zocky Napisano Mart 5, 2021 #1 Napisano Mart 5, 2021 Beli_Ninja, dejanco32, Nesic and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
krca44 Napisano Mart 5, 2021 #2 Napisano Mart 5, 2021 Pre sat vremena, zocky reče Sta je ovo molim te ?
zocky Napisano Mart 5, 2021 Autor #3 Napisano Mart 5, 2021 Nekakav DAC u tehnologiji iz prošlog veka krca44 je reagovao/la na ovo 1
zocky Napisano April 26, 2021 Autor #6 Napisano April 26, 2021 On 3/5/2021 at 2:09 PM, zocky said: Svira Mikorist, Nesic, Leonardo and 10 ostalih je reagovao/la na ovo 6 5 1 1
Leonardo Napisano April 27, 2021 #7 Napisano April 27, 2021 ^ AYA&JLS. Ovo mora biti dobar duet. Kakvi su prvi utisci?
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #8 Napisano April 27, 2021 Originalna AYA II ima inferiorniji USB ulaz u odnosu na njen SPDIF kada je povezana sa kvalitetnim CD transportom. JLS USB interfejs u kombinaciji sa ovim DAC-om potpuno menja tu sliku, na "slepom" testu nema šanse da se prepozna koji je ulaz aktivan. Ovo je bio dovoljno jak razlog da uradim kompletno novi dizaj pločice kao i svih napajanja i još nekih detalja u celom sklopu. Ovako je izgledala proba sa JLS: Novi DAC nije direktno poređen sa Ayom, da se odradi "burn in" pa će i toga biti... verujem da će ovaj novi biti bolji ali ne očekujem neku drastičnu razliku. Gostovalo je dosta Hi-res konvertera u sistemu, ne nešto preterano skupih, najskuplji je bio Chord od 1K€, uvek kada se podvuče crta ispod "za i protiv" TDA1541A bi ostajao kao meni bolji izbor. Najkraće rečeno, sve te sprave su svirale mnogho lepih detalja ali ovaj je svirao muziku. Videćemo šta će @shonne da prikaže sa njegovim DSD DAC-om krca44, Doktor, Leonardo and 1 član je reagovao/la na ovo 4
Doktor Napisano April 27, 2021 #9 Napisano April 27, 2021 2 minutes ago, zocky said: . . . , uvek kada se podvuče crta ispod "za i protiv" TDA1541A bi ostajao kao meni bolji izbor. Najkraće rečeno, sve te sprave su svirale mnogho lepih detalja ali ovaj je svirao muziku. . . . Odlično primećeno i lepo rečeno.
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #10 Napisano April 27, 2021 Doktore, ne mogu da tvrdim da to nije stvar navike proistekle iz decenijskog slušanja tog dac-a ali, kako bi to Mr. Pass rekao, ovo dovoljno dobro svira Moj bratić, lokalni audiofil čiji sistem služi kao referenca a i njegova zlatna ušesa, uvek kaže da kada bi se spojila muzikalnost (timbar, boja i telo instrumenata) TDA i rezolucija hi-res dac-a da bi to bila sprava u rangu "nema dalje" Možda je to DSD, videćemo! Doktor je reagovao/la na ovo 1
NIXIE Napisano April 27, 2021 #11 Napisano April 27, 2021 Crni je svojevremeno probao WaveIO USB karticu iz mog DDDAC na njegov AYA DAC i to preko SPDIF konekcije, drugačije nije ni moglo. Takođe mnogo bolji zvuk od originalnog USB ulaza. JLS kartica je vrlo slična.
Leonardo Napisano April 27, 2021 #12 Napisano April 27, 2021 Zocky, ovaj koncept i razvoj zaslužuje zasebnu temu ili još bolje napraviti forumski blog, sa kompletnim prikazom i važnim informacijama. Ozbiljan rad, čestitam.
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #13 Napisano April 27, 2021 Hvala Leonardo! Verovatno se neće završiti na ovome, razmišljam u pravcu kompaktnog strimera sa ovim dac-om, kada se to sve rasčivija verovatno će biti posla i za tebe Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Leonardo Napisano April 27, 2021 #15 Napisano April 27, 2021 Imam i ja jedan AYA II, 10 godina ne mogu stići da ga uselim u "garniseru". Kako vidim treba planirati i dogradnju ili proširenje "garnisere".
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #16 Napisano April 27, 2021 3 minutes ago, Nesic said: Bravo Zoki, svaka ti čast Bravo i za tebe, bio si vrlo važna "mirođija" u ovome što se kuvalo
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #17 Napisano April 27, 2021 @Leonardo gde je čekalo do sada, nek' sačeka još malo, možda ti se dopadne ovo što nameravam da uradim pa će sigurno biti mesta za neki dil Leonardo je reagovao/la na ovo 1
Nesic Napisano April 27, 2021 #18 Napisano April 27, 2021 25 minutes ago, zocky said: Bravo i za tebe, bio si vrlo važna "mirođija" u ovome što se kuvalo Kako Ti kažeš Levo smetalo
stefaca Napisano April 27, 2021 #19 Napisano April 27, 2021 Svira Kad porastem hocu da budem Zocky.Sent from my POCO F1 using Tapatalk
Mikorist Napisano April 27, 2021 #20 Napisano April 27, 2021 pre 1 sat, Leonardo reče Zocky, ovaj koncept i razvoj zaslužuje zasebnu temu ili još bolje napraviti forumski blog, sa kompletnim prikazom i važnim informacijama. Ozbiljan rad, čestitam. Ma napravio posebnu temu. Ovo me zaista zanima i ja da napravim. Leonardo je reagovao/la na ovo 1
zocky Napisano April 27, 2021 Autor #21 Napisano April 27, 2021 1 hour ago, stefaca said: Kad porastem hocu da budem Zocky. Sent from my POCO F1 using Tapatalk To ti neće biti dovoljno Vrlo bitne stvari je uradio Nešić inženjerskim pristupom u razvoju upotrebljenih regulator na ovoj pločici i to je momenat na osnovu kog se i očekuje iskorak u kvalitetu ovog DAC-a.
Aleks Napisano April 27, 2021 #22 Napisano April 27, 2021 Svaka vi čas' gazda Zoki na izvedbu, nema šta pre 3 časa, zocky reče kaže da kada bi se spojila muzikalnost (timbar, boja i telo instrumenata) TDA i rezolucija hi-res dac-a da bi to bila sprava u rangu "nema dalje" Mislim da ovo nikada neće biti moguće, reč odluke detalji vs. priroda je "oversampling"... Al, što reče, možda u DSD zecu leži grm!
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah