Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano
WWW.RTS.RS

Убиство немачког дипломате у Паризу, које је довело до једног од највећих нацистичких погрома - тзв. Kристалне ноћи, подстакло је британског композитора Мајкла Типита на компоновање ораторијума Дете нашег времена 1939. године.
Napisano

^ imam dva izvođenja Treće od Goreckog na pločama, ovo izvođenje Beth Gibbons je entuzijastično, ali ne može se ni primaći izvođenju Dawn Upshaw:

Napisano (izmenjeno)

^ Hvala za Dawn Upshaw, u pravu si - bolje je izvođenje od Beth Gibbons. Pre neki dan sam slušao izvođenje Lize Džerard, pa rekoh da vidim ima li još neko i tako naleteh na Beth.

Moja draga i ja smo još pre neku godinu pričali o Tigranu u stilu - ovaj ludak kad dođe, idemo makar nam bilo poslednje. 
I onda saznam za koncert ovde.   :suicide2:

Lep provod ti želim! :punk:

Izmenjeno od Aciko
Napisano

^ Beth je manirom razmažene rock zvezde, ničim zasluženo na ploči poručila: dedicated to Jane Gibbons (This one's for you mum) :bad:

muziku komponovao Gorecki, dirigovao Pendrecki a ona se koznakako ubacila u priču kojoj nije dorasla, i osetila se toliko bitnom da dedikuje nekom nešto.. msm - fuj :)

a, Tigran jeste interesantan, ali kulturno.prestoničarska ekipa ponikla u evitu, nije našla za shodno da negde objavi u kom formatu Tigran drži koncert, to im je manir - u tajnosti su držali i program koncerta Miše Majskog sa Vojvođenskim Simfonijskim Orkestrom; poučen lošim iskustvima, ubeđen sam da su Tigranu platili za solo festivalski nastup, tako da se ne nadam značajnom performansu (Luys i Luso i Atmospheres su moji favoriti).. ali, videćemo

hvala na lepim željama

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...