Zen Mod Napisano Januar 6, 2023 #5963 Napisano Januar 6, 2023 a onda!!! playlist!! Aciko and LightMatic je reagovao/la na ovo 2
Mikorist Napisano Januar 6, 2023 #5964 Napisano Januar 6, 2023 pre 41 minuta, Zen Mod reče nemstipojma
Aciko Napisano Januar 8, 2023 #5970 Napisano Januar 8, 2023 asimze, shonne, zika and 1 član je reagovao/la na ovo 1 2 1
Aciko Napisano Januar 11, 2023 #5972 Napisano Januar 11, 2023 Мајкл Типит - Дете нашег времена WWW.RTS.RS Убиство немачког дипломате у Паризу, које је довело до једног од највећих нацистичких погрома - тзв. Kристалне ноћи, подстакло је британског композитора Мајкла Типита на компоновање ораторијума Дете нашег времена 1939. године.
Woland Napisano Januar 12, 2023 #5975 Napisano Januar 12, 2023 ^ imam dva izvođenja Treće od Goreckog na pločama, ovo izvođenje Beth Gibbons je entuzijastično, ali ne može se ni primaći izvođenju Dawn Upshaw: Aciko je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Januar 12, 2023 #5976 Napisano Januar 12, 2023 visinske pripreme za koncert u petak: muke po Beth: Aciko and shonne je reagovao/la na ovo 1 1
Aciko Napisano Januar 13, 2023 #5977 Napisano Januar 13, 2023 (izmenjeno) ^ Hvala za Dawn Upshaw, u pravu si - bolje je izvođenje od Beth Gibbons. Pre neki dan sam slušao izvođenje Lize Džerard, pa rekoh da vidim ima li još neko i tako naleteh na Beth. Moja draga i ja smo još pre neku godinu pričali o Tigranu u stilu - ovaj ludak kad dođe, idemo makar nam bilo poslednje. I onda saznam za koncert ovde. Lep provod ti želim! Izmenjeno Januar 13, 2023 od Aciko Woland je reagovao/la na ovo 1
Woland Napisano Januar 13, 2023 #5978 Napisano Januar 13, 2023 ^ Beth je manirom razmažene rock zvezde, ničim zasluženo na ploči poručila: dedicated to Jane Gibbons (This one's for you mum) muziku komponovao Gorecki, dirigovao Pendrecki a ona se koznakako ubacila u priču kojoj nije dorasla, i osetila se toliko bitnom da dedikuje nekom nešto.. msm - fuj a, Tigran jeste interesantan, ali kulturno.prestoničarska ekipa ponikla u evitu, nije našla za shodno da negde objavi u kom formatu Tigran drži koncert, to im je manir - u tajnosti su držali i program koncerta Miše Majskog sa Vojvođenskim Simfonijskim Orkestrom; poučen lošim iskustvima, ubeđen sam da su Tigranu platili za solo festivalski nastup, tako da se ne nadam značajnom performansu (Luys i Luso i Atmospheres su moji favoriti).. ali, videćemo hvala na lepim željama Aciko je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah