Mikorist Napisano Decembar 8 #7261 Napisano Decembar 8 Leonardo and LightMatic je reagovao/la na ovo 1 1
Leonardo Napisano Decembar 8 #7262 Napisano Decembar 8 Miko, Podmlađuje ova tvoja objava. Jedna filmska koja mene podiže u nebesa. LightMatic and Mikorist je reagovao/la na ovo 2
Zen Mod Napisano Decembar 9 #7263 Napisano Decembar 9 decenijama mi je Karen Krog jedna od najomiljenijih jazz muzicara ......... i covek svaki dan nesto novo nauci ....... posle toliko vremena, sinoc nadjoh njenu, jednako bozanstvenu, sestru bliznakinju vala, imala se rasta roditi zerowaf and John Coltrane je reagovao/la na ovo 1 1
Zen Mod Napisano Decembar 9 #7264 Napisano Decembar 9 what a joy, what I ride zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano %s u %s #7272 Napisano %s u %s Nije nešto s čime bi me povezao netko tko me poznaje ili je imao priliku prošvrljati po vitrini s pločama ili JRiveru, ali mi se sviđa, pa evo da proslijedim dalje.
Mikorist Napisano %s u %s #7275 Napisano %s u %s audiofilska traka . 100 puta koristio za test sprava.... p.s. slušati na šifonjerima ovu bass gitaru
Aleks Napisano pre 1 sat #7277 Napisano pre 1 sat Dobro jutro Od kad ga nađoh neki dan, samo repeat Nzm dal mi draži on, basista, ili bubnjar(ka)
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah