sir Oliver Napisano Novembar 23, 2015 #155 Napisano Novembar 23, 2015 Pa zasto je taj pamuk bolji od pvc ili carbona? Osim sto je higroskopan, lakse se prlja,...
guja011 Napisano Novembar 23, 2015 #157 Napisano Novembar 23, 2015 to mu dodje ko narodna nošlja, ima šmek. snejkskina ima de oćeš al nije to to, nekako sterilno
ZZZ Napisano Novembar 23, 2015 #158 Napisano Novembar 23, 2015 Žuto-zelena su D+ i D-, bela-braon su +V i GND. Širm ide celom dužinom i ne mislim ga spajati na GND već na metal kućišta konektora, na oba konektora. Taj RC član stoji, kako je Oliver i rekao, između šilda i GND-a. Ne znam da li već postoji u uređaju (kompu, laptopu, ...). Možda ga ima, možda ga i nema, zavisi od majstora koji je crtao uređaj . Nešto se mislim da ga ipak ne stavim na kabl, treba biti u uređaju. Proverim ja to 23x Ne - shirm nije GND Shirm ide na metalni konektorski drzac. GND zica i power ako postoji, se doda preko, izvan shirma. (kad je vec unutra nema potrebe vaditi) Kao sto sam vec napisao u postu gore. ... Isto je napisano i za RC clan : U Uredjaju - ne u kablu postoji samo kod amanera, nisam primetion drugim interfejs pcb-ima.
sir Oliver Napisano Novembar 23, 2015 #159 Napisano Novembar 23, 2015 Ja ipak mislim da USB kabl ne moze da bitno utice na zvuk.Prenosi se stream USB interfejsom i ako dodje do smetnji, protokol ce da ih ispravi.Pa i iz stampaca ne izlazi pogresno isprintan tekst bilo kakav da je kabl.Mada u HiFi casopisima moze da se procita svasta. The gains in low-end body and punch, midrange spaciousness and detail, and high-end smoothness alone are significant. http://www.whathifi.com/wireworld/ultraviolet-5-usb/review
Mikorist Napisano Novembar 24, 2015 Autor #160 Napisano Novembar 24, 2015 Ja ipak mislim da USB kabl ne moze da bitno utice na zvuk. Ima između fabričkog 28/28 i 28/24 AWG - kad kablina povuče više od 500mA. USB kabl nije zezanje.(kod mene sve ide kroz jedan kabl) Sa 28/24 AWG je dubok bas ali vrlo dobro kontrolisan. Prostor izuzetno proširen u svim dimenzijama. Istovremeno je stereo slika postala veoma kompaktna i definisana. Mikrodinamika izuzetna. Sve ono što ima tanak kabl samo još više pojačano. Instrumenti su neverovatno prirodni. Violine viole, sve je veoma slično pravim instrumentima.
D i g i t a L Napisano Novembar 24, 2015 #161 Napisano Novembar 24, 2015 Miko,a eli pozadina tamnija i ima li puno vazduka medju instrumenti(vilojine) kod ovi deblji i kraci ili je bolji duzhi a tanji ?
guja011 Napisano Novembar 24, 2015 #163 Napisano Novembar 24, 2015 ma da, pozadina je nekako u bekgraundu.
Pchelac Napisano Novembar 24, 2015 #164 Napisano Novembar 24, 2015 I bolja je tamnija... Mikorist and ManicP je reagovao/la na ovo 2
milovan1963 Napisano Novembar 24, 2015 #165 Napisano Novembar 24, 2015 Ovako nešto: https://www.kupindo.com/Pribor-za-zavarivanje-i-lemljenje/24530493_Aluminijumska-samolepljiva-traka-20mm-x-40m ? da...Nezgodna za odmotavati, jer nije obicna samolepiva, nego celom duzinom nalepljena na papir koji odmotavas sa njom i istovremeno je odlepljujes sa njega. Ali ide, i dobijes pravi aluminijum oko kablova a ne neku aluminisanu plastiku. Verujem da stiti kao i shirm, ako ne i bolje...
shonne Napisano Novembar 29, 2015 #171 Napisano Novembar 29, 2015 jel usmeren kabl? vidim ima crveno, crno...
Nesic Napisano Novembar 29, 2015 #173 Napisano Novembar 29, 2015 Aha. Manje šuma no sa prethodnim kablom, a izgubio se i vrlo tihi bzzzzzz na visokom. Čujno čistija zvučna slika, posebno u visokom spektru.
Nesic Napisano Novembar 29, 2015 #174 Napisano Novembar 29, 2015 jel usmeren kabl? vidim ima crveno, crno... naravno da je, teško da ga moš okrenut
shonne Napisano Novembar 29, 2015 #175 Napisano Novembar 29, 2015 ok. preko mob, pa tek sad vidim da je razlicito.
sir Oliver Napisano Novembar 29, 2015 #176 Napisano Novembar 29, 2015 Ko konopče za bešenje. Nego kakav je u poređenju sa printerskim?
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah