Jump to content

Preporučeni Komentari

Napisano

Ma ljudi, nema potrebe za bilo kakvom refundacijom-vrednost kabela je smešna. Imam kući gomilu kojekakvih klotz kablova i činčeva...problem je što je taj kabel od drugara i bez veze mi je da sam pozajmio kabl i odma ga isti dan izgubio :(.

U pitajnju je crni, sa crnim jeftinim neutrik činčevima. 

• Odgovora 542
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Napisano

Ja sam sa sobom nosio popola rezani i reterminisani RCA za konekciju između ESLa i SWa. Bila je na kratko nakačena AYA DAC na moj preamp sa Zocky-jevim nekim srebrnim RCA-RCA (znam jer mi je posebno naglasio da pazim jer je kabel krt) i posle je to raskačeno. Svoj kabel sam doneo kući i ni jedan drugi RCA. Jedino što od hardwera nisam bio doneo u Vrdnik a jesam doneo kući je Zen-ov IEC strujni a onaj sivi (mislim da mi ga je ManicP pozajmio) sam vratio u nedelju kad smo se pakovali. Daklem, kod mene nije. Po sistemu eliminacije, naći će se. (sad mi nekako drago što koristim samo XLR-e za interkonekte - nikom ne trebaju :buehehe: )

Napisano

Ne verujem da ih je neko namerno uzeo već nekog mrzi da pretraži bunt kablova sa summit-a :)

Ako nekom zaista trebaju činčevi pa je radi toga uzeo Čakijine, neka mi javi na pp, ja mu kupujem gotove činčeve sa Mogami kablovima, a neka vrati Čakiji te nestale.

taj sam :whiteflag::rasta:

• 2 months later...
Napisano

Jooooooj kad cemo opet :wild:  :drink:

mlogo mi se svidelo :oke:  :wink2:

jel nam mnogo dvaput godisje tipa prolecni i jesenji BAF?

naravno ne mora Vrdnik moze bilo gde u Srbiji...

Napisano

Daj nemojte još! Moram negdje skupiti Postavljena slika

za školu koju sam danas upisao.....opet će biti da Zero neće, pa neće... :(

Napisano

Zero, ako sam dobro protumacio iznos, kod nas za te pare mozes kupiti diplomu i zaposliti se kao predsednik.  :connie_nutzo:

Napisano

Zero, ako sam dobro protumacio iznos, kod nas za te pare mozes kupiti diplomu i zaposliti se kao predsednik.  :connie_nutzo:

Kod nas se za te pare možeš...da prostiš...ma znaš već - da ne divanim prostote tu međ ljudima. :(

I to nije stjecanje više stručne spreme. Tek prekvalifikacija iz jednog zanimanja u drugo. I to srodnog zanimanja - iz tehničara željezničkom prometa u tehničara vuče vlakova.

P.S. Dobro si protumačio iznos. Ali nije točan. Zaokružio sam. Inicalni trošak je oko 1k6, ali to je bez materijala i devetomjesečnog putovanja na 100km udaljenu nastavu i prateće troškove bez obzira na moju besplatnu prijevoznu kartu.

Taman sam toliko ulupao u monoblokove i računalo i taman sam toliko mislio ulupati u zvulje i DAC, ali će sve to sačekati da završim ovo.

Barem sam riješio kartice i minus na tekućem, pa krećem iz nule uz nadu da mi neće novi rumunjski vlasnik zatvoriti radno mjesto bar dok ne završim ovo.

Napisano

Nadam se da ce se naci i za posetu BAF-u (FAK-u), ako ne prvom sledecem, onda nekom od narednih. 

Napisano

Nadam se da ce se naci i za posetu BAF-u (FAK-u), ako ne prvom sledecem, onda nekom od narednih. 

Svakako se moram vidjeti sa ljudima s kojima provodim vrijeme i kojima povjeravam čak i ono što uživo ne spominjem. Puno je tu ljudi koje vrijedi upoznati, ali čak i da je jedan jedini vrijedan toga onda sam na pravom mjestu. :D

Napisano

Ti si uvek na pravom mjestu. Svi ostali su na krivom... :)

(parafrazirano od "nisam ja lud, vi ste svi ludi")

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

• Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
  • Kreiraj novo...