Jump to content

13.07.2013 - Vrdnik banja - okupljanje


gaggia

Preporučeni Komentari

Ma ljudi, nema potrebe za bilo kakvom refundacijom-vrednost kabela je smešna. Imam kući gomilu kojekakvih klotz kablova i činčeva...problem je što je taj kabel od drugara i bez veze mi je da sam pozajmio kabl i odma ga isti dan izgubio :(.

U pitajnju je crni, sa crnim jeftinim neutrik činčevima. 

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • Odgovora 542
  • Kreirano pre
  • Zadnji odgovor pre

Aktivni članovi u ovoj temi

Aktivni članovi u ovoj temi

Postovane slike

Ja sam sa sobom nosio popola rezani i reterminisani RCA za konekciju između ESLa i SWa. Bila je na kratko nakačena AYA DAC na moj preamp sa Zocky-jevim nekim srebrnim RCA-RCA (znam jer mi je posebno naglasio da pazim jer je kabel krt) i posle je to raskačeno. Svoj kabel sam doneo kući i ni jedan drugi RCA. Jedino što od hardwera nisam bio doneo u Vrdnik a jesam doneo kući je Zen-ov IEC strujni a onaj sivi (mislim da mi ga je ManicP pozajmio) sam vratio u nedelju kad smo se pakovali. Daklem, kod mene nije. Po sistemu eliminacije, naći će se. (sad mi nekako drago što koristim samo XLR-e za interkonekte - nikom ne trebaju :buehehe: )

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Ne verujem da ih je neko namerno uzeo već nekog mrzi da pretraži bunt kablova sa summit-a :)

 

Ako nekom zaista trebaju činčevi pa je radi toga uzeo Čakijine, neka mi javi na pp, ja mu kupujem gotove činčeve sa Mogami kablovima, a neka vrati Čakiji te nestale.

 

 

taj sam :whiteflag::rasta:

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

  • 2 months later...

Zero, ako sam dobro protumacio iznos, kod nas za te pare mozes kupiti diplomu i zaposliti se kao predsednik.  :connie_nutzo:

 

 

Kod nas se za te pare možeš...da prostiš...ma znaš već - da ne divanim prostote tu međ ljudima. :(

 

I to nije stjecanje više stručne spreme. Tek prekvalifikacija iz jednog zanimanja u drugo. I to srodnog zanimanja - iz tehničara željezničkom prometa u tehničara vuče vlakova.

 

P.S. Dobro si protumačio iznos. Ali nije točan. Zaokružio sam. Inicalni trošak je oko 1k6, ali to je bez materijala i devetomjesečnog putovanja na 100km udaljenu nastavu i prateće troškove bez obzira na moju besplatnu prijevoznu kartu.

 

Taman sam toliko ulupao u monoblokove i računalo i taman sam toliko mislio ulupati u zvulje i DAC, ali će sve to sačekati da završim ovo.

 

Barem sam riješio kartice i minus na tekućem, pa krećem iz nule uz nadu da mi neće novi rumunjski vlasnik zatvoriti radno mjesto bar dok ne završim ovo.

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Nadam se da ce se naci i za posetu BAF-u (FAK-u), ako ne prvom sledecem, onda nekom od narednih. 

 

 

Svakako se moram vidjeti sa ljudima s kojima provodim vrijeme i kojima povjeravam čak i ono što uživo ne spominjem. Puno je tu ljudi koje vrijedi upoznati, ali čak i da je jedan jedini vrijedan toga onda sam na pravom mjestu. :D

Link to comment
Podeli na ovim sajtovima

Kreiraj nalog ili se prijavi da daš komentar

Potrebno je da budeš član DiyAudio.rs-a da bi ostavio komentar

Kreiraj nalog

Prijavite se za novi nalog na DiyAudio.rs zajednici. Jednostavno je!

Registruj novi nalog

Prijavi se

Već imaš nalog? Prijavi se ovde

Prijavi se odmah
  • Članovi koji sada čitaju   0 članova

    • Nema registrovanih članova koji gledaju ovu stranicu
×
×
  • Kreiraj novo...