Beli_Ninja Napisano Jun 28, 2021 #199 Napisano Jun 28, 2021 1 hour ago, Aleks said: Gukni tico? Kako svira? Prozračno
shonne Napisano Jun 28, 2021 #200 Napisano Jun 28, 2021 1 hour ago, Aleks said: Gukni tico? Kako svira? Reko da ne pisem nista a vi...morao sam papriku i paradajz da prehranim i pustim kap po kap 😁 Uskoro ce da bude vise slusanja i uporedjivanja i naravno uporedjivanje direkt sa XA30.8 Ovo je sto do sad znam. Izvinite momci Tannoy sistema 😁
Zen Mod Napisano Jun 28, 2021 #202 Napisano Jun 28, 2021 slusate li vi momci kad muziku? Srecko je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Jun 28, 2021 #203 Napisano Jun 28, 2021 pre 13 minuta, Zen Mod reče slusate li vi momci kad muziku? Jok bre....uređaji su mi eksponati - izložbeni predmeti. Ja sam viši kustos u muzeju primenjene umetnosti. Zbirka aparata, uređaja i kablova od plemenitih metala.
Zen Mod Napisano Jun 28, 2021 #205 Napisano Jun 28, 2021 ene, ako cu ikad pravim sebi nesto a da nije audiofilska pemzija (citaj: Tannoy) , a spada u klasicne xway zvucnjake ...... onda bi to bilo PL SR1 taman onda napravim i par pojacalaca od 150-200W al se ista koriste u skroz drugaciju svrhu no watti kod Wilsona mada, kad bolje razmislim, sva moja trenutna i buduca interesovanja oko zvucnjaka se svode da kupim FR Iskre kad naletim za dz. eventualno ako naleti cetvrti mint LC1 muzika momcovi ....... kad muzika miomiri, dobre su i sprave ono, ja ipak nisam merodavan ....... moji interesi i kontext pravljenja sprava su definitivno razliciti od standardnog DIY ...... sto se tice mojih licnih potreba za posedovanjem i imanjem sprava, mogao sam stati pre 10god ..... jos tad sam nasao svoju meru i skontao da nemam ni para ni potrebe za vise dejanco32 je reagovao/la na ovo 1
Srecko Napisano Jun 29, 2021 #206 Napisano Jun 29, 2021 Umesto samo da radite i iscrpljujete se sa pogrešnim Wilsonom[emoji16], čim prođu ove vrućine, malo na terenče za svoju dušu, da pomognete ovom članu foruma u njegovom uporednom testu (kao što to obično i radite)[emoji16]. dejanco32 and vladd je reagovao/la na ovo 2
shonne Napisano Jun 29, 2021 #207 Napisano Jun 29, 2021 3 hours ago, Srecko said: Umesto samo da radite i iscrpljujete se sa pogrešnim Wilsonom, čim prođu ove vrućine, malo na terenče za svoju dušu, da pomognete ovom članu foruma u njegovom uporednom testu (kao što to obično i radite). To vs ovo 😁 Aleks, Nesic and vladd je reagovao/la na ovo 2 1
Srecko Napisano Jun 29, 2021 #208 Napisano Jun 29, 2021 Ma kakvi, na njih ni saksija ne može da se ljudski postavi[emoji16].
ab Napisano Jun 29, 2021 #209 Napisano Jun 29, 2021 Али ждере таноје за ужину Sent from my iPhone using Tapatalk
shonne Napisano Jun 29, 2021 #212 Napisano Jun 29, 2021 4 hours ago, Srecko said: Ma kakvi, na njih ni saksija ne može da se ljudski postavi. Pa nisu to Tannoy i JBL sifonjeri da se otvore otpozadi, trpas garderobu i ostale stvari 😁 Ovo su audiofilske sprave 😀 Srecko and Nesic je reagovao/la na ovo 1 1
Srecko Napisano Jun 29, 2021 #213 Napisano Jun 29, 2021 Pa nisu to Tannoy i JBL sifonjeri da se otvore otpozadi, trpas garderobu i ostale stvari [emoji16] Ovo su audiofilske sprave [emoji3]Nemojte tako, Tannoy Westminster je toliko lep da bi više koštao kada bi bio prodavan kao stilski ormarić, da ne pominjem JBL Paragon najlepšu komodu koju sam u životu video[emoji16].Izvinjavam se pokretaču teme za off, neću više!
Kuršum Napisano Jul 2, 2021 #214 Napisano Jul 2, 2021 On 6/29/2021 at 12:23 PM, shonne said: To vs ovo 😁 A čunjak s koje strane ide?
Zen Mod Napisano Jul 2, 2021 #216 Napisano Jul 2, 2021 hvali samo displau za temperaturu i tajmere levi master, desni slejv shonne je reagovao/la na ovo 1
vladd Napisano Jul 3, 2021 #217 Napisano Jul 3, 2021 On 6/29/2021 at 12:23 PM, shonne said: To vs ovo 😁 Vrhunski to i moćno izgleda. A sa obzirom da je DIY, u praktično kućnim uslovima, sigurno višestruko bolje svira nego što izgleda.
shonne Napisano Jul 3, 2021 #218 Napisano Jul 3, 2021 21 minutes ago, vladd said: Vrhunski to i moćno izgleda. A sa obzirom da je DIY, u praktično kućnim uslovima, sigurno višestruko bolje svira nego što izgleda. Wlson je fabricka, cista... na slici je M2 koji je radio Zen, to je diy...i odlicno gura i taj amp tj monoblokovi ove kutije. vladd je reagovao/la na ovo 1
Mikorist Napisano Jul 3, 2021 #219 Napisano Jul 3, 2021 Od tih Focal drajvera u Wilson najviše mi se sviđa kako visoki svira. Nekad imalo u Korato da se kupi .Imao ja visoke... Što se tiče srednjih i bass - mislim da je Scan Speak / Vifa bolji...Bar za moje uši....još bolji je Morel - ali kida cena.... Najbolji je volt - imao sam prilike da slušam u jednom studiju u BG - DIY izrada spisak drajvera BASS 2x Volt RV3863 (15″) https://voltloudspeakers.co.uk/loudspeakers/rv3863-15/ SREDNJI 2 x Volt VM752 https://voltloudspeakers.co.uk/loudspeakers/vm752-3/ VISOKI 2x Morel MDT 33 https://www.hificollective.co.uk/components/morel-mdt-33-dome-tweeter.html TQWT kutija i VOLT drajveri sa quarter wave tube na vrhu...bolesss ebo vas Wilson
shonne Napisano Jul 3, 2021 #220 Napisano Jul 3, 2021 2 minutes ago, Mikorist said: Od tih Focal drajvera u Wilson najviše mi se sviđa kako visoki svira. Nekad imalo u Korato da se kupi .Imao ja visoke... Što se tiče srednjih i bass - mislim da je Scan Speak / Vifa bolji...Bar za moje uši....još bolji je Morel - ali kida cena.... Najbolji je volt - imao sam prilike da slušam u jednom studiju u BG - DIY izrada spisak drajvera BASS 2x Volt RV3863 (15″) https://voltloudspeakers.co.uk/loudspeakers/rv3863-15/ SREDNJI 2 x Volt VM752 https://voltloudspeakers.co.uk/loudspeakers/vm752-3/ VISOKI 2x Morel MDT 33 https://www.hificollective.co.uk/components/morel-mdt-33-dome-tweeter.html TQWT kutija i VOLT drajveri sa quarter wave tube na vrhu...bolesss ebo vas Wilson Miko, ove u Wilsone mislim da je samo visoki focal...mid je Scan speak dok su basevi Dynaudio... NIXIE je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah