revox Napisano Septembar 19 #6183 Napisano Septembar 19 (izmenjeno) Noćas otpočinje preslušavanje petostrukog albuma Bruce Springsteen & the E street band / Live 75/85 ... inače poklon od žene od prije trideset i kusur godina Suzy izdanje ... odličan snimak i nesvakidašnji peh ... ispala mi ploča iz ruku prije par godina i pala na ivicu i pukla kao da je od stakla prvi i nadam zadnji put da mi se to desi, msm na pucanje ploče ... a padale jesu al nikad da pukne na ovaj način P.S. ako neko ima rashodovan ovaj album a da mu je ploča sa stranom 7 i 9 kolko tolko očuvana moguć dogovor ... Izmenjeno Septembar 19 od revox krca44 je reagovao/la na ovo 1
revox Napisano %s u %s #6184 Napisano %s u %s (izmenjeno) heavy weather izdanje music on vinyl za promjenu na drugu vrtešku 😁 opet sa grace 707, glava clearaudio v2 Izmenjeno %s u %s od revox krca44 and paja959 je reagovao/la na ovo 1 1
revox Napisano Juče u 15:42 #6185 Napisano Juče u 15:42 (izmenjeno) izgleda da ova matora drtina jedino obrće ploče ... nema @Doktor 😮 nema @paja959 😮 nema @zerowaf 😮 ... elem popodnevna doza british bluesa Chicken Shack kompilacija In the can iz 1980 godine ... dobra ... kupljena davno, kad nije bilo neta, kao info o bendu i tu se stalo ... presjek rada do '80 za mlađe info osnivač Stan Webb koji je ujedno bio od početka do kraja benda ... jedno vrijeme član je bila Christine Perfect (McVie) kasnije sa Fleetwood Mac glavni vokal Izmenjeno Juče u 15:43 od revox paja959 and zerowaf je reagovao/la na ovo 2
revox Napisano pre 22 časa #6186 Napisano pre 22 časa (izmenjeno) i logičan nastavak popodnevnog izbora ... Five Live Yardbirds britanski blues band iz '60 tih ... debitantski album snimljen klubu Marquee u Londonu '64. godine ... izbor pjesama blues standardi ... mono izdanje Jugodisk Izmenjeno pre 22 časa od revox zerowaf je reagovao/la na ovo 1
zerowaf Napisano pre 17 časa #6187 Napisano pre 17 časa Tu i tamo na kratko zirnem na forum. Dosta sam rasprodan zadnjih mjeseci, a da cak ne znam ni objasniti kako to da nemam vremena, ali eto nemam. U vezi Chicken Shack, taman su mi radili drustvo sad kad sam u nedjelju putovao iz Austrije. Vise nisam siguran, ali mislim da imam i nesto na vinilu. Vise ne znam sto jesam, a sto nisam nahrckao. ..................... Yardbirds! revox je reagovao/la na ovo 1
paja959 Napisano pre 7 časa #6188 Napisano pre 7 časa @revox:mene mrzi da slikam vise...slusa se,slusa se,stize taze roba,evo kao i danas revox, Mikorist, krca44 and 1 član je reagovao/la na ovo 3 1
revox Napisano pre 1 sat #6189 Napisano pre 1 sat 16 hours ago, zerowaf said: ... vezi Chicken Shack, taman su mi radili drustvo sad kad sam u nedjelju putovao iz Austrije. Vise nisam siguran, ali mislim da imam i nesto na vinilu. Vise ne znam sto jesam, a sto nisam nahrckao. ..................... Yardbirds! tako i ja ne znam ni što ima zatureno po policama ... ima tu pod rukom 1/200 vinila koji su zadnji prihajali i koji se najčešće vrte a kad dosade vrtim po discigs što imam pa nabadam što mi se trenutno učini zanimljivo 5 hours ago, paja959 said: @revox:mene mrzi da slikam vise...slusa se,slusa se,stize taze roba,evo kao i danas ... mrzi i mene no tlf olakšava ..pa da kompresijem i td ali eto da držimo temu aktivnom ... vidim aktivan si sto se nabavke tiče 👍 ... zerowaf je reagovao/la na ovo 1
Preporučeni Komentari
Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar
Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar
Kreiraj nalog
Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!
Registruj novi nalogPrijavi se
Već imaš nalog? Prijavi se ovde
Prijavi se odmah