Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Nema A i B - biće dva A sistema, jedan kod sina i drugi kod mene. Kada se završe Tannoy-e ću da slušam ja. Pa ćemo posle da se džoramo.

• Odgovora 161
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Jako mi se sviđa to što se nazire da bi moglo nastati! Mislim da bi takvi driveri funkcioniorali čak i u mojoj maloj sobici zbog točkastog izvora zvuka, hoću reči da vjerojatno ne treba velika udaljenost od zvučnika da se zvukovi stope kako treba.

Napisano

Reći ću Ti kada ih probam u sobi kod sina. Ona je manja, oko 15 m2. Nikakve druge zahvate osim furniranja i postolja ne preduzimam. Za sada :)

Napisano
Reći ću Ti kada ih probam u sobi kod sina. Ona je manja, oko 15 m2

Skoro ista soba. Moja je 16m2.

Napisano
Sutra preuzimam. Tralalililiiili

Cjelokupno pučanstvo očekuje detaljne izvještaje u razmacima od po dva sata. :)

Napisano

Cjelokupno pučanstvo očekuje detaljne izvještaje u razmacima od po dva sata. :)

Tek od sutra, ali sa kraćom amplitudom izveštavanja :)

Ko novi :-)

Ma jok: napravio ih Savo još lepšim i starijim  :)

Napisano
Tek od sutra, ali sa kraćom amplitudom izveštavanja

:ludiloooo: 

Ma jok: napravio ih Savo još lepšim i starijim 

:hihihihi::ok: 

Napisano

prelepo izgledaju

ali je to plakalo da se stalci iskoriste kao prosirenje litraze (povecanje kutije ) ........

u 6 oka cemo cakulati kako ....... mozda napravimo i grozomorni TL na kraju :rofl:

Napisano

prelepo izgledaju

ali je to plakalo da se stalci iskoriste kao prosirenje litraze (povecanje kutije ) ........

u 6 oka cemo cakulati kako ....... mozda napravimo i grozomorni TL na kraju :rofl:

Ti si jedini shvatio da je to i bila rezervna ideja :) A možda na kraju i bude TL, ja sam Ateista  :)

Napisano

Đurđevki su promenili sobu i ampiflikaciju. Postoji opasnost da ih Gitarista neće dati natrag :) U kući su i ne mrdaju nikuda iz nje.

Napisano

Udri mu na ego. Gitaristi padaju na te fore. Imas srece. Moj je basista. Oni nisu cak ni bubnjari. Nemam pojma gde sam pogresio u vaspitanju. ( a najboljim sam ga hranio....).

Napisano

Udri mu na ego. Gitaristi padaju na te fore. Imas srece. Moj je basista. Oni nisu cak ni bubnjari. Nemam pojma gde sam pogresio u vaspitanju. ( a najboljim sam ga hranio....).

Kad zagusti navabim ga novim žicama (Come in here, dear boy have a new strings, You're gonna go far...) :)

Lepi skoro ko scottovi.  :wink2:

Daj bre neku kasvetnu sliku. Sta ti je sa telefonom? I SonyErikson bi bolje uslikao.

To je Savo slikao, pustio MMS-om, sutra kad ih donesem, još nisu kod mene.

Napisano

hear hear

Woli, ubrzaj se, izgoret ćemo :)

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...