Jump to content

Kablovi, filteri, utikači , ispravljači, osigurači , LETVE, napajanja, trafoi , namotaji oko kondenzatora

Preporučeni Komentari

Napisano

To NEMA veze sa Monsterom. Monster NIKADA pravio takve činčeve. Ti još veruješ u SVE što na papiru piše?  A da neko prodaje pod tim imenom je mamipara za lakoverne. Čak i ne mora da su iz Tunguzije. :thumbup:

Napisano
Upravo sada, hifish reče

To NEMA veze sa Monsterom. Monster NIKADA pravio takve činčeve. Ti još veruješ u SVE što na papiru piše?  A da neko prodaje pod tim imenom je mamipara za lakoverne. Čak i ne mora da su iz Tunguzije. :thumbup:

Piše made in USA.... Dobio poštom iz USA.

Napisano
pre 2 časa, hifish reče

Dream-slayer! :rofl:
......................................
Nego, kakva su misljenja o Eichman Bullet?

Napisano
pre 40 minuta, zerowaf reče

kakva su misljenja o Eichman Bullet?

uporedi te plastikanere sa ovime

ovo.jpg

probao sam magnet....

nema privlačenja....nema gvožđe. za razliku i od nekih WBT...

Napisano
pre 4 minuta, Mikorist reče

ovo.jpg

probao sam magnet....

Dobro!
Pitam jer sam ne znam, a mnogi tvrde da je mala masa metala bolja sa konektore. Nesto u vezi induktivnosti ili koje li vec rijeci iz prirucnika za internet gurue.

pre 32 minuta, чика-Брка reče

pravio ja sa dunavkovom zicom za drugara.

i to 2 para.

posrebreni buliti.

od tad, pa do danas ih ne menja.

Hvala! :thumbsup:

Napisano
pre 4 minuta, Mikorist reče

mnogi tvrde i obrnuto. ali da nema gvožđe okolo.

i pitanje se onda samo postavlja - sto je tocno? I ako postoje suprotna misljenja - je li uopce vazno?

Napisano

MAla masa je bolja za male signale, i u principu za audio, tu su masovno mali signali.

Ono sto meni otvara ganglion a zatvara cakre je kada krenu da propovedaju "electron flow"...nema ga, nema flowa, inace bi bilo svejedno, cak i veca masa bi bila bolja. Kao vise bi bilo elektrona....ali to ne radi po toj zamisli vodovodne cevke.

Napisano

Uglavnom teorije koje nemaju veze ni sa teorijom :)

Mala masa definitivno bolje svira u svakoj kombinaciji. To je valjda ono jedino što je bitno. Fenomen je običan Neutrik RCA koji radi bolje od mnoooogo skupljih konektora. A nit’ je bakar, nit’ je mala masa.

Druga stvar koja je bitna je da na šasijskom nema pun krug mase. Je’iga, to stvarno pravi razliku. I što manja masa ponovo. Da RCA prestane da bude RCA. Jer RCA je prokleto sranje od konektora

EDIT: za audio

Napisano
1 hour ago, Mikorist said:

ovo.jpg

probao sam magnet....

Ovo nisu oni "Monsteri što si ti postirao da si kupio. Ovo već mogu biti Monster-i jer imaju "Turbine System". :thumbsup:

71788705_KineskimonJsteri.png.22fa8d160be5f4e71dc191390bc7845d.png

Napisano
57 minutes ago, zerowaf said:

i pitanje se onda samo postavlja - sto je tocno? I ako postoje suprotna misljenja - je li uopce vazno?

A znaju oni koji su obe varijante isprobali pa imaju sopstveno iskustvo. :thumbsup:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...