zerowaf Napisano Septembar 8 #5303 Napisano Septembar 8 pre 6 časa, LightMatic reče Podsjeti me na vic: Razgovaraju dvije "perse mostarske" preko telefona. -Jaoooo, moja ti, kako mi je danas ispala torta. -De mi pričaj, moja ti, jel' bila čemu? -Ma, šuti, tri sata sam je strugala sa tepiha. Ja bukvalni bukvan kakav jesam, sam tri puta čitao i razmišljao da nedostaje kraj vica ne shvaćajući da sam riječ "ispala" stvarno i shvatio doslovno - "ispala joj je" odnosno "pala je" umjesto prenešeno, tj. u formi izraza "dobro je ispalo". Def nisam Einstein...ni Zweistein. Mozda Dreistein..... LightMatic je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano Septembar 8 Autor #5305 Napisano Septembar 8 BANAT and Leonardo je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano Septembar 8 #5306 Napisano Septembar 8 pre 2 časa, Zen Mod reče Kliknujo sam na video, a da nisam ni pročitao naslov i čujem glas.....kroz glavu mi je proletjelo: "He's back!" Idem sad nastaviti s gledanjem. Još sam na panorami pročelja kuće.
zerowaf Napisano Septembar 8 #5307 Napisano Septembar 8 Pogledao do kraja! Kakav video! Kakav čovjek! Nadam se da će ostati zdrav koliko god može i da možda pronađe nešto za lemljenje što mu neće škoditi. Nego, njegovo pitanje na kraju, kao da mi zvoni da jesam negdje vidio ili čuo za feritni prsten na B+ vodu, ali možda je to bilo tek neko jalovo pisanje tko zna gdje na netu.
Zen Mod Napisano Septembar 8 Autor #5308 Napisano Septembar 8 feritni prsteni se stavljaju/primenljivi na sve vodove kuda moze da udje djubre u kolo mada, ja bih to stavio i nekim operatorima opreme, na sredstvo za disanje LightMatic and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano pre 1 sat Autor #5310 Napisano pre 1 sat https://www.diyaudio.com/community/threads/tatanka-se-and-balanced-preamps-presentation.430799/post-8394742 Quote time is everchanging category in ZM's Universe ...... it seems all problems solved, and I have some conclusions how to even more perfect/poslish/optimize some important fragments anyhow, it sings; proof of concept, surplus cases I'm collecting exactly for this purposes; pcbs made exactly fot this approach, but evident parts I'm using just because I have them - say in/out connectors are certainly not intended ones bottom case: TFT and logic heater regs logic regs regs for negative rail CCS parts of high and low rail shunt regs I was thinking to multiplex/demultiplex relay lines, to avoid using flat cables and simply add another multipin aviation thingie ..... but abandoned that option from one important reason - hard to maintain make--before-break switching characteristic, when introducing multiplex; bummer two upper cases: selector relays on input pcbs optimized for Neutrik pcb pin XLRs and neutrik cup RCAs pcb with tube-mos compound buffers, and shunt part of high and low rail shunt regs out pcb optimized for Neutrik pcb pin XLRs and neutrik cup RCAs, mute relay too rest visible on pics final arrangement is in 3* 2U/280 Modushop Slim line, steel covers, using base plates; that (base plates) will allow significantly neater wiring, besides additional magnetic decouple between bottom box and signal carrying boxes reminder - Tatanka (Bal) .......all that trouble because negative phase AVC winding is practically floating when SE input is engaged and bal output is used ..... and hum is creeping in through all possible and impossible tiny cracks in AVC environment aaa zmaju! je reagovao/la na ovo 1
Zen Mod Napisano pre 45 minuta Autor #5313 Napisano pre 45 minuta tnx Leo vec mogu da zamislim 1mm oko kako svekli plavo
Leonardo Napisano pre 38 minuta #5314 Napisano pre 38 minuta Meni se baš sviđaju ove tvoje Junkyard prednjice, svaka nova makina je unikat. Nema tu mesta za bafala sa plavim okom.
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah