Zen Mod Napisano Septembar 22, 2020 #530 Napisano Septembar 22, 2020 harley-u ni to nece pomoci ........
vladd Napisano Septembar 22, 2020 #531 Napisano Septembar 22, 2020 Bese Norali pukla na delu puta prema Aljasci, a u sred Perua, zbog Korone? Jos je tamo zategnuto oko setkanja,
Zen Mod Napisano Septembar 22, 2020 #532 Napisano Septembar 22, 2020 aha, zato se sad vozika Hondom po Jevropi jedva se izvukla odande kad je krenuo karantin
ninja Napisano Mart 17, 2021 Autor #533 Napisano Mart 17, 2021 Počelo je počelo black coffe and Woland je reagovao/la na ovo 1 1
ninja Napisano Mart 31, 2021 Autor #537 Napisano Mart 31, 2021 Standardno, crankcase ventilacija se vracala nazad u box gdje je vazdusni filter, odmah iza filtera a onda sve ulje nazad u cilindre. Masno u PM i po meni ne baz pozeljno da ta gega idenazd kros usisnu granu. Kod mene je preradjeno tako da je otvoreni sistem i crankcase povrat je slobodan i izbacen nazad, negdje ispod sjedista. Ja sam posle na taj izlaz stavio jedan mali filter posto je cijev dovoljno velika da moze i melo veca "stvar" slucajno da uleti unutra sto bas nije pozeljno. E sad, sa tim filterom se pojavio drugi problem, on zaustavlja tu "uljnu maglu" koja posle kapa i curi i posle svake voznje mora da se cisti. Bas je usmjerava gdje ne treba a ne mogu da nadjem bolje mjesto gdje bi moglo slobodno da kapucka. Ovako ce taj retur da ide u ovaj mali tankic koji ce sakupljati to ulje bez sprecavanja same funkcije ventilacije. Ali, ti nemas tih problema na tvom prdekavcu a i ne bi prosao tehnicki da si promjenio samo boju sarafa a kamo li zakacio ovaku skalameiju ...
ninja Napisano April 1, 2021 Autor #538 Napisano April 1, 2021 Hebiga, morao sam, neizdrz a novo je novo, 4 cyl je bolje od 2 a i 165 ks je 59 ks vise a jos i dobar popust za stariji, neprodati model .... zerowaf, Woland, Mentok and 1 član je reagovao/la na ovo 2 1 1
zika Napisano April 1, 2021 #539 Napisano April 1, 2021 3 minutes ago, ninja said: Hebiga, morao sam, neizdrz a novo je novo, 4 cyl je bolje od 2 a i 165 ks je 59 ks vise a jos i dobar popust za stariji, neprodati model .... U dobro zdravlju i još boljem raspoloženju upravljali njime ka mestima koje volite. Iskreno: zavidim iz sve duše.
paja959 Napisano April 1, 2021 #541 Napisano April 1, 2021 56 minutes ago, ninja said: Hebiga, morao sam, neizdrz a novo je novo, 4 cyl je bolje od 2 a i 165 ks je 59 ks vise a jos i dobar popust za stariji, neprodati model .... jel to danaske 01.april ? ninja, black coffe and zerowaf je reagovao/la na ovo 2 1
Zen Mod Napisano April 1, 2021 #542 Napisano April 1, 2021 kod ninje je svaki dan taj ne mos ti njemu verujes
gluv_i_udaren Napisano April 1, 2021 #543 Napisano April 1, 2021 On 3/31/2021 at 11:32 AM, Zen Mod said: pojasni Iberlauf
ninja Napisano April 2, 2021 Autor #544 Napisano April 2, 2021 Prošao 1 april, vratio ga, ima jednog konja manje sad black coffe, zerowaf, Vix and 3 ostalih je reagovao/la na ovo 6
gluv_i_udaren Napisano April 2, 2021 #545 Napisano April 2, 2021 E hebi ga, za prvi april se uzima S1000RR. XR je više za svaki dan... :}
ninja Napisano April 2, 2021 Autor #546 Napisano April 2, 2021 16 minutes ago, gluv_i_udaren said: E hebi ga, za prvi april se uzima S1000RR. XR je više za svaki dan... :} Ma uzeo sam ja i Teslu prošli put pa je bilo veselo ... a ista je mašina i u ovom kao i u s1000r a sa rr mi tu tek ne bi povjerovali
aaa zmaju! Napisano April 2, 2021 #547 Napisano April 2, 2021 Ma uzeo sam ja i Teslu prošli put pa je bilo veselo ... I ja sam svoju vratio[emoji1]
gluv_i_udaren Napisano April 2, 2021 #548 Napisano April 2, 2021 Ovo onaj vegan što jede kobasice kad ne gledaju
black coffe Napisano April 2, 2021 #549 Napisano April 2, 2021 On 3/31/2021 at 1:07 PM, ninja said: Standardno, crankcase ventilacija se vracala nazad u box gdje je vazdusni filter, odmah iza filtera a onda sve ulje nazad u cilindre. Masno u PM i po meni ne baz pozeljno da ta gega idenazd kros usisnu granu. Kod mene je preradjeno tako da je otvoreni sistem i crankcase povrat je slobodan i izbacen nazad, negdje ispod sjedista. Ja sam posle na taj izlaz stavio jedan mali filter posto je cijev dovoljno velika da moze i melo veca "stvar" slucajno da uleti unutra sto bas nije pozeljno. E sad, sa tim filterom se pojavio drugi problem, on zaustavlja tu "uljnu maglu" koja posle kapa i curi i posle svake voznje mora da se cisti. Bas je usmjerava gdje ne treba a ne mogu da nadjem bolje mjesto gdje bi moglo slobodno da kapucka. Ovako ce taj retur da ide u ovaj mali tankic koji ce sakupljati to ulje bez sprecavanja same funkcije ventilacije. Ali, ti nemas tih problema na tvom prdekavcu a i ne bi prosao tehnicki da si promjenio samo boju sarafa a kamo li zakacio ovaku skalameiju ... kolko se ja sečam u moje vreme je taj "povrat" išel u predkomoru filtera za zrak i kao uljnom maglicom pomagal da se pr ašina bolje fata za filter ? . E sad možda sam .... , a jesam !
zika Napisano April 2, 2021 #550 Napisano April 2, 2021 NSU uljni za vazduh... vladd je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah