Leonardo Napisano %s u %s #7240 Napisano %s u %s Juče odgledam stari GB film - Brased off - iz 1996 sa čuvenom numerom "Orange Juice" na Kornetu ( Joaquín Rodrigo - Concierto de Aranjuez ) Inače se ova kompozicija proslavila na klasičnoj gitari, za koje i komponovana, ali ovde Kornet zvuči čarobno. Aleks and zerowaf je reagovao/la na ovo 1 1
zerowaf Napisano %s u %s #7242 Napisano %s u %s Kakva oda jednom dvoristu! Ovako izvedeno je upravo sjajno!
zerowaf Napisano pre 6 časa #7243 Napisano pre 6 časa (izmenjeno) Jezdim iz Alemanje u brzom vlaku i klimam glavom kao ludjak, susprezem se da ne kriknem zajedno sa Milanom, malo manje uspjesno susprezem prste da ne sviraju zajedno s Magi i stopala dok pomazem Bojanu i Ivanu da drze ritam. Cak i da sam bio dovoljno star, a tada sam bio trinaest, da budem u Kulusicu tesko da bih shvatio cemu svjedocim. To ne znaci da ih vec tada nisam volio. Opcinjen sam bio njima jos dok sam prvi put na televiziji u emisiji "Hit meseca" vidio "Decaka iz vode" iako nista nisam shvacao, shvacao sam da je to nesto potpuno drugacije od Prljavog kazalista ili Bijelog dugmeta, tadasnjeg mainstreama. Evo idu vec drugi put zaredom kod mene. Ostali putnici su prestali gledati u mene. Shvatili su da imam slusalice u usima i da se ne borim vec sat i pol sa serijom epileptickih napada. Link na cijeli popis sa Live in Kulusic 1986. Izmenjeno pre 6 časa od zerowaf dopuna Leonardo and SthlmBK je reagovao/la na ovo 1 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah