Zen Mod Napisano Mart 31, 2021 Autor #133 Napisano Mart 31, 2021 11 minutes ago, ninja said: A sto sam ti onda morao crtati tamo u motornoj temi 3qka
Zen Mod Napisano Mart 31, 2021 Autor #135 Napisano Mart 31, 2021 coro coravi, ne pise 3.14 aj za bosanca tro ku ka
shonne Napisano Mart 31, 2021 #138 Napisano Mart 31, 2021 Dajte ta pojacala da cujemo na sistemima gde ima detalja, Tannoy je operisan od toga 😛 Dobijete pravi review 😁
Zen Mod Napisano Mart 31, 2021 Autor #139 Napisano Mart 31, 2021 LuDEF nema dovoljno snage ni za tvoj visokotonac shonne je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano Mart 31, 2021 #140 Napisano Mart 31, 2021 pre 16 minuta, shonne reče Dajte ta pojacala da cujemo na sistemima gde ima detalja, Tannoy je operisan od toga 😛 Mi čitamo samo ono podvučeno. Detalji nas ne zanimaju! Srecko je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Mart 31, 2021 #141 Napisano Mart 31, 2021 pre 1 sat, Mikorist reče Samo neka je pojačalo živo i zdravo, nije važno kako se zove, važno je da je kurato. U prvom trenutku mi se učini da bi ovaj Mikin predlog za ime pojačavača[emoji16] “Kurato”, bio bolji od mog predloga “Ludak”; ali se onda setih da bi mogao biti pogrešno shvaćen od ljubitelja proizvoda naše poznate manufakture. Pre sat vremena, ninja reče A sto sam ti onda morao crtati tamo u motornoj temi Možda ste preterali sa detaljnošću, Zena je W navikao na jednu reč[emoji16]. pre 33 minuta, shonne reče Dajte ta pojacala da cujemo na sistemima gde ima detalja, Tannoy je operisan od toga [emoji14] Dobijete pravi review [emoji16] Uz dužno postovanje @shonne Zen je našao svog Rosija, za povratne informacije, da motor (AMP) bude toliko dobar da na njemu može da pobedi i Mikum[emoji16]. pre 16 minuta, zerowaf reče Mi čitamo samo ono podvučeno. Detalji nas ne zanimaju! [emoji3] Morao sam da kvotujem[emoji106].
shonne Napisano Mart 31, 2021 #142 Napisano Mart 31, 2021 2 minutes ago, Srecko said: Uz dužno postovanje @shonne Zen je našao svog Rosija, za povratne informacije, da motor (AMP) bude toliko dobar da na njemu može da pobedi i Mikum. Dzaba krecili. Tannoy nemaju osobinu da izbacuju detaljnost, to je za neke druge drajvere. Jedino sto ih krasi velicina. Sto veci zvucnik malo pojacalo 😛 Srecko je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Mart 31, 2021 #143 Napisano Mart 31, 2021 Hvala što ste objedinili više mojih uzastopnih postova jer sa iPhona (Tapatalk to baš i nije tako jednostavno) a ja sam mator čovek i tableti i Notebooks su mi preteški[emoji16]. zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Mart 31, 2021 #144 Napisano Mart 31, 2021 2 hours ago, Srecko said: Ma i mene brine W, sve ređe piše one svoje eseje. Sveo je komunikaciju na poneki post (i on mu se mora izmoliti) čak ocene daje na kašičicu-reč i samo ga Zen razume. za to je @ninja kriv - sve iznad proste rečenice mu je atak na novčanik a sa Zenom komuniciram telepatski menčini da je prikaz bio dovoljno rečit - nije bilo pitanja ninja je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Mart 31, 2021 #145 Napisano Mart 31, 2021 za to je [mention=61]ninja kriv - sve iznad proste rečenice mu je atak na novčanik [emoji185] a sa Zenom komuniciram telepatski menčini da je prikaz bio dovoljno rečit - nije bilo pitanja [emoji4] Izuzetan prikaz, kao i uvek! Kako to lepo @zerowaf reče taman koliko treba.Da je više JA BIH izgubio suštinu, da je manje ne bih razumeo ni ono malo što mogu.Eseje sam pomenuo jer mi nedostaju (Vama naravno i više) osvrti na: koncerte, izložbe pogotovo kada su povezani sa nekim putešestvijem poput onog u Zagreb npr.Nažalost, trebaće mnogoooooo vremena da se sa ovim našim stavovima o vakcini približimo toj normalnosti. Woland je reagovao/la na ovo 1
shonne Napisano Mart 31, 2021 #146 Napisano Mart 31, 2021 53 minutes ago, Srecko said: Hvala što ste objedinili više mojih uzastopnih postova jer sa iPhona (Tapatalk to baš i nije tako jednostavno) a ja sam mator čovek i tableti i Notebooks su mi preteški. Da se ne zaboravi. Tannoy koliko znam isto krasi i neverovatna muzikalnost 💪🙂 zerowaf and Srecko je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Mart 31, 2021 #147 Napisano Mart 31, 2021 pre 3 minuta, shonne reče Tannoy koliko znam isto krasi i neverovatna muzikalnost 💪🙂 Tako je. Tannoy je elektromehanička manifestacija Thelonious Monka! Srecko je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Mart 31, 2021 #148 Napisano Mart 31, 2021 Miko, imam pitanje za Vas.Kada se referenciram na nekog člana, Tapatalk me posle @ uvede u izbornik nick-ova i kada izvršim izbor i postujem ime tog kolege samo se pojavi @ime a ne i link ka njemu.Ranije je to radilo odlicno! Shvatio sam Vas da mention ne radi (ovom procedurom Tapatalk baš ubacuje mention), da li je onda rešenje da ručno upišem @ime (malo komplikovanije jer nemam meni sa imenima koja ponekad budu baš komplikovana za zapamtiti[emoji16])?Molim Vas kad pročitate ovaj post da ga izbrisete.
shonne Napisano Mart 31, 2021 #149 Napisano Mart 31, 2021 7 minutes ago, Srecko said: Miko, imam pitanje za Vas. Kada se referenciram na nekog člana, Tapatalk me posle @ uvede u izbornik nick-ova i kada izvršim izbor i postujem ime tog kolege samo se pojavi @ime a ne i link ka njemu. Ranije je to radilo odlicno! Shvatio sam Vas da mention ne radi (ovom procedurom Tapatalk baš ubacuje mention), da li je onda rešenje da ručno upišem @ime (malo komplikovanije jer nemam meni sa imenima koja ponekad budu baš komplikovana za zapamtiti)? Molim Vas kad pročitate ovaj post da ga izbrisete. @pa ime...rucno. Tako kod mene uvek radi. Srecko je reagovao/la na ovo 1
Aleks Napisano Mart 31, 2021 #150 Napisano Mart 31, 2021 On 26.3.2021. at 21:39, Zen Mod reče slusao pola sata, ugasio i otisao iz radionice ja vise ne pravim pojacala Preš'o igricu Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Mart 31, 2021 #151 Napisano Mart 31, 2021 Pa on to svaki put uradi. Ugasi i ode iz radionice. I svaki dan kaže sebi ja više ne pravim pojačala. Tako mantra već 15 godina. Srecko and Aleks je reagovao/la na ovo 1 1
Srecko Napisano Mart 31, 2021 #152 Napisano Mart 31, 2021 Ma Aleks lako je njemu kad mu je W šapnuo kako da sluša i šta da čuje[emoji16][emoji16][emoji16].
chakija Napisano Mart 31, 2021 #153 Napisano Mart 31, 2021 22 hours ago, Woland said: emocionalno: LuDEF, i u ovakvom okljaštenom izdanju je najbolje pojačalo koje sam imao u sistemu Bolji je znaci i od DefiSit-a? @Zen Mod Ajde davaj slike prepravke - komuna gori!!!
Woland Napisano Mart 31, 2021 #154 Napisano Mart 31, 2021 ^ da preciziram: imao, zapravo znači posedovao.. DefiSIT je bez konkurencije.. tako mi i treba kad koristim naj prideve..
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah