Mikorist Napisano Jul 4, 2024 #2267 Napisano Jul 4, 2024 On 13. 6. 2024. at 8:41, Doktor reče ^ Upravo tako. Kada sam odgledao prve 2 ep. The Acolyte pomislio sam da su preterane negativne reakcije po socijalniom mrežama, kao i hejt koji se neprekidno emitovao. Sinoć odgledah nekako 3. ep. Odustajao, zadremao, vraćao, ubrzavao, opet vraćao - epsko sr.nje. Mislio sam da od Obi Wan-a ne mož' gore, ali sam se prevario. Ovo je preraslo u paranoju sad što se tiče fanova. Ovi neće da odustanu od heteroseksualne i ne transrodne zastupljenosti ovi pišaju po njima i tako u krug. Sad u zadnjoj epizodi opušteno ima kao u maratoncima scena sa kupanjem. Od Star Wars napravili su tursku seriju za domaćice. A ženska publika uopšte ne gleda Star Wars niti je ikad gledala. Čast izuzecima.... Doktor je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 4, 2024 #2268 Napisano Jul 4, 2024 (izmenjeno) 13 minutes ago, Mikorist said: Ovo je preraslo u paranoju sad što se tiče fanova. . . . Naravno da sam nastavio mazohistički da pratim ovaj raspali tv serijal. Kriminalno loše generalno sve u ovoj seriji. Od scenarija, preko likova, skromne fotografije, scenografije, ama . . . sve je bas fail. Ako bih morao nešto da izdvojim, a da je iole pozitivno, to je Lee Jung-jae ( Master Sol ) koji drži master class ostalim tutubanima u seriji. Čovek koji je bio vrhunski fashion model, pa je napravio izuzetnu karijeru u filmskoj umetnosti. Znamo ga iz Squid Game ( Netflix ) i neko iz Disney+ je kao ćorava koka naboo nešto dobro. Izmenjeno Jul 4, 2024 od Doktor Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 4, 2024 #2270 Napisano Jul 4, 2024 (izmenjeno) ^ Kao i obično Geeks&Gamers brutalni i sa činjenicama pogubni za ove folirante i netalentovane ljude koji su trenutno okupirali Disney+, a i šire ( konkretno msm na jenkijevsku naciju, a bogami i ostali deo planete ). Pratim Geek-ove na njihovom YT kanalu. Dobri su i sa prilozima i anlizama trenutnog njihovog predsednika, obolelog od demencije. Izmenjeno Jul 4, 2024 od Doktor Mikorist je reagovao/la na ovo 1
Doktor Napisano Jul 29, 2024 #2272 Napisano Jul 29, 2024 ^ Upravo odgledao 7. ep 2. sezone. Generalno razvucena, smarajuca ova 2. sezona. Konkretno sto se tice ove poslednje ep., odskocila je kvalitetom od ostalih, izuzev 4. ep koja je i dalje ubedljivo najjaca. Ostala jos jedna ep., pa pauza do 3. sezone koja zaokruzuje ovaj serijal. Zbora je reagovao/la na ovo 1
mrcelavi Napisano Septembar 21, 2024 #2273 Napisano Septembar 21, 2024 Colin Farrell !!! Woooow The Penguin (TV Mini Series 2024) - IMDb WWW.IMDB.COM | TV-MA Doktor and Woland je reagovao/la na ovo 2
Woland Napisano Septembar 26, 2024 #2274 Napisano Septembar 26, 2024 ^ dabre mrcelavi je reagovao/la na ovo 1
dejanco32 Napisano Decembar 11, 2024 #2276 Napisano Decembar 11, 2024 (izmenjeno) Dune: Prophecy (TV Series 2024– ) - IMDb WWW.IMDB.COM | TV-MA Jel neko gledo, vredi li? Izmenjeno Decembar 11, 2024 od dejanco32
Zen Mod Napisano Decembar 11, 2024 #2277 Napisano Decembar 11, 2024 kaz' Doktor - meh... dejanco32 and Doktor je reagovao/la na ovo 1 1
Doktor Napisano Decembar 11, 2024 #2278 Napisano Decembar 11, 2024 (izmenjeno) ^ Pogledati samo 3. epizodu koja je napravljena kao filer, ali trci u krugovima oko 1., 2. i 4. ep. Naravno, može se pogledati izolovano jer je cela praktično jedan flash back. Mali spojl, ali ne kvari - Harkoneni. Izmenjeno Decembar 11, 2024 od Doktor dejanco32 je reagovao/la na ovo 1
grone Napisano Decembar 11, 2024 #2279 Napisano Decembar 11, 2024 Gledo sam prvu sezonu, vredi ga gledati i druga je dobra ali serija kao serija... Silo (TV Series 2023– ) - Episode list - IMDb WWW.IMDB.COM Silo (TV Series 2023– ) - Movies, TV, Celebs, and more...
dejanco32 Napisano Decembar 13, 2024 #2280 Napisano Decembar 13, 2024 (izmenjeno) Rematch (TV Mini Series 2024) - Episode list - IMDb WWW.IMDB.COM Rematch (TV Mini Series 2024) - Movies, TV, Celebs, and more... Dok ne instaliram linux za DAC Izmenjeno Decembar 13, 2024 od dejanco32
Woland Napisano Decembar 17, 2024 #2281 Napisano Decembar 17, 2024 Sto godina samoće (Cien Años de Soledad - One Hundred Years of Solitude); Netflix „Mnogo godina kasnije, pred strojem za streljanje, pukovnik Aurelijano Buendija morao je da se seti onog dalekog popodneva kada ga je otac poveo da upozna led.“ Kolumbijska serija, obećava.. verujem da će ispuniti obećanje. dejanco32 and mrcelavi je reagovao/la na ovo 2
dejanco32 Napisano Decembar 19, 2024 #2282 Napisano Decembar 19, 2024 Dobar triler🙂 Emperor of Ocean Park (TV Series 2024– ) - IMDb M.IMDB.COM Emperor of Ocean Park: Created by Sherman Payne. With Forest Whitaker, Grantham Coleman, Tiffany Mack, Paulina Lule. Follows Talcott Garland, whose tranquil existence is upended by the death... Da se iskoristi besplatni HBO do kraja januara
Kuja Napisano Decembar 20, 2024 #2283 Napisano Decembar 20, 2024 (izmenjeno) Odgledah sinoć: The Third Day (TV series) - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG The Third Day (TV Series 2020) - IMDb WWW.IMDB.COM | 16 Prvi deo serije od tri epizode pod zajedničkim nazivom "Leto" mi je za nijansi bolji, u drugoj epizodi prerasta u psihodelični spektakl sa scenama od kojih zastaje dah. Za potpuno iskustvo bi između prvog i drugog dela serije, Leta i Zime, trebalo pogledati Jesen, specijal koji je u originalu, u trajanju od 12 sati, igran i prenošen uživo: Ko nema živaca da gleda punih 12 sati postoji i izmontirana skraćena verzija: Izmenjeno Decembar 20, 2024 od Kuja Woland, Doktor, krca44 and 2 ostalih je reagovao/la na ovo 5
mrcelavi Napisano Januar 15 #2284 Napisano Januar 15 American Primeval izuzetno dobra serija, napeta, zanimljiva, nenašminkana drži zakaucanog gledaoca ispred ekrana. American Primeval (TV Mini Series 2025) - IMDb WWW.IMDB.COM | 16 Leonardo, крокодил and Srecko je reagovao/la na ovo 3
Mikorist Napisano Januar 15 #2285 Napisano Januar 15 Star Wars: Skeleton Crew (TV Series 2024– ) - IMDb WWW.IMDB.COM | TV-PG Odgeldah sve......Dečija serija 100% - ali i kao takva je bolja od resto SW - posle Andora.........Ocena 7,1 mrcelavi and Doktor je reagovao/la na ovo 2
крокодил Napisano Januar 16 #2286 Napisano Januar 16 Meni je ovo odlicno! Petnaest kratkih prica, fantasticna animacija.
крокодил Napisano Januar 25 #2287 Napisano Januar 25 On 15. 1. 2025. at 9:04, mrcelavi reče American Primeval izuzetno dobra serija, napeta, zanimljiva, nenašminkana drži zakaucanog gledaoca ispred ekrana. American Primeval (TV Mini Series 2025) - IMDb WWW.IMDB.COM | 16 Daaa, upravo sam je zavrsio...kao pravi divlji zapad, prepuno brutalnosti I ubistava, ali uopste ne smeta....odgledati, obavezno! mrcelavi and Leonardo je reagovao/la na ovo 2
Srecko Napisano Januar 25 #2288 Napisano Januar 25 Kaznio sam sebe, nema gledanja TV do daljnjeg (osim tenisa naravno)! Odgledao sam u cugu-bez prekida osim za klipu, kinesku seriju "Duh vremena" svih 30 epizoda. Sastavio sam 48 sati bez spavanja (moralo je nešto i da se odradi posle gledanja serije) da sam isprovocirao aritmiju. LUDO, ne preporučujem takvo ponašanje nikome! Pchelac je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah