Zen Mod Napisano Septembar 6, 2021 #133 Napisano Septembar 6, 2021 20 minutes ago, Kuršum said: ..... Što će reći sad mirujemo neko vreme. aha..... Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Vix Napisano Septembar 6, 2021 #134 Napisano Septembar 6, 2021 36 minutes ago, Zen Mod said: aha..... Pa lepo rece covek "neko (relativno/kratko) vreme". Ono, ko kad namazes malo kremom, da ne svrbi. Mislis da si se primirio, ali nakon Nekog vremena... Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Septembar 6, 2021 Autor #135 Napisano Septembar 6, 2021 Evo da ne ostanemo dužni i njega. Mada spolja izgleda isto. Spachek, Aoxomoxoa, Vix and 6 ostalih je reagovao/la na ovo 7 2
Kuršum Napisano Septembar 17, 2021 Autor #136 Napisano Septembar 17, 2021 Izmenjeno i dopunjeno izdanje. Stigli i alu nabovi. zika, D i g i t a L, krca44 and 4 ostalih je reagovao/la na ovo 5 2
Srecko Napisano Septembar 17, 2021 #140 Napisano Septembar 17, 2021 Izmenjeno i dopunjeno izdanje. [emoji4] Stigli i alu nabovi. Lepotinja od uređaja! Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Septembar 17, 2021 Autor #141 Napisano Septembar 17, 2021 2 hours ago, prophet said: To bese PR99? Je, je MK2. prophet and Srecko je reagovao/la na ovo 2
Kuršum Napisano Novembar 8, 2022 Autor #142 Napisano Novembar 8, 2022 (izmenjeno) Gospodin Fišer je dobio pripadajuću kutiju, originalnu. Nađosmo i to na kraju. U međuvremenu je kompletno rifrešovan i spreman za nareddnih xx godina. Svira 'ebe kevu. Izmenjeno Novembar 8, 2022 od Kuršum Doktor, NIXIE, krca44 and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 2 3 1
Doktor Napisano Novembar 8, 2022 #144 Napisano Novembar 8, 2022 3 hours ago, Kuršum said: Gospodin Fišer je dobio pripadajuću kutiju, originalnu. Nađosmo i to na kraju. U međuvremenu je kompletno rifrešovan i spreman za nareddnih xx godina. Svira 'ebe kevu. Ako moze, kada moze, slika "zadnjice". Pitanje : da li se koristi Phono u sistemu i ako je potvrdan odgovor, kakve su impresije ? Generalno .
Kuršum Napisano Novembar 8, 2022 Autor #145 Napisano Novembar 8, 2022 1 hour ago, Doktor said: Ako moze, kada moze, slika "zadnjice". Pitanje : da li se koristi Phono u sistemu i ako je potvrdan odgovor, kakve su impresije ? Generalno . Može, zakaj ne bu moglo. Fono se naravno koristi, ali ako mi verujes otkad sam ga rifrešovao i vratio u sistem, nisam stigao ploču da pustim. Čim bude, javljam, naravno. Čak se kanim da probam i na tape ulaz, za koji u specifikacijama piše da je 2mV, nasuprot phono hi 8mV i phono lo 3.5mV. Kod ranijih slušanja mi se činilo da se moja gramofonska glava bolje gađa sa Cromsonom gledajući pojačanje itd, ali sad su u Fisheru novi kondovi u napajanju itd, pa će biti relevantnije. Doktor je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Novembar 11, 2022 Autor #146 Napisano Novembar 11, 2022 (izmenjeno) On 11/8/2022 at 3:35 PM, Doktor said: Pitanje : da li se koristi Phono u sistemu i ako je potvrdan odgovor, kakve su impresije ? Evo doco nađoh malo vremena da se posvetim phono sekciji. Za prvi LP nakon povratka u sistem odabrani Art Tejtum i Ben Vebster u akciji. Milina jedna za slušati. I onaj Vrbsterov ššš na kraju svakog "duvanja", a i Artov klavir, ko da si se nalaktio na njega. Nije čak ni toliko niži nivo jačine zvuka, kolko mi se ranije činilo, u odnosu na ove druge, modernije izbore. Za pola stepena pot gore i to je to. Zasigurno je rirfeš odradio svoje. Rekoh da on ima neki tape ulaz, koji je po specifikacijama i originalnom uputstvu 2mV (piše za tapehead bez pojačanja), ali i na ovom regularnom od 3.5mV je to odlična jačina. Na podeoku 4 je već popriličmo glasno, 5 bi već bilo tumačeno kao odvrtanje. Al isprobaćemo, živo me zanima. Izmenjeno Novembar 11, 2022 od Kuršum krca44 and Doktor je reagovao/la na ovo 2
Doktor Napisano Novembar 11, 2022 #147 Napisano Novembar 11, 2022 ^ Ne brinem za probu, naprotiv. Tu ti je @Gox co. za tehnicku podrsku i sve nedoumice vezane za phono i ostalo u audio lancu.
Kuršum Napisano Novembar 11, 2022 Autor #148 Napisano Novembar 11, 2022 @Gox co. je i odradio sve. Evo što duže slušam, sve veći kez. Što bi rekao her Žika Pavlović, da nemam uši, smejao bi se oko glave. Doktor and крокодил je reagovao/la na ovo 2
крокодил Napisano Novembar 11, 2022 #149 Napisano Novembar 11, 2022 To je to...osecanje srece...sta ima bolje? Kuršum je reagovao/la na ovo 1
Kuršum Napisano Novembar 14, 2022 Autor #150 Napisano Novembar 14, 2022 Malo mi je postalo tesno na polici za sve lomove koje imam, a želim da budu i Fisher i Crimson u pogonu istovremeno, da ne arčim lampe na tjuner i filmove. E da bi stalo sve, trebaće nova polica, širine 1.5m, sa tri nivoa. Ima li neko neke predloge, sugestije, primere, šta praviti i od kojih materjala, kakve konstrukcije. Da li one navojne šipke i paneli ili drugo nešto, još je u fazi razmišljanja. Ili ako ima neko da ponudi neku koja se uklapa, sve može.
Zen Mod Napisano Novembar 14, 2022 #152 Napisano Novembar 14, 2022 pitaj Chakiju, bice neki emgleski stalak za preporuku
gluv_i_udaren Napisano Novembar 14, 2022 #153 Napisano Novembar 14, 2022 On 9/17/2021 at 3:23 PM, Kuršum said: Izmenjeno i dopunjeno izdanje. Stigli i alu nabovi. Dafaaaaak, imam neki osecaj da mi ovo ne treba u zivotu, je l' daaa?
Kuršum Napisano Novembar 15, 2022 Autor #154 Napisano Novembar 15, 2022 (izmenjeno) 11 hours ago, gluv_i_udaren said: Dafaaaaak, imam neki osecaj da mi ovo ne treba u zivotu, je l' daaa? Nikako. Izmenjeno Novembar 15, 2022 od Kuršum
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah