Jump to content

trinity

Član
 • Broj sadržaja

  88
 • Na DiyAudio.rs od

 • Poslednja poseta

Informacije Profila

 • Zemlja:
  Serbia

Skorašnji posetioci profila

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

trinity's Achievements

Tu je, malo gleda-malo piše

Tu je, malo gleda-malo piše (4/9)

1

Forumska reputacija

 1. Može li se nešto kupiti od pasivnih subova po principu plug and play??? Neka preporuka sa KP.
 2. Da da taj. Treba li mi preamp za ovo???
 3. Ajde, kad smo krenuli. Nema neka ponuda na KP Npr. ovo Pasivni vufer 2x80w - KupujemProdajem sviđa mi se što je diy. Ovo je prepravljano Dali Sub E-9F Pasivni - KupujemProdajem Ovaj je u lošijem vizuelnom stanju pasivni vufer Magnat - KupujemProdajem Eto to je ono što je dostupno, sad je samo pitanje šta je najbolja kupovina i naravno još bitnije može li da radi sa D klasom koju ja imam. Hvala
 4. Ok otvoriću novu temu. Ne bih da zatrpavam pričom o subovima kada to nije tema-
 5. Sad laičko pitanje al možda pomogne nekome kasnije. Nisam imao 2.1 sistem do sada. Regulacija jačine zajedno sa fostexom. Ova D klasa koju ja koristim ima posebnu regulaciju jačine za sub. Da li je to dovoljno????
 6. Mišljenje, ako je dozvoljeno u ovoj temi. Ovaj Fostex PM-SUBmini 2 Aktivni Subwoofer - KupujemProdajem Ovaj Harman Kardon HKTS210 SUB230 - 200Watt - KupujemProdajem ili ovaj Kef PSW1000.2 - KupujemProdajem Uparivanje sa full range fostex 4 inča i gore pomonutim pojačalom. Hvala unapred na odogovoru.
 7. Da li to znači da ova D klasa može da pokrene ozbiljan sub??? Max budžet je 200evra. Toliko su i zvučnici koštali.
 8. Evo utisaka. Veoma iznenađen zvukom. Napajanje koje je došlo, slično laptopovom, zuji nenormalno al idem sa tim. Imam kvalitetan (težak) adapter sa HP-a kupljen za ovu D klasu koji ću probati kad nađem adevkatan DC džek jer sam probao ovaj ubaciti ali iskri. NIsam ništa ubio Sad pitanje, koji sub dodati na ovo pojalačo. Sasvim lepo zvuči na nekoj srednjem nivou glasnoće. Ranije sam imao Marantz PM52 i to je redilo ekstra. Al ova mala kombinacija Sony Discman i ovo malo pojačalo, em ne zauzima prostor em veoma lepo svira. Unapred se zahvaljujem na odgovorima.
 9. Ono je stiglo već, upravo ga sastavljam al rekoh pre nego što ga prikačim da li neko ima neko iskustvo. Svakako ne mogu ništa pokvariti Javljam utiske.
 10. Da ne otvaram novu temu. Da li bi moglo ovo 2.1 pojačalo na 2.0 fostex full ragne zvučnice'?? 2*15W + 30W Power Bluetooth Subwoofer Verstärker Bord 2,1 Kanal HiFi Klasse D Home Theater Audio stereo Equalizer AUX Amp|Amplifier| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com buni me posebna konekcija za vufer. Unapred hvala na odgovoru.
 11. Evo detaljnog pojašnjenja sa svim promenama i vrednostima upotrebljenih delova. TPA3118 noise and pop - diyAudio
 12. Očekujem da će mi stići svaki dan ovo sa slike. Kako da poduplam ulazni kond??? Da li da dodam jedan 1uF na ulaz ili moram da ove smd kondenzator da odlemim, s tim što ne znam koji, nemam data sheet? Ne bih da nagađam da li je to C20 ili C4 Gde da nađem datasheet, kod prodavca nisam našao. Hvala
 13. Da li može neka preporuka za eksterno napajanje??? Naručene su još dve pločice ManicP predlog DC8 24V TPA3118 PBTL 60W Mono Digital Audio Amplifier Board AMP Module Chip 1X60W 4 8 Ohms Replace TPA3110 For Arduino|Operational Amplifier Chips| - AliExpress i Vladd-ov predlog 1Pcs JLH 1969 Class A HIFI Amplifier Board MOT/2N3055 Golden Quality PCB DIY Kit | eBay Napajanje bi bilo idealno laptop, ako može, ako ne onda neka pločica po mogućnosti gola PCB pa da kupujem kvalitetne delove, plus trafo. Hvala.
 14. Neka pločica sa ebay bio bi zahvalan lepše je
 15. Ja se ne bih nervirao. Svakako mogućnost da nešto napravi, da to nešto radi je velika stvar. Kasnije se poredi kako svira jedno kako svira drugo i to je čar ovog hobija. Meni je to nemerljivo u odnosu da se uštedi vreme i kupi gotovo nešto od 200-300EUR-a. Ja sam ograničen kutijom. Svakako kad vreme bude dozvoljavalo ću kutijati i ono iz Alexove teme. Kako je naručeno, molim za pomoće za napajanje. Eksterno naravno. Hvala na sugestijama. Znači.
 • Trenutno na sajtu   3 članova, 1 Skrivenih, 116 Gosta (Pogledaj celu listu)

 • Forumska statistika

  8.6k
  Ukupan broj tema
  410.5k
  Ukupan broj objava
 • Statistika članovȃ

  2756
  Svi članovi
  3371
  Najviše na sajtu
  Ferval
  Najnoviji član
  Ferval
  se pridružio
×
×
 • Kreiraj novo...