Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Meni pade na um jedan divan lirski citat Josipa Pejakovica koji opisuje sta su radili kad je otac okivao ogradu oko kuce pa se "okino poprstu"...

Bojim se da je malo prejak za ove elektronske medije pa cu ga preskociti.

:D

Napisano
2 hours ago, Mikorist said:

onu sa sontero gde priča da ima 64 godine i 50 godina prakse sa uređajima :smesna::rasta:

Kad I ti budeš ima 64 ćeš isto da uživaš u Sissyju :tongue10:

Napisano
Kad I ti budeš ima 64 ćeš isto da uživaš u Sissyju

Jeste da ja zamolih Zena da ne zuri sa Mikinim ampom, ali nemojte da čeka bas do 64-te Mikine.

Već je počela savest da me muči[emoji3].

Napisano
3 hours ago, Mikorist said:

okle sad Zen u prici:127fs1866968:

On 1/14/2019 at 4:43 PM, neskor said:

'ajde Zen napravi mu vise taj amp da malo odmorimo :grino:

On 1/14/2019 at 5:25 PM, Srecko said:

Ja mislim da ne treba Zen da zuri sa pravljenjem Mikinog ampa.
Mika bi onda prestao da piše (koncentrisao bi se na slušanje iskljucivo) i ne bismo imali šta da citamoemoji3526.png.

On 1/15/2019 at 3:18 PM, Zen Mod said:

Miko , ša ti je , da nisi bolestan?

:smesna:

:smesna:

Napisano
On 1/15/2019 at 7:53 PM, Srecko said:

Jeste da ja zamolih Zena da ne zuri sa Mikinim ampom, ali nemojte da čeka bas do 64-te Mikine.

Već je počela savest da me mučiemoji3.png.

Vidiš da je cela priča o Sissy enigma.... Masa njih se ne javlja više kad ga sklope..... ako ga uopšte i sklope do kraja.....

Hladnjaci, daske i PUF .... :horor:

Ko Bermudski trougao.  Uzrok ovih nestanaka nije mogla biti prosta ljudska greška ili slučaj, nego dela viših sila, vanzemaljaca isl.

:snoozer_11:

Napisano

Pa zato sam ono i napisao.
Bojim se da će, čim Vam Zen isporuci Vaš primerak SissySIT-a, forum otići u propast.
Ako ovi do sada, amateri za vas u smislu studioznosti pristupa (to ste pokazali sa opamp-ovima i dac-ovima), zapostaviše forum potpuno; mogu mislite šta ćete Vi uraditi. Vi ćete uzeti ne godišnji odmor nego celu godinu slobodno.
Pa dok sve to poslusate i uporedite sa svim i svačim treba će vam više vremena nego za izradu doktorske teze; a mi šta mi za to vreme da radimo, da duvamo u prste[emoji3526].

Napisano
59 minutes ago, Srecko said:

........
Pa dok sve to poslusate i uporedite sa svim i svačim treba će vam više vremena nego za izradu doktorske teze; a mi šta mi za to vreme da radimo, da duvamo u prsteemoji3526.png.

jok vala , nista on vise nece uporedjivati

onda mu ostaje samo da kukumavci za upgrade gvozadja ...  da sve bude na Finemet jezgrima  i motano srebrnom zicom

:imase:

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...