Welcome to diyAudio.rs

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

ivan_

Član
 • Content count

  226
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About ivan_

 • Rank
  Početnik

Profile Information

 • Zemlja:
  Serbia

Recent Profile Visitors

1483 profile views
 1. Mozda ovo nije los izbor: http://www.kupujemprodajem.com/Wharfedale-Diamond-9-1-44183860-oglas.htm?filter_id=72905
 2. Došli da vrate knjige u Gradsku biblioteku, prvi put posle triest godina, tries pet...tako nešto...
 3. https://www.kupindo.com/Oprema-i-delovi/29513661_Knob-kapice-dugmad-za-pedale-i-pojacala Evo imaju i ovi, veli da je najveci 3,3cm.
 4. .
 5. `De ga nađe, ko` da je bio u ruskom tenku.
 6. Znamo, procitali smo, sta si navalio.
 7. `Teo bi nesto pitati, a ne znam gde pa evo ode Da li neko pravi-sece furnir u Srbiji, imam dasku, ustvari blok debljine 10cm od korena oraha. Da li uopste od toga moze da se isece furnir?
 8. Hvala, misio sam da moze u istu kutiju.
 9. A ova phono sekcija se planira kao sastavni deo svih buducih Iron Pumkina ili je to samo za Wolanda koji jel, kao sto znamo jos uvek nema odgovarajuci phono preamp .
 10. Sta ti je to ispod mramora, kamena i željeza? Imam mogucnost da nabavim parce mramora, jel cemu to, da li bi preporucio ili samo lepo izgleda?
 11. Ajaooo on ce mu ugraditi dvogrli karburator i K&N air intake!
 12. Pajo hvala, nisam mislio da mistifikujem, interesovalo me je bas kolika kolicina peska treba da bude, mislio sam da prodjem sa sto manje... imam problema da iznivelisem gramofon (ima fabricke nogice) u pravljenoj polici, pa sam mislio da bi mogao na ovaj nacin, medjutim i to ce me namuciti.
 13. Jel neko mozda pravio sand-box u kucnoj radinosti, a da ima neke slike da pokaze?
 14. Ovaj je tako nesto napravio za svog tatka izgleda da radi, al ne znam jel ti izvodljivo: