Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

grau

Član
 • Content count

  3276
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

About grau

 • Rank
  anubis

Profile Information

 • Pol:
  Muško
 • Zemlja:
  Serbia
 1. ako bude neka razumna cena na kraju japanske aukcije uzecu da se igramo
 2. Tango ne znam tacnu oznaku a i nije step up za gramofon nego ulazni linijski step up koji japanci vole da stave na ulazu u pojacalo umesto cevke. Mislim da mu je prenos 1:4, ali je pitanje sta radi (dodaje, oduzima) ova razlika u impedansama sekundara i gramofonskog ulaza. Gledam da vidim ima li funkcije za MC SUT.
 3. pomozite kljastom i ubogom grauu ako se step up sa prenosnim odnosom 600 oma na 10 kilooma ubode u 47k phono, sta ce stvarno glava da vidi na primaru? glava recimo neki low imp ortofon, npr 5 oma
 4. meni vise lici na onu cetku za skupljanje mrvica sa stola iz sedamdesetih ili tu negde.
 5. mozda sam poludeo ali mi se cini da sam ovo vec jednom video negde
 6. hehe, ti znas zasto zivis
 7. vratila se prva harfa u orkestar, bila na porodiljskom. sad je sve OK
 8. i gde se to razlikuje od kupovine polovne robe napolju? pa mene su vise puta zajebali u engleskoj ili danskoj nego ovde.
 9. pa dobro, sto moras da znas prodavca? stvarcicu uvek mozes da proveris.
 10. vabilica za patke, ovo bi se moglo usvojiti
 11. Sudjic je ozbiljan estradni degenerik a moram da kazem da su moja iskustva sa tim orkestrom prilicno losa. Mislim jbnoj filharmoniji je trebalo par godina i skupi novi instrumenti da se pribere i pocne da zvuci kao solidan orkestar, sto sada jesu. Sad, uvek se pametno odaberu pojedinci tako da solo partiture obicno ne budu problem. Mislim da je Zfl opaska na mestu, hifa nikada ne moze da zvuci kao zivi orkestar ali moze da izazove itekako uzbudjenje. Meni je zapravo utisak sa tih koncerata u Kolarcu jedna apsolutna obicnost zvuka, nema 3D, nema vazduh, nema vestacki kreiran soundstage, nema oranja basa po podrumu, nema nista zasta se audiofili lepe, samo tonske varijacije dobrih instrumenata i dinamika koje nema kuci ali zato kad ti dodje neki prenadrkan orkestar tipa Royal Concertgebouw pod dobrim dirigentom onda krecu da ti upadaju u usi stvari tipa tempa, unosnosti, uigranosti, dinamickih igrarija i drugih stvari do koji jedan RTS nece doci nikad. Oni mukice ako uspeju da prodju kroz delo da neko ne ispadne ili ne napravi cujni faul, dobro je.
 12. vrlo pametno. 3 rucke...
 13. ne mora da znaci
 14. prodavac je evidentno bolesnik Zlikovac http://www.kupujemprodajem.com/Transcriptor-Skeleton-43484612-oglas.htm?filter_id=2095485