedu broj - velicinu. a taj broj dobijes kad izmeris glavu preko cela. ali bi bilo najbolje kad bi mogao da probas. cak iako nadjes extra a polovnu - nije problem. ulozak se pere. Izmenjeno April 21, 2022 od чика-Брка
Leonardo Napisano April 21, 2022 #19 Napisano April 21, 2022 Biraj samo proverenu njemačku robu! peter 71 je reagovao/la na ovo 1
ninja Napisano April 21, 2022 #20 Napisano April 21, 2022 Zahebi polovnu, nikada ne znaš je li ispadala i koliko dugo je na suncu bila.. . UV zračenje je neumoljivo i okrutno
vladd Napisano April 21, 2022 #22 Napisano April 21, 2022 Malo ozbiljnije, svojevremeno osmatrao ovakvu opciju, dok je podvoz bio aktuelan(mali quad). Posto otvoreno lice nije bas za saobracaj. Kaciga LS2 FF325 Strobe Civik – Markos Moto Shop & Service MARKOS.RS Flip-up kaciga sa integrisanim naočarim za sunce i Pinlockom. Vadiva i periva unutrašnjost, vizir otporan na ogrebotine i UV zrake. Mada sam ipak za uklapanje sa stilom motora, plus naravno maksimalna zastita.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah